Erkek arkadaşım benim yanımdayken bir kızı bayağı süzdü baktı, kendimi kötü hissettim. Ayrılmayı düşünüyorum, siz ne dersiniz?
2 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tokatı bir kendine ;
Bu erkeği nasıl seçtim diye.
Birde seni bırakıp başkasına baktığı için ona okkalı bir şekilde yapıştırmanız mı?
İlişkide heyecan yerine ciddiye ararsanız zamanla o ciddi olan adam heyecanda yaratır.
Ancak siz ilk başta heyecan ararsanız seçeceğiniz erkek size her yerde başkalarıyla o heyecanı yaşatır.
Bilmem anlatabildim mi?
Tabi bu kadın için kolay değil.
Çünkü kadın hem cinsi için yaşar.
Sonunda ölüm bile olsa.
Biz ise şerefimiz , toprağımız için yaşar ve yaşatırız.
Kadınların 98% i ayrılmanı istemiş kimse mutlu olmanı istemiyor eğer seni istemeseydi senin yanında duracağına başka karıya kıza giderdi aklını başına topla boş şeylere kafa yorma sevgilin senin yanında olduğu sürece kıymetini bil hepimiz sağa sola ele güne bakıyoruz Türk kızlarının hepsi şu düşüncede nede olsa erkek çok seçenek çok diyor onu beğenmiyor bunu beğenmiyor armudun sapı üzümün çöpü diye diye evde kalıyorlar sonra 😃😃
Karıya kıza gitmedigini nerden biliyoruz belki gizli gizli yapıyor
Kahır kapris yapmak mı bu senin yanında kız arkadaşın bi erkeği süzse demediğini bırakmazsın. Erkek yapınca hepimiz yapıyoruz ne var coaaaanımm. Ne canım bi topluluksunuz ya
Ne *canım
Ay niye canım diye çeviriyor tovbe yarabbi
Gözü kaymak farklı süzmek farklı abicim sen aradaki ayrımı bilemeyecek kadar slak mısın. Şimdi boyle yapan ileride daha fazlasını yapmayada cesaret eder kız çocuğun nasıl baktığını görmüşki ayrılmak bile istiyor sen görmeden etmeden nasıl bu kadar masum bakabiliyorsun olaya anlamıyorum. Biz erkekler neden bu kadar masumuz yah
Herkes ayrıl yazmış, işin garip tarafı hem cinslerimden de ayrıl yazanlar çok fazla. Evet bakarsan yaptığı asla etik bir durum değil. Bu yanındaki kız arkadaşına saygısızlık. Ama biraz da gerçekçi olalım, eşi ya da sevgilisi yanındayken erkeklerin güzel ya da çekici bir kadın gördüğünde kaçı bakmaz? Çok nadirdir bu. Senin yanındayken bakmamaya çalışır ama sen yokken gözleriyle içinden geçer tabiri caizse.
Bakın, aldatmak başka birşeydir, güzel ve çekici kadına bakmak başka bir şey, ya sen kadın olarak, bir erkeğin çekici bir kadına bakmama ihtimali olduğunu düşünüyor musun
En çok aldatılanlar, "bu adam aldatmaz" diyen kadınlardır. Kimin aldatacagini asla bilemezsiniz
Baya süzdü diyorsun sence normal mi? adam sokaktaki kızlara dahi uzun uzun bakıyor abazanın teki hadi göz ucuyla baksa tamam da bu da olmaz ayıp yanında ki kadına saygısızlık. Hiç bu durumdan bahsetmeden (çünkü bahsedersen bahaneler sıralayıp seni ikna edecek) ayrılıyorsun.
Aşkooom, kendini kötü hissetmen çok normal bu durumda! 💔 İlişkilerde böyle anlar can sıkıcı olabiliyor. Ama hemen ayrılık kararı almadan önce bence bu durumu onunla konuşmalısın tatlım. Belki farkında bile değildi ya da bambaşka bir şey düşünüyordu. Duygularını açıkça paylaşmak en önemlisi. Konuşunca belki her şey netleşir. Sence de konuşmak iyi bir başlangıç olmaz mı? ✨😊
Cevap
63Cevap
Hemen küt diye de ayrılmak doğru mudur bilemedim ama konuyu masaya yatırıp eni konu konuşmalı hareketinin yanlışlığı ve duyduğun rahatsızlığı bilsin dilersen bir şans daha ver ikinci kere bu kadar toleranslı olmayacağını tekrarı halinde olayın biteceğini soyle kesin ve net olsun tavrın geriye dönüş olmayacağıni anlasin
Sevgilinin ne shit oldugunu gormussun, bunu gorup evlenmek ucurumdan asagı atlamakla aynı sey. Ayrılmayıp bir de evlenirsen buna benzer milyon tane soru sorarsın. Sevgiliyken sevgilinizin shitten ozelliklerini umursamayıp evlenince lütfen aglamayın. Sen baska erkeklere baksan sevgilin seni coktan sepetlerdi
Yahu nasıl tiplersiniz hemen ayrıl mayrıl lâ siz hiç hata yapmıyomusunuz karı gelse nefes almadan şaparsınız herkes namussuz bir siz namuslu az yapıcı olun kardeşim sende hemen bir hatada ayrılıcam dıyosan zaten sevmiyorsundur
Sapık belli ki. Düzgün birini istiyorsan ve madem çok rahatsız oldum diyorsun sil gitsin tereddüt etme sadık değil ve gözü hala açık arayışta yemin edebilirim ki o şimdi başka platformLardan kızlarla konuşuyordur yürüyordur çok güvenme
Son defa konuşmak için buluş buluşmadayken bi erkeği baya süz görsün sonra da ayrıl bitir, ömür geçmez böyle biriyle
Yapanlar var ben de üniversitede üniversitenin içinde yürürken bir erkek bana aynısını yaptı ve sevgilisiyle sarılırken sevgilisi başka tarafa dönükken çok kötü bence onun adına üzüldüm
Balık baştan kokar demişler sen varken yapması seni umursamadığını gösteriyor rahatlığın da bu kadarı takılacak birini bulsa seni yanında bile gezdirmez kolay lokmasın anlaşılan
Nasıl yani ya hepimiz birilerine bakıyoruz ama süzmüyoruz bilemedim ama bunu yapan hep yapar sende geniş biri değilsen devam etmeyip ayrılmak en iyisi
Belki bir tanıdığa benzetti bakış acısı önemli siz nasılbir duygu hissettiniz yani bir artniyetmi sezdiniz tabiki bir bakişda bişey olmaz fakat nasıl uyumlusunuz iyi anlaşmanız önemli birbirinize duygunuz tutkunuz saygı sevgi var mı belki biraz zamana ihtiyacınız olabilr
Ayrıl tabiki, yorumdaki mikro aldatmacı tipleri önemseme, senin sevgilinse bütün ilgisi senin üzerinde olmalı öyle oynak hareketler yapan tiplerle yürümez o işler.
Yanında başka kıza baktıysa eline fırsat geçse yatağa da atacaktır kesin bunuda unutma
hiç durma ayrıl. herkes senin gbi düşünse evlilik kalmazdı. kendinizi ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki
ya da bir çılgınlık yapıp sen kime baktın aq çocuğu deyip orada bitirebilirdin
Flörtöz şekilde süzmemişse sorun yok bence
bazen insanlar ne giymiş, nasıl yürüyor, ne garip vs. diyede insanlar uzun uzun bakabiliyor
Bence normal bir durum. Kız güzelse ilgisini çektiyse bakmıştır. Bakması onunla bir şey yaşadığı ya da yaşayacağı anlamına gelmez direk
Her güzel kadın yakışıklı erkek dikkat çekicidir, kesişmek gülümsemek, yakınlaşmak vs bunlar ayrı konular iyi tartmalı...
Bu çok kişisel bi problem. Bence buradaki yorumlarla devam etmeye de ayrılmaya da karar verme.
Hayır sırf bu yüzden ayrılmak olur mu? İstemsizce de bakmış olabilir, size öyle gelmiş olabilir... Ne kadar süredir berabersiniz sormam da sakıncası yoksa bir de?
Sürekli bakıyorsa, ayrılın. Fakat bir kere baktıysa abartı. Karşınıza alıp konuşmak daha mantıklı
Ayrıl valla yanında bunu yapan arkanda neler yapar senin yanunda başka kıza yükseldi
Kötü hisset senin tekerinde degil erkekler ya da yaşam tarzlari. Ögrenceksin hayati
İleriyi düşünmek lazım, şimdiden bunu yapan sen biraz kilo alsan mesela neler yapar
Okurken sinirlendim ayrılmayı düşünmesen bile burnundan getirmelisin!
En son manitayla Kadıköy'de bi bardayken kızları birlikte kesiyorduk. Kendisi biseksueldi 🤣
Herzan erkek bakar kıskanıyorsan ev den dışarı çıkarma fazla
Hepimiz bakıyoruz zaten bakmıyorum diyen yalan söylüyodur
Belkide fesat düşünüyorsundur, belkide dalmıştır sadece ve sende başkasına baktığını düşünüyorsun.
Ya hadi hadi birakin bu ayaklari ya
Bu seni gerçekten rahatsız ettiyse ayrılabilirsin. Yanında kız varken sadece önüne ve o kıza bakarsın. Arkadaş hayvanlık yapmış.
Kötü hissettim kendimi bayağı
abartma yaa. bişey dikkatini çekmiştir. senin hiçmi dönüp baktığın erkek olmuyor
Masanın altından aniden şeyine tekme atsaydın. Böyle bir harekete en iyi ceza budur.
Ayrılma ama en azından pişman et onu. Ve iyice gözlemle.
Seni kötü hissettirdikten sonra bir anlamı yok bence. Bu senin kafana takılıp durur o yüzden kendini yormana gerek yok kendinizi değerli hissettirecek kişilerle olmaya bakın kızlarrr :)))
ayrıl gitsin ya bide bunlarla mı uğraşacağız.
Hayır eşim de bakıyor normal artık bizimkiler öyle heryeri açık çıkıyorki erkekler ister istemez... leri kalkıyor ve bakıyorlar
Bakan aldatmıştır baktığı kız ona yüz verse ne olur hiç düşündün mü? Senin yanında bakıyorsa kim bilir gizlice neler yapıyor
Bence evlenmelisin cocuk senle ciddi dusunuyor ben olsam kacırmazdım soyle dusun seni suzmemiş sana o gozle bakmamıs bu devirde zor canım
Hemen zaman kaybetme tukur suratina tekmele sonra ayril
Tanıdık birine benzetmiş olabilir boyle hemen cikarimlarda bulunmak hic mantikli degil
Senin yanında bakıyorsa sen yokken neler yapar düşünemiyorum ayrıl gitsin
Ayrılırım direk küfür bile ederim çok gıcık bir şey kendimi asla durruamazdim
İntihar ederdim o derece
Sakin ol ne intiharı
@diewildenkerle sanenne
Kendimi öldürücem tek demedim onlarida
Hoş değil ya aynısını sen yap tepkisine bak onq göre ayrıl
orada hadi ordan git daha rahat bak az ötede diyip yanından ayrılabilirdin abla..
Bakmayan erkek yok bana hep bakanların yaninda ya sevgilisi ya esi var.
Senin yanında bakıyorsa sen yokken neler yapıyordun Allah bilir yani öyle insanlara güvenilmez
Aynısını yap sende başka bir erkeğe bakarak ya da ayrıl uğraşma herkes kendi cehennemine
Bide soruyor musun ayrıl
Herkes herkese bakıyor normal bir şey?
Parasını ye ye sonra ilgiye boğ sonra aniden bir gece yapamıyorum ben de engellle kalsın öyle gör gibi
Yok daha neler onun için ayrılınır mı
Ayrılınır benim yanımda bunu yapan ben yokken kim bilir ne yapar
Niye baktığı belli niye sorayım
Ayrıl gözü dışarda
Soru mu bu? Ayrılsajanmk
he hemen ayrıl
Ayrilacagina vursana ağzının ortasina bir tane
Şaşırdın mı yeni nesil böyle
Ayrılma burnundan getir trip at
Katli vaciptir çek tetiği vur gitsin
Ayrıl acilen
Biraz olay çıkar tavrına bak