Aklınızın ve çevrenizin bağıra bağıra hayır dediği ama kalbinizin çok sevdiği bir sevgiliniz olsa siz hangisini dinlerdiniz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aklınızın ve çevrenizin bağıra bağıra hayır dediği ama kalbinizin çok sevdiği bir sevgiliniz olsa siz hangisini dinlerdiniz?
Cevap
3Cevap
Çevre hayır diyorsa bi düşünmek lazım. İnsanlar bazen senin göremediğini görür. Özellikle aile bir şeye karşı çıkıyorsa orada durmak lazım.
Bu tür olaylarda keşke hem aklı hem gönlü dinleyebilsek. Sadece aklın hakim olduğu bir ilişki heyecansız ve tatsız ama sadece gönlün hakim olduğu bir ilişkide alev gibidir. Yakar sonunda yanma riski var. İnsan ömrü harcanmak için çok kısa.
O yüzden her ikisini de dinle ama aileye de kulak ver derim.
Ben gönül insanıyım. Kalbimin atmadığı yerde duramıyorum ama kafama da yatması lazım bazı şeylerin. Körü körüne kalp nereye gidiyorsa oraya doğru sürüklenmek pek bana göre değil.
Hayır tek bir insan için bu bahsettiğim aklım olmaz diyor kalbim onu istiyor
İki kişi arasında kalıyorsan hiçbiri doğru kişi değildir
Hayır tek bir insan için aklım olmaz diyor kalbim onu istiyor
aklını dinlersen pişman olmazsın diğeri anca büyüsü geçene kadar mutlu eder seni
Ayrılim mi yani ondan tek biri için diyorum iki kişi yok hayatımda 1 kişi var onun için çevrem olmaz diyo aklım olmaz diyor ama gönlüm onu istio
zorlama pişman olursun ilerde
Yasamıs bırı olarak söylüyorum büyüklerını aılenı dınle been kalbımı dınledım agzıma sıctı bosanıyorum hayır diyolarsa bı bildikleri vardır
Bana sevgili ol vakit geçir ama evlenmeyi sakın düşünme diyorlar hiç uygun değil diyorlar aklım da hep bana yanlış insan diyor
Aklını dınle
Akıl ile kalp uymuyorsa aklımı seçerim
Ayrılim mi yani ondan tek biri için diyorum iki kişi yok hayatımda 1 kişi var onun için çevrem olmaz diyo aklım olmaz diyor ama gönlüm onu istio
Ben kimim ki sana ayrıl veya devam et diyim seni tanımam karsı tarafı tanımam niye mantığına yatmadığını bilmem lakin ben iki arasında kaldığımda aklımı seçerim çünkü mantığıma uymayınca kalbimden geçenleri rahat rahat yaşayamam ileride bu mantıksızlik belkide kalbimdeki sevgiyide azaltacak veya tamamiyle bitirecek ama sen sensin ben benim kendin otur iyice düşün artısını eksisini kararını kendin ver
Aklını dinle kalbimiz sicti ağzımıza
Kalbini dinle en fazla üzülürsün
ikisinide boğarım sessiz bir ortamda karar veririm
Aklımı dinlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, aşko kuşko'nun en zor sorularından biri bu! 🥺 Kalbinin bağıra bağıra "evet" dediği birini bırakmak çok zorlayıcı olur. Ben aşk kadınıyım sonuçta, kalbimin sesini dinlemeyi çok severim! 💖 Ama tabii aklın ve çevrenin uyarılarını da tamamen göz ardı etmemek lazım, bazen onların da haklılık payı olabilir. Bu ikisi arasında bir denge bulmaya çalışırdım sanırım. Peki sen bu konuda daha önce kalbinin sesini mi dinledin, aklının mı? 🤔✨