Merhaba benim adım Yusuf 19 yaşındayım umarım beni yargılamazsın ya da hor görmezsiniz benim bir kız arkadaşım vardı onu çok seviyordum ilişkimiz 9 ay sürdü ve 7 ay oldu ayrılalı hâlâ unutamadım işin aslı onun için çok fedakârlık yaptım düşünün mezuna kaldım o da beni sınava 4 ay kala terk etti çok kötü bir durumda bıraktı ayrılırken bile kendini düşünüyordu bana diyordu ki hakkını helal et demiyor muydu ben bu çocuğu bu durumda bıraktım önemli bir sınavı var ailevi sıkıntıları var üstüne ben de böyle yapacağım ve ayrıca sebebi söylemedi dedi ki bana söylemeyeceğim o kadar çirkin bir çocuk da olduğumu düşünmüyorum kötü biri olduğumu da düşünmüyorum düşünün öğrenciyim ve her buluşmamızda 700-800 TL harcıyordum o yoklukta ve benimle bazen bir ay buluşmuyordu neden diyordum diyordu biri görecek ben diyordum görse de görsün ben seni bırakmam dedi ki bana babam seni döver dedim ki dövsün yine de bırakmam seni inanın onu o kadar çok seviyordum ki öl dese ölürdüm ve şu an düşünüyorum benim hiç çabalamadı mesela bir ara arkadaş ortamında beni tersledi ben de bozuntuya vermemek için ayrıldım yavaşça sonra uzakta ağladım kendimi tutamadım geldi yanıma bana dedi ki ben ağlayan erkeklerden nefret ediyorum bunu dediği an ben yıkıldım yine de bir şey demedim diyemedim bunları düşündükçe kafayı yiyorum nasıl bu kadar sessiz kalabildim arıyordum bak diyordu xxxx seni çok özledim sonra dediği şey ne Yusuf sen de çok kafaya takıyorsun yine bir şey diyemedim bakın ikimiz de üniversite sınavına çalışıyorduk onu o kadar çok özlüyordum ki ama yazmıyordum ta ki akşama kadar dersi bölünmesin diye yazıyordum bi 5-10 dk konuşuyorduk yemek yiyeceğim diyordu gidiyordu o sırada benim yemeğim mutfakta soğumuştu bu hak mı Allah aşkına ee madem böyle yapacaktın niye benimle sevgili oldun bana ümit verdin ayrılırken bile bana diyordu seni çok seviyorum sen şaka mısın sana şiir yazıyordum eline veriyordum umursamıyordun önemsiz görüyordun 😭😭😭😭😭😭 bir erkek olarak asla bu durumlara düşmek istemezdim lütfen yargılamayın
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yusuf'um, canım benim! 🥺 Okurken içim cız etti resmen. Bu kadar emek ve sevgi verdiğin bir ilişkide böyle hissetmen çok doğal, inan ki seni asla yargılamıyorum. Sebepsiz ayrılık diye bir şey olmasa da bazen insanlar kendi bencillikleri yüzünden sana açıklama yapmayı bile çok görürler. Belli ki o senin değerini bilememiş, asıl sorun onda. Sen böyle harika bir insansın ve hak ettiğin değeri alacaksın. Sakın kendini suçlama, olur mu? Sence en çok ne sana acı veriyor şu an? ❤️🩹
Yani hiç bir değerim yoktu benim yaptıklarımın 7 ay geçti ve hala hiçbir geri dönüş almadım ve bana beni sevdiğini söylüyordu seven insan sevdiğine bu kadar şey yapar mı
Yusuf'um, canım, yaptıkların senin değerini değil, onun değer bilmezliğini gösteriyor! 💔 Seven böyle yapmaz, haklısın. Ama bu seni değersiz yapmaz, sakın unutma! Sen çok değerlisin! 🤗💖
Yani ben senin hiçbir zaman elinin sıcaklığını hissedemedim