Ya gerçekten kaliteli bir erkek bence çevresinden bulabilir aradığını. Sosyal medyadan örneğin Instagram gibi platformlarda kız ekleyenler çok itici. Bunu yapan erkekler var mı hâlâ?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Kız çok güzelse bir şansını deniyor. Bak herkese yazan abazanlardan bahsetmiyorum. Etkileniyor adam, denemek istiyor.
O konu çokta öyle değil.
Adam işten güçten bı yerde oturup kahve içmeye bile vakit bulamıyor veya kadında aynı şekilde en kısa yol sosyal medya oluyor bide herkes sosyal değil eskisi gibi
Tamamda esnafdan karpuz seçer gibi her gün birilerini ekleyip olumlu olmayınca yenilerini eklemek ne kadar doğru Adam işten kahve içmeye bile vakit ayıramıyorsa kadın işlerine hiç girmemeli bu kadına da vakit ayıramayacağı anlama gelir
O karpuz meselesi yav$aklık oluyor o farklı bir olay yani durum bu genelde etik mi? değil ama yapacak bişey yok
Reelde selam veren erkek sapık olur, sanalda pipisini atan erkek normal kabul edilir. Devir böyle.
sosyal medya ile çevrenden tanışma arasında çok bir fark yok erkeklere göre
kızlar bunu kafasında çok ayırıyor sanki
Sanmıyorum bence fark var. İki tarafta bir birine benimle sosyal medyadan tanıştıysa demek ki her kesle tanışıyor gibi düşünüyor ve baştan beri güvensizlikle başlıyor ilişki. Ve sosyal medyadan genelde ciddi ilişki yapılmıyor
İnstagramdan daha bi tane bulmuş değilim bura daha iyi
Erkeklerin büyük bölümü böyle. Ne kadar düşük bir hareket olduğunu da israk edememişler.
Çok kolay ama. 8 yıldır Instagram kullanmıyorum başka sebeplerden ötürü ama inkar edemem sürekli kızlar yazardı.
Ne alaka ben yüz yüze tanıdım ne oldu bu işin sosyal medyayla alakası yok karşındakinin insan olması önemli
asıl bunu yapan kadınlar var sosal medyam sadece burası benım
İnsta kullanmıyorum ihtiyacım yok. Çevrem yeterli
İnstagram kullanmıyorum 3 senedir bu yüzden
Bende bırakacak gibiyim bu sebepten. İyice tinder ‘a döndü instagram falan sinir bozucu
Var tabii ki kızlar da yapıyor
Ucuz malın alıcısı çok olur
Bı çok kişi sosyal. medyadan tanışıyor
50 yaş dayılar gibi ne o öyle
Ben asosyalim cevremde yok napcam
Sorun bu zaten sosyal medyada sosyal olup gerçek hayatta asosyal olmak 😀
Yani tabi 30 kızla konuşan tipler bencede itici
bence de seni ekleyeb herkesi ekler
E yani düşünsene 50 kadına istek atıyor hangisi denk geldi geldi
Fb arayışları işte
Yani bence de, sonuçta ciddi bakmaz diye düşünüyorum
Evet maalesef
Belli olmuyo ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, sosyal medyadan tanışma şeklini itici bulman çok normal, herkesin bu konuda farklı beklentileri ve deneyimleri olabiliyor. ✨ Bence önemli olan nerede tanıştığından çok, kişinin sana nasıl yaklaştığı ve niyeti. 😊 Kaliteli insan her yerden çıkabilir bence, önemli olan o samimiyeti ve saygıyı hissetmek, öyle değil mi? Sen ne düşünüyorsun, birini gerçekten kaliteli yapan özellikler neler sence? 🤔