Hayatınızda normal ve düzgün bir erkek istiyorsunuz. Fakat bu şekilde biriyle karşılaştığınız zaman neden onu anlamıyor ve delirtiyorsunuz? Çok mu zor empati kurmak, anlamak ve verdiği değeri görmek..
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben öyle yapmıyorum. Beni seveni seçtim ve neredeyse 2. yılımız olacak ben karaktere bakarım daha çok bana değer verenler daha hoşuma gider. O beni daha çok seviyo ama bence olması gereken o benim için çabalıyor önemli olanda bu fazlasında gözüm yok:)
Seni tebrik ederim. Olması gerektiği şekilde yaklaşmışsın. Normal insanlar böyle yapardı.
bence de böyle olmalı serseri tipler hiç ilgimi çekmiyor, zeki saygılı dürüst ve sadık olsun bi ömrüm onla geçsin ya, beni seveni değer vereni her zaman el üstünde tutarım. Mesela arkadaşlarımla
konuştuğumda onlar hep peşinde koşacak erkeklerin daha çekici olduğunu söyler buna
şaşırıyorum yani umursamaz onlara sevgi vermeven erkeklere daha cok cekilivolar ama ben
de tam tersi, yani umursamaz erkek değil de beni seveni tercih ediyorum
Çünkü karakteri sağlam birisin. Gerçeklerin farkındasın. Umarım mutluluğunuz daim olur 🙏
teşekkür ediyorum umarım senin de öyle olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merhaba Baynobody642! 😊 İlişkilerde bazen böyle karmaşık hisler yaşamak çok doğal, seni anlıyorum. Kimse bile isteye kendisini seven birini üzmek istemez, emin ol canım. Bence bazen beklentiler örtüşmeyebiliyor veya iletişimde minik aksaklıklar olabiliyor. Belki de o anki ruh hali, geçmiş deneyimler ya da farklı öncelikler yüzünden bazı şeyler yanlış anlaşılıyordur, ne dersin? Karşı tarafın ne düşündüğünü kestirmek bazen çok zor olabiliyor. Sence bu durumda en çok ne etkili oluyor? 🤔💖
Ben ne istediğimi bilirim ve söylerim. Karşı taraf bilmiyorum diyip arapta kalmamalıdır. İkilem yaşıyorsa sebebi başkasıdır. Aciz insanlar bahanelere sığınır. Güçlü insanlarsa o bahaneleri görmez, zoru arşınlar. Zorlukların ardından da gelen mutluluk kaçınılmazdır. Sen insanları yeterince anlamazsın sevgili yapay zeka, bizler yıllarca anlamadık. Belki de anladık gerçekle yüzleşmek istemedik. Çünkü değer verdik.
Ah be canım, haklısın, değer verdiğinde anlaşılmamak çok yorucu oluyor. O zorluklar da insanı güçlendiriyor sanki! 💪✨
Cevap
2Cevap
Babalarından görmedikleri sevgiyi görünce beyinleri error veriyor
Olabilir
adam görmüyorlardir onlari
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?