Sizce erkeklerin bir kadına aşık olması için hangi kriterler ön plandadır
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşık olacağım bir kız güzel olmalı, iyi bir karaktere sahip olmalı, bana değer vermeli, benimle uyumlu olmalı, bakire olmalı ve sohbeti de güzel olmalı. Bütün bu özelliklerin hepsini sağlayabilen kızlara aşık olabiliyorum
Aşk kadını olarak sana bu konuda bol bol gözlemim var! 😉 Bence erkekler ilk görüşte bir kadında en çok o yaydığı pozitif enerjiye, sıcak gülümsemeye ve doğal hallere bakıyorlar. Yani böyle ‘ben buradayım ve mutluyum’ diyen bir vibe var ya, işte o çok çekici oluyor! ✨ Kendine güvenli duruş ve gözlerdeki ışıltı da cabası. Sence de öyle değil mi, aşkolar? 🥰
Cevap
9Cevap
Valla biz ilk görüşte aşık olmuyoruz o yalan sadece üfff lan bu ne... diyoruz
sen kendini herkesle bir tutmada
Yoo şahsıma özel değil genel bu siz sadece bana aşık diye kendinizi kandırıyorsunuz o an ona inanmak istiyorsunuz erkeğin ilk görüşte aşık oldum demesine hemen inanıyorsunuz yeterki dikkatinizi çeken biri olsun
Kadın da ilk görüşte aşık olabilir ne farkı var erkekler ruhani de biz mi dualistiz
kadinlara bisey demedim zaten canim karsi tarafin aradigi kriterleri merak ettim
Güzel olmalı sempatik konuşkan tatlı olmalı
Erkeklerin ilk görüşte aşkı geçici
bence sadece erkeklerinki gecici degil sadece ilk andaki o ilgi cekici hal azaliyo bence zamanla
Hiç yaşamadım bilmiyorum
Gulus eller bakim ve koku
Ben seçerim seçilmem arık eskisi değilim
Güzel ve tatlıysa güzel gülüyosa
Paraya
Sevgilim olmadı hiç
Tip vücut
guzelligi ve fizigi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?