Somut haller dışında ruhen bir kızda ne önemlidir sizin için.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Somut haller dışında ruhen bir kızda ne önemlidir sizin için.
Cevap
21Cevap
Net dıyorum herseyde mutlu olucak bir sebep bulabilmesi zatı hayayçt herkese zor ben kolsy kolay somurtmam bişeyide kafaya takmam ama karsımdakı 7/24 yarı ucus modunda takılıp durursa benıde hayattan sogutur o yuzden önceliğim güler yüz gerısı akar zatı ınsan sınırlenmeyen birine kıyamaz ki bende sınırlı degılım zatı umarım dengı dengıne musmutlu bir ask hikayesi herkesle olur kızçe hoşçakal 👋🤗🎈🍫🌺
Ne hoş yorum eğer geçrleten böyle diliyorsan ne mutlu sana ama erkelerin %90 dış güzellik ve son çare evlilik istediği için Allah gönlüne göre versin ☺️
Gercekten ilk dileğim musmustlu bi gülücüğe sahip olması o güldükçe dış görünüşü baskaları için 10/3 bıle olsa benım için 10/10 dur kı zati yas oldu 35 hayalim hayat arkadasım olması fotojenık hava atıp sonra boşanmalık bi eş değil bu yasa kadar durduguma degmeli bıkez olsun ömürlük olsun umarım sızınde hayalinizdeki gibi bi aşk hikayesi sonsuza dek ruhunuzu ve bedeninizi sarıp sarmalar
Ay çok amin bende 27 bende bekliyorum ama herkesin 2-3 tane olunca yüzümüze bile bakmıyorlar çıtır olduğumuz halde 🥹😅
1-2-3 tane olan zatı bakmasın baskasını aldatarak gelen senıde aldatarsk gelır kalbı boş olsun yanı ayrılmısta olmaz kalbı dınlenmiş olmalı ben ayrılalı yıllar oldu içi bomboş biri gelip o kapıdan girerse tek basına özgürce oraya yayılıp kendıne aıt orayı duzenleyebilir o varkende kimse o kapıyı calıp rahatsız edemez ama kalp doluysa anca kapıyı tıkılarsın oda içerdeki rahatsız olur hadı dıyelim girdin eee iki kişisşniz hanginizin sözü geccek bı evde bı kısının sözü gecer sahsen evli olsam ben balık burcuyum ilgiyi oynamayı heranlamda partnerımı mutlu görmsyı severım ama yönetemem baskın karakter yöneten taraf partnerım olmalı bunuda bu kalbı tek ele gecıtdıgınde yapabilir tek onun sözü gecer umarım senınde dengı dengıne bı ask hıkayen olur kızce nasıl ne zaman nerde tanısırız o kişilerle bilmiyorum ama Şu an bomboş beklıyo kalp
Bir Türk erkeği gözünden anlatırsam
Bakire olacak, sarışın büyük meme büyük kalça ince bel, çalışmayıp evinde oturacak, damızlık gibi doğuracak, temizlik yemek çocuk bakımı onda olacak, gelince kocasına hizmet, bakire ama ultra seks skilleri olsun, ara sıra aldatayım müsama göstersin.
Bravo al tacın düğmüş 👑
Özgüvenli olsun isterim, nerde ne yapacağını bilmeli duygusal olmalı merhametli olmalı küçük birşeyden mutlu olmayı bilmeli ve sevmeyi bilmeli sevgi yaşatır mutlu eder
Böyle birini bulursan güzel olmasada evlenirmsiin doğru de
Evet evlenirim
Ben soğuk biri olduğum için eğlenceli neşeli biri olsun isterim birbirimizi tamamlarız ve gülüşü önemli benim için bakınca benimde mutlu olmam lazım
Haaa ne hoş bi yorum sevdim bunu 🫠
Zeka ve sağlıklı bir psikoloji.
Pozitiflik ararım ben. Evham yapan kadını sevmem.
Güzel yorum herkes bu açıdan bakmaz işte ben buna bakmak la görmek arasındaki fark diyorum sende benim gibi kimsenin görmediği detayları görmeye bayılırsın dimi 😂🤗
İddialı olmayı sevmiyorum ama kendi çapımda diyeyim
Hım bende herşeyi incelerim ve çoğunluğu. Görmediği şeyler bende filtrelenmiştir çoktan 😂
Tebrikler, yalnızlığa bir adım yaklaştınız:)
Böyle çıkarcı kirli ilişkilerdense yalnızlık şifadır kendine dikkat et ☺️
Tenk yu beyb🙏 sen de
Gülümseme, canlılık, sucaklık, gözleri, içtenlik, özgür bir ruh ve tatlılık
Çok iyi başka peki
Ondan sonrası benim hayallerime girer boş ver
Peki nasıl anlarsın evlenicek birisi olduğu U
Onu hissediyorsun zaten ya da hissedersin önce yüreğimi çarpması gerekiyor gülüşünde kendimi görmem gerekiyor bana bakışlarında hissetmem gerekiyor sonra belki ellerine bakarım mesela benim için temizlik önemlidir yazsın da yüreğim çarptıktan sonra benim için geri kalan çoğu şeyin bir önemi kalmıyor biliyor musun yukarıda saydığım her şeyde vardır zaten mesela doğaldır yüzünde boya yoktur çok sevecendir iyidir başkalarının ilgisini çekmeye çalışan kızlardan değil de ayakları yere sağlam basan kendi olma bilincine sahip ağırbaşlı akıllı zeki birisidir zekasına vurulur mesela bana değer katacağına inanırım ve bu evlenilecek kız derim o benim olmalı derim ben de onun
Bence dingin ve sakin olması. Kriz anında problem yerine çözüm sunabilmeli.
Güzelliğe tercih ederim diyorsun yani
Sadık ve güvenilir olması. Fizikten daha önemli benim için
Aldatıldın sanırım. 🙂↔️
Hayırr
Ama bu zamanda iki taraf da pis olmuş 💩
aılesıne duskunluk. ıyı huyluluk azlada yetınmeyı bılen sukretmesını bılen onda var bızde neden yok dıyen kısıyle olunmaz
Evet peki en temel sebeplerin mi
Bana olan bağlılığına biterim ben
Biliyormusun bende buna biterim çok önemli bir konu ben biraz yapışkan olurum heralde erime
Henüz evli değilim ama sevgi dolu sıcak kanlıyım aşk insanıyımbelkide bundadır herhalde 🩵
Evet anlayamadım seni ama aynı sayılırız bende ciddi ilişki yapmadım karışırlar ederler bi bakıma galiba Allah esirgiyor beni başka bi açıklaması olamaz yani
Denge, olgunluk ve akıl
Bu lar olunca da siz yoksunuz yine baktınğıbız yerler belli 😂
Biz derken😂napalım seni memnun wdicez diye kendimizi mi yakalım😂
Ne alaka yorumun cevabımla alakasız duruyor
İşine gwlmeyince
Farkettim rahat ol 🤙
Gayet rahatım şu anda😂
Kararlı bir ruh hali
Profilne on kız düşer hayran olur 😂
Woawwe sen çok görünme yine buralarda 😂🤙
Oturmuş bir kişilik saglammbir duruş
Cidden tek bu mı
O kucuksedigin özellikler en nadir bulunan ozelliklerdir
Hayır küçümsemedim farkındayım önemli noktaların bu olduğu sadece siz erkekler daha bi fiziksel olduğunuz için
Fiziksel özellikler sadece giriş kapısıdır bir çekim yaratmakdan başka rolü yoktur bir düşün ilk zamanlar harici kaç kişinin yüzüne dikkat ediyosun kişi sanki dış goeuntusunden siyriliyor ilişkiyi yaşayan kisiliklerdir
Hayatımı kolaylaştırmalı
Sonrada sen yok ol dimi
Ne bakımdan kolaylaşırmalı peki
Bir uğraşı olsun 10 saat KS de olmasın 😁
KS yok evlenirse iki kişi de KS olmaz ne gerek var boş beleş yer 😂
Yok bence hiç olmamalı en azından ben o kadar geniş değillim
İğrençler 🤮
Zekası...
Sadece o değildir bence senin için sence?
Zekası, pozitif olması, enerji dolu olması diyebilirim
Dış görünüş sorundeği diyorsun
Evet, her annenin evladı güzeldir
Saygılı, sadık, olması ve spor yapmaya çalışması.
En temel mi senin için
Evet
Sadakat
Evet olmazsa olmaz şahsen bi erkek olsa. Karım aldatsa vurdumı elim kafasının arkasından çıkar kabullenecek iş değil hele birde kadının yapması da işin özü şu ki herkes kedine yakışanı yapar
Tabiki öyle ya zamanla anlıyor insan
Yaralandın sanırım 🥹
Yok ya sadece ders çıkarmak
Tabi günümüzde herkes aşağılık olunca dikkat etmek gerekir çok zor gerçekten size de zor ama
Maalesef öyle ya bu yüzden hiç tipe önem vermedim karakteri olsun yalan söylemesin iste
Anlayış
Sus anlayış oldukça sizin hata sayınız artar 😂
Ha ha ha.
Ne olsun o zaman?
Ben bi kız olarak size sorıyorım
Dır dırsız...
Hahaha bu olacak o kafadaki et yiyilecek 😂😂
Yeniyor bir de ütüleniyor :)
😂
Dışarda özen gösterilen çamaşırı evde giyin bir de ;)
Nasıl yani o ne demek niye herkesi aynı bir tutuyorsun sen
Hım. Farklılar da mı var?
Sen bu cümleni somut anlamdamı dedin yani Seksi çamaşırları kıyafetleri evde de giyin mi demek istedin eğer öyleyse ben erkeğimi zor durumda bırakacak durumlar çıkarmam başka bi erkeğin dikkatini çekmek için çabalamam onları evde giyerim eğer ona rağmen ada. Çapkınsa ve duramıyorsa vay haline
Sadakat
Aldatıldın sanırım 🥲
Evett peki sende mi
Sanmam öyle ciddi ilişki de yapmadım bile isteye ama olmuşsada max kendilerini aldatmışlardır 😂
Bekareti
Evet bravo önemli benim içinde erkek olsaydım da fikrim aynı olurdu
🙏🏻❤️
Ama senin de öyle olman lazım biliyorsun dimi
Benimki 16 yaşımda gitti ama ben niye istediğimi uzun uzadıya sebepleri ile anlatmayacağım özel konular
Kendin için mi
Yani hem ben için hemde genel anlamda bende isteklerimi ve önceliklerimi betimleyeceği burada 😂
Hiç sevgilin oldu mu
Geçmiş dönemde flört olmuştu ciddi yapmadım hiç
Kaç yaşındasın
27 senn
26 bebde gizlden çıkayım mı
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım benim, bu ne kadar önemli ve güzel bir soru sormuşsun! ❤️ Fiziğin ötesinde, bir ilişkide bence en önemlisi o ruhsal uyum ve kalpten gelen bağ. Benim için empati gücü yüksek, her anımda yanımda olan, beni gerçekten anlayan ve olduğu gibi kabul eden bir ruh eşi çok değerli. Hayata pozitif bakan, neşeli biri olması da beni çok mutlu eder. 🥰 Sen bu konuda ne düşünürsün?