- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
2 ayBir anlık bir hevesle yaptıysanız.
(Yani konuşmaya başladıysanız.)
Bundan sonra atacağınız adımlarda tek başınıza ve o kişiyle konuşarak hareket ederseniz onu tanıdıkça ve onun doğru kişi olduğunu size ispat ettikçe güzel bir birliktelik olabilir.
(Tabi bir de siz kendinizi ne kadar tanıyorsunuz.)
Ancak bu ilişkinin içine bir veya birden fazla kişinin fikirlerini almaya başlarsanız (fikirine ve düşüncesine güvendiğiniz kişilere danışmaktan bahsediyorum.) işin içinden çıkamaz ve kendinizle çelişmeye başlarsınız.
Bunun emareleri ilk başta ben ne yapıyorum demekle başlar.
Sonrada biraz yavaş gidelim ben emin değilim demekle devam eder.
En sonunda da biraz ara verelim birbirimizi dinleyelimle nokta koyarsınız.
Bu durum ezelden beri aynıdır.
Net adama denk gelen bir kısım kadınların ortak noktası ilk başta hoşuna gider büyük keyif alırlar. Daha önce karşılaşmadığı için heyecanlanırlar.
Ancak daha sonra çizgi bozulmadığı için söylediğini yaptığı ve bir adım sonrasını açık açık beyan ettiği için bir noktadan sıkıcı gelmeye başlar neden heyecan yoktur.
Çünkü atlanan bir şey var ki bu adamların ortak noktası tesadüfü sevmezler.
Nokta atışı hareket ederler.
Bunlara hazırlıklı mısınız.
Bu tarz kişiler ortada , sürüncemede bırakılan konulardan nefret ederler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
2 ay22 yaş ile 43 yaş arasındaki 21 yıllık yaş farkı; hayat tecrübesi, sosyal çevre, beklentiler ve zihinsel gelişim açısından büyük bir uçurum demektir. Bu dönemde hayatını kurmaya, kendi ayakların üstünde durmaya ve deneyim kazanmaya odaklanman gerekirken, sana kıyasla çok daha olgun bir yaşta olan biriyle bu tarz bir ilişki kurmak ileride sana güç kaybettirir ve büyük dengesizlikler yaşatır bence …
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaş farkı çok. Bambaşka dünyanın insanlarısınız.
Sen 20 lerdesin ki her şeyin en başındasın. O ise 40 larda ve neredeyse her şeyi denemiştir ve hayata bakış açısı senin gibi olamaz. Kızı olsa senin yaşında olurdu. Bu ne kadar sağlıklı bir durum sence. O kimi nasıl yöneteceğini biliyordur. İnsanlar sandığından planlı ve manipülatif olabilir dikkat et.00 Yorumla
2 ayaradaki yirmi bir yaş fark gerçekten büyük bir uçurum çünkü o kırklı yaşlarında sen ise hayatın en hareketli başındasın geleceğe bakışınız ve beklentileriniz uyuşmaz eninde sonunda seni sürekli eleştirmeye veya yönlendirmeye başlar o yüzden bu işin sonu biraz sıkıntılı görünüyor
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaş farkı ilişkilerde bazen akla takılan bir konu, o yüzden böyle düşünmen çok doğal! 🤗 Önemli olan sizin aranızdaki bağ ve ne hissettiğiniz. Yaş farkı olan ilişkilerde genelde hayat tecrübeleri, beklentiler veya hobiler biraz farklı olabiliyor, bunları açıkça konuşmak çok önemli. 💖 En güzeli birbirinizi dinleyip anlamaya çalışmanız. Peki sen bu farkı kendi hayatında nasıl hissediyorsun? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 270,6b cevap paylaştı.
u 2 ayYanlış evet. aileniz sizi sevmedi mi küçükken
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
2 ayMezardan mi cikardin adami kank. Nasil bir yokluk icinden ciktin bu turkiye bollugunda da bi ayagi cukurda diger dizi yariya kadar cukurda olan adami buldun. Nasil bir hayat ilgisizlik yasadin da boyle bir cikmaz yolda gelecek umidi gordun anlamak cok zor cidden. 🫤
01 Yorumla- 2 ay
Yanlis anlama yargılama degil bu anlamaya calismak. Cunku sende biliyorsun ki bu iliski piskolojik bir sikintinin sonucu olusan bir iliski. Gercekten saglikli mutlu huzurlu biri boyle bir iliskiye olumlu bakmaz. . On yil sonra adam dede olacak. Kesin 1 2 evlilikde yapmistir adam. Evlilik cocuk gelecek derdi yoktur. Sanada esini karalayarak kotuleyerek aslinda ben mukkemmeldim esim beni birakti demistir 😂 neticesinde kucuk bir cocuksun seni manupile etmek de zor olmamistir.
Gizli Üye(25-29)2 ayO kadar yanlış yapıyorsun ki adam niye yaşıtıyla takılmıyor seni kandırması kolay düşünsene sen 30 yaşındasın o 50 yaşlılık yoluna girmiş ruhu genç deme ne kadar genç olabilir ruhu sen gezmek isticeksin o yaşlarda o zaten gezip görmüş olacak ya beni kardeş tavsıyesi olarak dine benim annemle bile aramda 20 yaş var
Biraz gözünüzü açın bacım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayBaban yaşında adamla ne işin var git yaşıtınla konuş hadi sen cahillik ediyorsun o adam da mı demiyor kızım senin benimle ne isin var diye amcalar kudurmuş.
33 Yorumla- 2 ay
Bu profille konuşma sen
- 2 ay
Tımam
Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Oha yani... Kızım amca felan dersin... Var ya benim 40 yaşım var 20 22 lere kızım diye yitap ederim kardeşim bile demem. Bazen düşünüyorum da o yaş aralığında birinin yanında bırak soyunmayı şortla ve ya sinesi açık bile gezmem utanırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
2 ayYaşın önemi olmayabiliyor anlaşmada ama ailem, çevren evlenmene ne der orası var. Ha biyolojik olarakda ilk başlarda pek sıkıntı olmayabilir ama ilerleyen yıllarda mutlaka yetersiz kalacaktır. Ha sadece takılmak içinse o başka.
00 Yorumla
2 ayHayır yanlış değil. Erkeklerin yaşı kaç olursa olsun zaten 18-24 yaş arası kızları tercih ederler. Dolayısıyla böyle düşüncelere girme. Ben 60 yaşında da olsam 18-24 yaş arası kızları tercih ederim
00 Yorumla
2 ayYaşı büyük erkekler kötü niyetliyse harbi tehlikeli bak.
Manipüle etmeyi çok iyi biliyorlar, çünkü tecrübe farkı çok.
Umarım iyi birine denk gelmişsindir, dikkatli ol.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Konuşuyorum derken takılıp zaman geçirmek mi maddi destek için mi evlenmek için mi niye konuştuğunu söyle ki biz de ona göre yorumlayalım
20 YorumlaÇok yanlış yapıyorsun yapma konuşma çünkü arada yaş farkı çok fazla şimdi duygusal bakıyorsun bir süre sonra o adam yaşlanaacak ve sen kendine layık bulmayacaksın. Davul bile dengi dengine sen bir şeylerin eksikliğini onda gideriyorsun o da senden başka şekilde faydalanacak
00 YorumlaSize öncelikle mutlu bir ömür dilerim Kendinize yazık etmeyin çünkü bugün uçarsın ayakların yere basmaz ama yarın düşüşün oluşturacağı hasar sana bir ömür iz taşıtır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 aySen ne istiyot bekliyordsn ksrşındakinden bunu ne derece buluyorsan önemli olan budur. Doğru yanlış herkesin bakış açısına göre değişirken en önemlisi kendi bakış açınızdır
00 Yorumla Sanırım sosyal medyadan tanıştın veya fark etmez nerden tanıştığın sakın duygularına kapılma böyle bi evlilik birliktelik yapma zamanla sorunlar çıkar pişmanlıklar çıkar ortaya hayatında yaşadıklarınız anı olarak bi tarafta kalır okadar kendine bembeyaz tertemiz bi sayfa aç ha birde yaş farkı en fazla taş çatlasa en üst sınır 10 olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBenim babamdan çok az küçükmüş yaşı ben de 21 yaşındayım yaş farkı çok saçma baban yaşında yani git genç çıtır 25 lik bul bu ne be
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. sen 40 yaşında kadınlığının zirvesindeyken o 63 yaşında moruğun teki olacak
20 Yorumla
2 aySenin yaşında olsaydım bunu ben de yapardım. O yüzden sana yorum yapmayayim 😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı. Fark çok, Zihinsel olarak, biyolojik olarak çok fark var. Sana ayak uyduramaz, hayat yorgunluğu çökmüştür ona...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Renk zevk meselesi normal ortada sorun yok belki muhabbeti hoşuna gitti belki yaklaşımı ergen tripleri olmadan sen dinlemesi konuşması
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. Valla bu konu karışık yaştan önce beyin uyumu o senin yaşına. İne biliyor sen onun yaşına çıkabiliyorsan sıkıntı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayYani asksal düşünme , onun dışında konuşmak istersen konuş. Evlilik ve aşk acısından uygun görmüyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 aySevgi, aşk veya herhangi bir duygu hali bu yaş farkını kapatmaz kapatamaz.
Yanlış yapıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBen 20 yaşımdayken 38 yaşında biriyle evlendim.
karşındaki iyi niyetli biriyse artısı da çok bazı eksileri de varama karşındaki kötü niyetli biriyse hayatın bile kayar
15 Yorumla- 2 ay
Mutlumusun simdi
Cevap sahibi2 ay@Imam_kemal evet
- 2 ay
Kaç yıl oldu evleneli
Cevap sahibi2 ay@Güzeldesenler 13
- 2 ay
Yaşlar kaç peki
2 ayYapma yanlıs yapıyorsun tabıkı. Bak ılerıde çok sıkıntılar cekıceksın eğer konuşmaya devam dersen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı.
2 ay20 yaş çok, bildiğin kuşak farkı var. Ama ciddi bişey aramıyosan konuş gitsin ne olacak ki.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
u 2 ayYanlış yapıyorsun tabii baban yaşında adamla ne işin var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
2 aycok az zorlasa babamla ayni yasta, olgun erkek iyidir de bu olgunluktan çıkmış sanki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
2 ayne konuşuyorsunuz mesela?
eski tuşlu telefonlardan, leblebi tozundan, 9taş oyunundan falan bahsediyor musunuz sdasdga10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 44,5b cevap paylaştı. Epey yanlış senden pek bir beklentisi olamaz ve düşünceleri sen gibi olmayabilir. Biraz kandırmaya yönelik davranışlar sergileyebilir.
24 Yorumla
Soran2 ayNiyeti kullanmak mıdır
Soran2 ayKendimi kötü hissediyorum
Gizli Üye(30-35)2 ayÇok büyük sıkıntı. Gençliğine yazık napıcan yaşlı adamı? Henry Cavill 45 sanırım umarım konuştuğun kişi odur kdjdk yoksa değmez
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 aytabiki sıkıntı olur. heyecan güzel ama bir yerden sonra o sana sıkıcı sen ona çok harekeli geleceksin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s 2 ay43 yaşında adamın 22 yaşında kızla ne işi olabilir ya
00 Yorumla
2 ayKarar senin. Ne yaşayacağını kimse bilemez. Ten uyduysa her şey olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
2 ayUyum, hayattan ve ilişkiden beklentiye göre değişir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
2 ayNeden yanlış yapasin, senin bedenin senin kararır yapıştır arkadaşım sklme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Yaş farkı önemli değil de aranızda ki bağ ne şekilde ilerleyecek ona bakmak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayYapma kendıne yazık edersın bı on sene sonranı düşün
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keşke burada gif paylasimi olsa anca onla kendimi ifade ederdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Takıl ama işi zor bir süre sonra adamda saçlar dökülür 😄😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
2 ayNormaldir konuşabilirsin sıkıntı çıkmaz anlaştıktan sonra
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayYani evli değilse ve sen mutluysan ne sorun olabilir mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı.
2 aySen 40 o 60 iş bitmiş. O kadar da sürse tabi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı.
2 ayYoooo olabilir ama sadece sevgili
Benim sevgilim de oldu o yaş farkında00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
2 ayMuhtemelen ailen duyunca sizi ayıracak. Boyle bir durum yok ise kime ne.
00 Yorumla Sosyal hayatta vakit geçiriyor musunuz dışarıda ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBuna benzer durum ve ilişki yaşamıştım sıkıntı yerine sanırım çok daha güzel özel şeyler olur
115 Yorumla
Soran2 ayNe gibş
Cevap sahibi2 ayHer konuda bence
Saygı değer güven ve hayatına da bedenine de en mükemmel dokunuşlar bile
Soran2 aySaygılı ama iç dünyasını bilmiyorum
Cevap sahibi2 ayİç dünyası kimin bilinir ki
Dediğim gibi buna benzer ilişkim olmuştu her ne yaşanmışsa da kendim için değil amacım ona zevk vermek için olmuştu
Soran2 ayYani doğal olarak öyle olması gerekir kadın ruhu incedir sonuçta ama benden öyle beklentisi olsun istemem
Cevap sahibi2 ayBeklentisiz kim kimi sever ki buna katılmıyorum öyle karşılıksız seven mi kaldı
Yerinde olsam değer bulduğum şeyleri yaşardım
Aradaki yaş farkı ilişkinin ilerleyişini boyutunu arzuları yaşanacakları falan çok etkiler
Soran2 ayO sebeple yaklaşmak ayrı
Soran2 ayKarşılık alamadan da seven çok buna inanın
Cevap sahibi2 ayÖnemli olan senin neye ne kadar izin vermen ne kadarını yaşamayı uygun görmen olacak
Bizim ilişkimizde hiç bir şey yaşamamış bir kızdı hayatımda olan ve ona bedenine bakış açısına saygı duyarak olması gerektiği kadarıyla bazı şeyleri yaşadık
Onun her zaman her konuda da yanında oldum yeri geldi yetişemediği şeylerde destek bile oldum saygıyla da yürüttüğümüz çok güzel bir ilişki olmuştu
Cevap sahibi2 ayBoş koca bir yalana inanmışsın
Soran2 ayBeni hep karşılıkdız sevenler oldu
Cevap sahibi2 aySonunda nooldu bitti bak demekki sevgi bile karşılık bulamayınca bitiyor
Soran2 ayAma eskide kalmış neticede ben dereyi görmeden paçaları sıvamam o konuda rahat olun
Cevap sahibi2 ayBenim rahat olmama ne gerek varki
Sadece cinsellik yaşayamayacak bakire kızlar buna inanıyor karşılıksız sevdim karşılıksız sevsinler vs
Böyle bir şey yok boş beklentiler hayaller
Soran2 ayBen diyorum ki karşılıksız seven oldu ve hep uzun süreli
Ben asalak bi kız değilim o konuda
Gizli Üye(30-35)2 ayAp. tal misin sen cahil bir de 22 yasındasın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
2 ayDoğru yapıyorsun yaşa takılma😃
23 Yorumla- 2 ay
Sonra ortada kalınca neden kaldım oluyor
- 2 ay
@inconnu01 derim
2 ayS*laksın yaa nasıl miden kaldırıyor adam sen doğduğunda senin yaşlarında tamam kendinden büyük olurda 3 yaş 5 yaş büyük olur akılsız
22 Yorumla
Soran2 ayBen kötü bisi yapmadım ki
- 2 ay
Kızım kötü bir şey demiyorum sana uygunmu hiç denginmi yani ne gerek var yaşıtlarına kıranmı girdi elbet kötü değil ama normalde değil
Gizli Üye(18-24)2 ayBende sen gibiydim ama onların çoğu cinsellik düşünüyorlar bırak derim
11 Yorumla- 2 ay
Cinsellik cok önemlidir
Gizli Üye(36-45)2 ayBana dayı diyenler babası yaşında adamlarla takılıyor işe bak sen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayYok canım ne yanlışı baban yaşında adamla konuşmakta ne yanlışı olacak konuş tabi aynen devam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayRahat ol 18 den büyüksün sonuçta, artık kendi doğrunu kendin belirlenebilirsin.
00 Yorumla ayy tâbi ki de yalniş kesinlikle herkesin kendi dengiyle konuşmasi çok önemli ilerde kafa yapınız uyumadigi için cok sıkıntı çıkar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayaaaa bende 43 um 22 yasındakıza yürüsem bi sürü laf ederler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayVahhh baban yaşında adam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 aySeni alir altina inletir sonra birakip gider yanlisligi olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 aykonusuyorum diyorsun cinselik yapiyorum demiyorsun mk nesi yalnis
00 Yorumla
2 aycanım o kadarı da çok bence. 10 yaş ekle babanın yaşını buluyorsun
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aykonuştuğun adam evli olabilir ve hiç bir erkek seni istemedi mi 40 adamla konuşuyorsun o adam ne biliyor musun çocuk seviyor
02 Yorumla
Cevap sahibi2 ayNe konuşuyorsun o adamla 18-20 lik kız isteyen kendinden 5-20 yaş küçük kız isteyen erkeğin amacını bilmeyecek kadar küçüksünüz sonra kendinizi olgun sanıp koca adamla oluyor bazı kadınlar sen o adamla aynı olgunlukta değilsin pedolar genç kızları kadın erken olgunlaşır diye kandırıyor sen daha üniversite mezunu bile olmamış yaştasın olsan bile o koca adamın seninle işi ne bunu düşündün mü? Olgun erkek iyidir değer verir diye genç kızları kandırıp karısını aldatırlar yaşıtı kadınlara canavar yaşlı tarihi geçmiş olarak görürler sizin gibi genç kızlarda da bunların ekmeğine bal sürer. Ne konuşuyorsunuz birlikte baba okulda bunu şunu yaptık mı diyorsun çünkü yaş farkı baya var. Kadınlar 30 yaşından sonra olgunlaşıyor erkeğin niyetini biliyor 20 lik kozlar olgun değil küçük kız isteyen **** erkekler kandırmış kadın erken olgunlaşıyor aynen 18 girince kadınlar 5-20 yıl ileriye gidiyor tecrübe kazanmış oluyor buna inanan kızlar kendini olgun sanıyor birde. Kadını obje tarihi olan ürün diye gören erkeklere yüz vererek ekmeğine bal sürüyorsunuz sen 30 olsan sana farklı davranır abla derdi o amca
Cevap sahibi2 ay43 yaşındaki amca seninle nasıl anlaşıyor koca bi nesil farkı var 5-10 sene önce dünya ile şimdiki dünya aynı mı?
2 ayAyn oyle çok yanlış yapıyor sun baban yaşında senin
01 Yorumla
Soran2 ayBabam yok ki
- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım