Erkek arkadaşım benim yanımdayken bir kızı bayağı süzdü baktı, kendimi kötü hissettim. Ayrılmayı düşünüyorum, siz ne dersiniz?
22 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
48Cevap
Tokatı bir kendine ;
Bu erkeği nasıl seçtim diye.
Birde seni bırakıp başkasına baktığı için ona okkalı bir şekilde yapıştırmanız mı?
İlişkide heyecan yerine ciddiye ararsanız zamanla o ciddi olan adam heyecanda yaratır.
Ancak siz ilk başta heyecan ararsanız seçeceğiniz erkek size her yerde başkalarıyla o heyecanı yaşatır.
Bilmem anlatabildim mi?
Tabi bu kadın için kolay değil.
Çünkü kadın hem cinsi için yaşar.
Sonunda ölüm bile olsa.
Biz ise şerefimiz , toprağımız için yaşar ve yaşatırız.
Baya süzdü diyorsun sence normal mi? adam sokaktaki kızlara dahi uzun uzun bakıyor abazanın teki hadi göz ucuyla baksa tamam da bu da olmaz ayıp yanında ki kadına saygısızlık. Hiç bu durumdan bahsetmeden (çünkü bahsedersen bahaneler sıralayıp seni ikna edecek) ayrılıyorsun.
Sevgilinin ne shit oldugunu gormussun, bunu gorup evlenmek ucurumdan asagı atlamakla aynı sey. Ayrılmayıp bir de evlenirsen buna benzer milyon tane soru sorarsın. Sevgiliyken sevgilinizin shitten ozelliklerini umursamayıp evlenince lütfen aglamayın. Sen baska erkeklere baksan sevgilin seni coktan sepetlerdi
Yahu nasıl tiplersiniz hemen ayrıl mayrıl lâ siz hiç hata yapmıyomusunuz karı gelse nefes almadan şaparsınız herkes namussuz bir siz namuslu az yapıcı olun kardeşim sende hemen bir hatada ayrılıcam dıyosan zaten sevmiyorsundur
Son defa konuşmak için buluş buluşmadayken bi erkeği baya süz görsün sonra da ayrıl bitir, ömür geçmez böyle biriyle
Ayrıl tabiki, yorumdaki mikro aldatmacı tipleri önemseme, senin sevgilinse bütün ilgisi senin üzerinde olmalı öyle oynak hareketler yapan tiplerle yürümez o işler.
Bu çok kişisel bi problem. Bence buradaki yorumlarla devam etmeye de ayrılmaya da karar verme.
Yanında başka kıza baktıysa eline fırsat geçse yatağa da atacaktır kesin bunuda unutma
Ayrıl valla yanında bunu yapan arkanda neler yapar senin yanunda başka kıza yükseldi
ya da bir çılgınlık yapıp sen kime baktın aq çocuğu deyip orada bitirebilirdin
Hayır sırf bu yüzden ayrılmak olur mu? İstemsizce de bakmış olabilir, size öyle gelmiş olabilir... Ne kadar süredir berabersiniz sormam da sakıncası yoksa bir de?
Kötü hisset senin tekerinde degil erkekler ya da yaşam tarzlari. Ögrenceksin hayati
İleriyi düşünmek lazım, şimdiden bunu yapan sen biraz kilo alsan mesela neler yapar
Okurken sinirlendim ayrılmayı düşünmesen bile burnundan getirmelisin!
En son manitayla Kadıköy'de bi bardayken kızları birlikte kesiyorduk. Kendisi biseksueldi 🤣
Herzan erkek bakar kıskanıyorsan ev den dışarı çıkarma fazla
Hepimiz bakıyoruz zaten bakmıyorum diyen yalan söylüyodur
Bu seni gerçekten rahatsız ettiyse ayrılabilirsin. Yanında kız varken sadece önüne ve o kıza bakarsın. Arkadaş hayvanlık yapmış.
Kötü hissettim kendimi bayağı
Sapık belli ki. Düzgün birini istiyorsan ve madem çok rahatsız oldum diyorsun sil gitsin tereddüt etme sadık değil ve gözü hala açık arayışta yemin edebilirim ki o şimdi başka platformLardan kızlarla konuşuyordur yürüyordur çok güvenme
abartma yaa. bişey dikkatini çekmiştir. senin hiçmi dönüp baktığın erkek olmuyor
Masanın altından aniden şeyine tekme atsaydın. Böyle bir harekete en iyi ceza budur.
Bakan aldatmıştır baktığı kız ona yüz verse ne olur hiç düşündün mü? Senin yanında bakıyorsa kim bilir gizlice neler yapıyor
Hayır eşim de bakıyor normal artık bizimkiler öyle heryeri açık çıkıyorki erkekler ister istemez... leri kalkıyor ve bakıyorlar
Her güzel kadın yakışıklı erkek dikkat çekicidir, kesişmek gülümsemek, yakınlaşmak vs bunlar ayrı konular iyi tartmalı...
Bence evlenmelisin cocuk senle ciddi dusunuyor ben olsam kacırmazdım soyle dusun seni suzmemiş sana o gozle bakmamıs bu devirde zor canım
orada hadi ordan git daha rahat bak az ötede diyip yanından ayrılabilirdin abla..
Bakmayan erkek yok bana hep bakanların yaninda ya sevgilisi ya esi var.
Senin yanında bakıyorsa sen yokken neler yapıyordun Allah bilir yani öyle insanlara güvenilmez
Aynısını yap sende başka bir erkeğe bakarak ya da ayrıl uğraşma herkes kendi cehennemine
Yok daha neler onun için ayrılınır mı
Ayrılınır benim yanımda bunu yapan ben yokken kim bilir ne yapar
Niye baktığı belli niye sorayım
Soru mu bu? Ayrılsajanmk
he hemen ayrıl
Ayrilacagina vursana ağzının ortasina bir tane
Sen olmayınca neler yapıyor acaba
Ağzına 💩ç onun ve hayatından çıkar
Belki tanıdığıdır
Ayrıl, zaman kaybı olmasın çocuğa
Bakire ergen halleri 😂 ne s. lklar var
Ayrıl engel olmazsa bitmiştir çoktan terbiyesiz ya
Bunu ona sordun mu neden öyle baktın diye?
Zaman kaybetmeden ayrılın
Bu kadar dan bişey olmaz
O an ne tepki verdin?
Direk yüzüne de konusun
Sen baya kiskancsin anlasilan
Kıskanç değilim yanında bir kız karşında gelen erkeğe gözünü kilitlese baksa rahatsız olmaz mısın
Kilitlenmesi kotu tabi ne zamandir birliktesiniz
1,5 yıl
Ilk kez mi oldu konistunmu onla
Sanki bakıyor gibi başka zamanlarda ama yine de bilemedim.. İlk kez gözünü kitlemiş bakıyordu
Sankiyle olmaz. Yuksek bir ani falan olabilir seninle konusamiyordue
Kızı tanımıyor , ilk defa gördük.. Kız biraz açıkdı mini etekli ona baktı bence
Sende tabi biraz kapalisin haliyle
Kapalı felan değilim, kapalı olsamda bakması için mazeret mi bu?
Hayir sadece cocuk Sana acik olamiyormu diye soyledim
Açık derken?
Belki seni istiyor ama acilamiyordur
Ne alaka ne saçmalıyon
Ayrıl ya gözünü sik onun
Ayrılacağım benim yanımda bakan ben yokken kim bilir neler yaptı
Aynen öyle
Gece uyurken şeyini kesipte kedilere atıver 😂
Sevgilin bana benziyor ayran gönüllü 😃
Demek ki sen bakımsızsın, o kız daha güzelmiş 😅😅
sen de bir şey demedin mi
Demedim kendimi kötü hissettim
Herkes herkese bakıyor normal bir şey?
Şaşırdın mı yeni nesil böyle
Diyemedin mi sen avel avel nereye bakıyorsun
ayrill
Kavga sebebi ayrıl
Ayrıl
Bırak gitsin
Ayril
ayrıl
Uyar onu. Karşında bir kadın var de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, kendini kötü hissetmen çok normal bu durumda! 💔 İlişkilerde böyle anlar can sıkıcı olabiliyor. Ama hemen ayrılık kararı almadan önce bence bu durumu onunla konuşmalısın tatlım. Belki farkında bile değildi ya da bambaşka bir şey düşünüyordu. Duygularını açıkça paylaşmak en önemlisi. Konuşunca belki her şey netleşir. Sence de konuşmak iyi bir başlangıç olmaz mı? ✨😊