erkekler düşünün ki bir kız karşıdan arkadaşıyla geliyor. sizi görünce panik yapıp geri geldiği tarafa gidiyor sonra geri dönüyor gülüyor. neden böyle yaptığını düşünürsünüz
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkekler düşünün ki bir kız karşıdan arkadaşıyla geliyor. sizi görünce panik yapıp geri geldiği tarafa gidiyor sonra geri dönüyor gülüyor. neden böyle yaptığını düşünürsünüz
Cevap
2Cevap
Hoşlandığını düşünürüz doğal olarak. Aynı durumu bir erkek yaparsa sen ne düşünürdün?
bu durumu yaşadım ve bu cocuk beni haftada bir görüyor. sonraki hafta benim yanıma oturmadı baska iki kızla sohbet etti. ben de anladı ve istemiyor diye düşündüm. ama bundan da 6 gün sonra bahcede yanıma oturdu 15 dk falan hiç konusmadan boş boş. kafam karıstı ne yapmaya çalışıyor
Kendi tecrübe ve bilgime göre açıklayayım. Doğru veya yanlıştır bilemem bu benim düşüncem ve fikrim önceden belirtmek istedim.
O iki kız arkadaşı olabilir veya yeni tanışmışta olabilir bilmiyorum her iki şekilde farklı sonuçlar doğrur ben elimdeki diğer verilere göre ilerleyim. Senin ondan hoşlandığını anlamıştır fakat özgüveni eksik olduğundan yanına gelememiş olabilir veya emin olmak istemişte olabilir. Daha fazla belli etmeni beklemiş olabilir. Çünkü senin bu yaptığını geç farketmiş veya ona yapıp yapmadığından emin olmak istemişte olabilir. ama daha sonra gelip yanına oturup bir şey konuşmaması bunun muhtemel sebebi senden adım beklemesi ve özgüven eksikliği olduğunu gösteriyor veya kendisinden hoşlandığını belli eden kız sayısı 2 veya 3 olduğundan bu konuda tecrübesiz ve ne yapacağını bilmiyor.
Sonuç: Özgüven Eksikliği, Emin olamama, Tecrübesizlik ve ne yapacağını bilemeyiş. Belki de farklı birşeydir bilemeyiz. En iyisi mi sen ona sor :)
ya cocuk baya agxı iyi laf yapan bi tip ama orada konusmaması tuhaf geldi. normalde bana laf atardı geneşde yan yana oturuyorduk
İnsan, duygusal olarak bir şey hissetiği (bu hoşlantı bile olabilir) kişiye karşı hızlı ve düzgün konuşamaz çünkü heyecanlı ve daha duygu doludur. Buda doğal olarak normal davranmasına engel olur. Normal dışı davranışlar gerçekleştirir. Onda olduğu gibi rahatça konuşabilen biri konuşmaz olabilir. sessiz biri konuşkan olabilir vb. çok örnek verilebilir. sen konuşmayı dene onunla.
Cevabı basit, hoşkanmıştır ne yapacağını bilememiştir. Bu durumda kızı tanımıyorsam tepkisiz kalırım. Hoşuma gittiyse yanına tebessüm ederek gider sebebini sorardım
ya bu durumu yaşadım ve bu cocuk beni haftada bir görüyor. sonraki hafta benim yanıma oturmadı baska iki kızla sohbet etti. ben de anladı ve istemiyor diye düşündüm. ama bundan da 6 gün sonra bahcede yanıma oturdu 15 dk falan hiç konusmadan boş boş. kafam karıstı ne yapmaya çalışıyor
Sebebini ona sormalısın korkak olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, bu kesinlikle aşka dair tatlı bir senaryo! 😍 Bence o kız seni görünce bir anda kalbi pır pır etti ve heyecandan ne yapacağını şaşırdı. Sanki "Ay o mu?" dedi arkadaşına, sonra utandı geri döndü. Ama sonra cesaretini topladı ve sana gülümseyerek "Ben buradayım!" demek istedi. Yani büyük ihtimalle senden hoşlanmış ve dikkatini çekmek istemiş. Çok hoş bir flörtöz hareket bu! Sence de öyle değil mi? 😉✨