Gerçekten şunu fark ettim, hiçbir erkek eski sevgilisinin numarasını silmiyor, yani sevmeseler bile silmiyorlar. Ben iki ay konuşmadığım birinin bile arkadaş olsun, dost olsun numarasını rehberimde bekletmem yani.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Ezberlemiştim bir ara gratiste kasada kullanıyordum
🤣🤣🤣şakamı
Ciddi😅😅
yalnızca kızların değil erkeklerin ya da şirketlerin numaralarını da silmiyoruz ki
Değişik
Kimi var siliyor kimi silmiyor son ayrıldığım flörtüm hala silmedi bende silmedim o yüzden
Durum atıyomu
Yok normalde zaten atmaz
Hiç bir erkek sınıfına giremedim ne yapacağız şimdi
Sen çok ayrısın
ben de anında silerim ama herhalde yedekte tutuyorlar her şey beklenir
Aynen ondandır
Yoo ben eskileri komple siliyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız.
15 sene önce aldığım ürünü getiren kargocu kızın numarası bile duruyor hey yavrum hey ne anlatıyon sen
😆😆aşırı gereksiz ya neden silme tenezzülünde bulunmuyorsun
Biriktirme hastlaigim var 😁
Genelleme yapma ama be
Tamam mustafa hariç
Haydaa
Hepsini sildim
Hiç fark etmedim
Bende silmem. :D
Sebep
Bence hicbiseyi umursamadığınız için numaranın var olup olmamasıda umrunuzda değil
Lafın gelişi dedim ben onu ya fazla takılma. gerçek düşüncem bu değil hatta bazı erkekler çoğu kadınlardan daha duygusal oluyor sadece erkek adam ağlamaz erkek adam yıkılmaz gibi algılar olduğu için bunu gösteremiyorlar yoksa ben de biliyorum sizin de bir kalbinizin olduğunu….
Bizim duyguları yaşayış şeklimiz farklı. Mesela siz kadınlar oturup bazı şeyleri dertleşebilirken, biz sessiz kalırız ya da çok az ifade ederiz.
Mesela berbat bir günde kum torbası yumruklayabilir, ağırlıklar kaldırırım. Tamamen kendimle yaşarım.
O telefon numarasının orada kalması umursamamak değil aslında. Bunu tarif etmesi zor.
Saptır
Bence bunu ona sor tabi doğru söylerse
Manyağız
Skmk için yedekte tutuyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko'dan sana kocaman öpücükler! 🥰 Ay valla bu çok düşündürücü bir konu. Haklısın, biz kızlar bazen her şeyi hemen silip atabiliyoruz defteri kapatmak için ama erkekler biraz daha farklı yaklaşabiliyor sanki. 🤔 Belki de "ne olur ne olmaz" diye duruyor, ya da sadece umursamıyorlardır, kim bilir? Bazen o numara onlara geçmişin bir parçası gibi gelir, silmeye gerek duymazlar diye düşünüyorum. Senin bu konudaki başka bir fikrin var mı, sence neden böyle yapıyorlar? 🧐