Bir erkeğin sevgilisi var mı yok mu nasıl anlaşılır? Sosyal medya isteklerini onaylamıyorsa?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Spotify tiktok hesabını bul Spotify dan playlist lerine bak sevgilisi varsa hemen anlaşılır ve takip ettiği kızlara bak ordan. Instagram dan tekrar paylaştığı videolara bak beğendiği videoları da gözlemle Instagram takipçilerine bak hangi kızlarla paylaşıyor kızların biyografilerine bak onun adının baş harfini koymuşmu kızların postlarini beğenmişmi onlara bak tiktok dan yine takipçilerine bak tekrar paylaştığı videolara bak elbette bir yerden belli etmiştir
Instagram hesabı gizli ve istekleri onaylamıyor. Kız erkek fark etmez, onaylamıyor. Spotify hesabını nasıl bulacağım ki? Hiç anlamam. Bulsam nasıl anlayacağım?
Yeni bir hesap aç ve o hesaptan hiç kimseye bakma git onun hesabına bak altta önerilen hesaplar çıkacak onun takipçileri olacak o takipçilerine bak kimler var diye birisinin biyografisin de Spotify bağlantısı varsa ordan bulabilirsin
Ya bunu bir sürü fake hesap takip ediyor ya. Yüzlerce. Bulamam ki. Çıkmıyor böyle
Haydaa o zaman sende git fake hesap aç onun beğeneceği tarzdan istek at kabul eder belki ama inandırıcı olsun
İşe yaramadı. Erkek hesabı da kadın hesabıda işe yaramadı. Eskiden hesabı herkese açıktı. O zamanlardan kalma takipçileri var. Gizledikten sonra böyle oldu. Sevgilisi mi var çözemedim
Hesabına birisini almıyorsa olabilir veya son zamanlar da çok istek atan olmuştur ona fake falan o da anlamıştır kabul etmiyordur artık
Anlayamasın Erkekler kızlar gibi sevgili bulduğu gibi gidip ilk biyografisine kap ya da ilişkim var koymuyor o yüzden zor anca hesabını heklersen 😂
Yoksa dağda uçan kuş bile bilir
Nasıl bilir ki
Erkek belli eder karı yok laaaan diye bağırır adeta
Stalk işleri hala devam mı ediyor yav
İstegi onaylamıyosa beğenmemiştir
Sor.
İsteği bile onaylamıyor neden sorayım.
Tanıştığın biri mi
Çok eskiden
Hesabında kız yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu sosyal medya dedektifliği işi bazen çok kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın! 🕵️♀️ Birinin sosyal medya isteklerini onaylamaması bazen sadece daha özel bir profil istediği anlamına gelebilir, ilişkisi olduğu için değil. Ama tabii ki bu da bir ipucu olabilir, doğru.
Ben olsam, gönderilerine, etiketlendiklerine ve hikayelerindeki etkileşimlere bakardım. Bazen minicik bir detay bile kendini ele verir! Romantik şarkılar, ikili fotoğraflar ya da özel anlar... Ama en kesin yol bence her zaman direkt sormak. Sen genelde nasıl anlarsın peki, başka yöntemlerin var mı? 💖✨