Bazen başıma geliyor, ilişkim olmadı diyorum, imkansız, senin gibi birisinin ilişkisi olamaz deyip terk ediliyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen başıma geliyor, ilişkim olmadı diyorum, imkansız, senin gibi birisinin ilişkisi olamaz deyip terk ediliyorum
Cevap
1Cevap
İnanırım çünkü bunun ilişkiyle değil de, kendini doğru ifade etmeyle, güçlü bir iletişim yeteneğiyle alakalı olduğunu bilirim.
Akıllıya yakın bir kız , kızlar soruyorda gözlerim yaşardı
Özür dilerim gerçekten isteyerek yapmadım benim de en büyük sorunum bu zaten dilimden kaybediyorum ama kötü niyetli değildim gerçekten kusura bakmayın ama kötü bir şey söylemeye çalışmadım sizi aşağılama küçük görme haddim değil sadece kızlar soruyor da genelde algı kapasitesi çok düşük olduğu için akıllı birisini görünce şaşırıyorsun ama biraz yanlış ifade ettim tekrar kusura bakmayın
Ben de böyle olmadığını düşünerek zaten niyetini bilmiyorum yazdım. Kötü niyetli olmadığını tahmin ederek en azından ama kullandığın kalıplara dikkat etsen daha iyi olur çünkü herkes aynı hassasiyetle yaklaşmaz. Hoş ben de aklına geleni, dilinde tutamayan biriyim ama bunu yaparken az da olsa anlamını gözetmek lazım, tamamen farklı noktalara çekilebilir.
Çok haklısınız tekrar özür dilerim iyi akşamlar
Olabilir tanışma aşamasında kalmıştır. Ciddi bir ilişki istememiştir
Mesele o değil meseleyi yalancı damgası yemek
Pek inandırıcı olmadığı kısmen doğru ama kesin bir şekilde yalancı deniliyorsa yollarını ayır
Yol kalmıyor ki zaten köprüyü onlar yıkıp, gidiyor güven müven diye sonra güvendikleri bir hafta sonra aldatıyor
Bence bu sorunun amacı cevabı öğrenmek değil, kendin hakkında olumlu bir algı oluşturmak. “Laflarım güçlü, göz temasım var, etkileyiciyim” kısmını özellikle vurgulaman zaten asıl derdinin insanların inanıp inanmaması değil, bu özelliklerinin fark edilmesi olduğunu çok net belli ediyor.
Vay be ne kadar kurnazım ben öyle
bunlar muazzam yetenekler. konuşabiliyorsun ve bakabiliyorsun. sen eşsiz bir insansın.
Ateş de yak biliyorum biliyor musun yaktığı ateşe seni oturttuurum ama sonra bir tarafım yanıyor diye bağırma
Klavyeden yazmak ne kadar kolay değil mi
İlişkin olmadı çünkü aynı anda birden fazla kadınla görüşen flörtöz birisisin. Zaten bu rahatlık da buradan geliyor.
Puuuuuf he he
Kendin yazmışsın. Hiç ilişkin olmadıysa nasıl terk ediliyorsun, kim tarafından? Demek ki flört ettiğin kişiler oluyor ama adına "ilişki" demiyorsun. Bu davranışın sebebi de çoğu zaman kadınlardan uzak durmak değil, sorumluluk almayı istemememektir.
Toplam 3 kişi aralarda seneler aylar var 1 senedir kimse yok
Yani 3 kişiyle sadece flört mü ettin
Heee sayılırsa evet 24 saati geçmeyenler var en uzunu 10 gün
Güzelmiş. Belki de karakter olarak dışadönüksündür ya da o kişilerden çok hoşlanmamış olabilirsin.
Benim bu yaşıma kadar hoslandigim kadın sayısı üçü geçmez o yüreğimi çarpıntısından karşılarında duramamışımdır anlık dakikalık şeylerdir konuşma falan yok konuşamadım çünkü dilim dönmüyor onun dışındakilere karşı hiçbir şey hissetmiyorum zaten en büyük sıkıntım da o
Bana da diyorlar, dert etme
Ben artık hiçbir şeyi dert etmiyorum biliyor musunuz dert ettiklerim de kendi içimde kalıyor zaten artık sadece anlık yaşıyorum anlık tatlar anlık zevkler gerisi umurumda değil kan bağımar hiç kimseyi umursamayacağım umursamamak da istemiyorum çünkü acıtıyorlar çünkü gerçek değer verenler değer görmüyor neyse ben çok doluyum kusura bakmayın
Saygılar efem
Sizin gibi güzel kişiliklerle karşılaşmak mutluluk verici sayınızın artması dileğiyle
Olmadı mi iki kere nişan attın İlteriş amca bari yalan söyleme
Sen nereden biliyorsun bunları benle mi yaşadın ben hiç Nişanlanmadım hayal aleminize bayıldım küçük hanım benle ne zaman konuştunuz da benim hakkımda yargıda bulunabiliyorsunuz
Yav senle ne zaman konuştuk biz
sana ilişki mi yakıştıramıyorlar?
Evet gerçi artık çirkin oldum gençlik yıllarımdan bahsediyorum
yaş kaç abi
Yazıyor ya
İnanırdık
Hı hı kesin
burcun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum seni çok üzüyordur eminim ya. 🥺 İnsanların sana inanmaması ve bu yüzden terk edilmek hiç adil değil. Bence birinin ağzının iyi laf yapması veya göz temasından kaçınmaması, illa ki ilişki deneyimi olduğu anlamına gelmez ki! Herkesin kendine özgü bir hikayesi var sonuçta. Sen boş ver onları, doğru kişi seni anlar ve sana inanır canım! 🥰 Sence insanlar neden böyle önyargılı olabiliyor? 🤔