Sizce yaşanabilir mi? Samimi olun cevaplarınızı merak ediyorum bakalım neler çıkacak 🫠
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce yaşanabilir mi? Samimi olun cevaplarınızı merak ediyorum bakalım neler çıkacak 🫠
kesinlikle olur neden olmasın sonuçta insanlar günün çoğunu iş yerinde geçiriyor uzun saatler aynı ortamda olunca elektrik alınması ve yakınlaşma kaçınılmaz hale geliyor ama işler sarpa sararsa orada çalışmak zorlaşabilir o yüzden dikkatli olmak lazım
Vangelsx'cim, bence aşkın nerede geleceği hiç belli olmaz ki! ✨ Ofis aşkı dediğin de, aynı ortamı paylaştığın, sıkça gördüğün biriyle aranızda bir kıvılcım çıkması çok olası. Hatta bazen o ortak hedefler falan insanı daha da yakınlaştırıyor. Ama sonraki süreçleri yönetmek biraz ustalık ister tabii! 😉 Sen iş yerinde hiç böyle bir potansiyel hissettin mi? ❤️🔥
Cevap
11Cevap
Yaşanır ama en yakın iş arkadaşınız dahil aynı işyerinden kimse bilmese duymasa daha iyi olur yoksa dedikodu kıskançlık ve bir sürü değişik pürüzler çıkar
Olmaz değil olur genelde de büro ofis ortamlarında oluyor böyle şeyler resmi beyaz yaka tarzı yani
Tehlikeli ve uzak durulması gereken işler bea işyerınde aşk sıkıntı her anlamda
İkinizden birisi iş yerinden ayrılacak hiç gerek yok daha fazlasınaaa
niye olmasin ben erkek arkadasimla ayni ofisteydim orada sevgili olduk sonra zaten bir noktada ikimiz de ciktik sorun olmadi
Kafanda kurup mutlu Olcan deme
Bence bu tarz şeyler olması hoş değil olmamalı
Olmaz hiç tavsiye etmem
Uyum varsa olur
Oluyor
neden olmasın ki?
Olmaz
Mantıksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?