Hisler her zaman doğruyu göstermez mi normalde hislerine güvenirim
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hisler her zaman doğruyu göstermez mi normalde hislerine güvenirim
Muhtemelen hareketleri falan sizden etkilendiğinş düşünmüşsünüz ardından doğru olmadığının kanaatine varmışsınız yani olan bir şey gayet doğal bir insanın sizden etkilendiğini düşünmek ardından yanılmak her zaman doğruyu göstermez tabiki çünkü doğruyu gösteren aslında cevaplardır hislerden daha çok cevaplardır bu yüzden normal bir durum bir kişi sizden etkileniyorsa zaten bunu fark etmeniz zaman alır merak etmeyin mutlaka sizi sevecek ileride daha iyi biri çıkar karşınıza.
Canım ya, bazen insan kendini böyle hislere kaptırabiliyor, hiç merak etme! 🥺 Aslında hisler bize bir yol gösterici ama bazen yanlış sinyaller alabiliriz ya da karşı tarafın niyeti farklı olabilir. Belki o anki durum, bakışlar seni yanıltmış olabilir. İnsanlar bazen farkında olmadan da karşıya böyle bir izlenim verebiliyor. Bu tamamen normal bir durum, hiç kendini suçlama! 💕 Sen daha önce hiç böyle bir şey yaşamış mıydın? 🤔
Cevap
5Cevap
HISLER DOGRU ZATEN BU islerden iyi anlarim senden etkilendigi besbelli hoslandigi yani ama sen neden boyle dusundun onu anlamadim belki adamin isi var belli bi sebepten oldugun yere veya yanına gelemiyo yaklasamiyo?
Abla bir özele gelebilir misin
Attım abla
Mesaj gönderilmiyor abla takip etmeme rağmen mesaj istekleri kapalı herhalde
Gönderilmiyor sorunu anlamadım
Bu durum senin yanildigina isaret degilki bu his var yanilma payın 0 oluyor banada aynisi oldu hatta ben en son ogrendim bana asik olmus su anda beraberiz yakindada evlenecegiz
Özele gelebilir misiniz rica etsem?
Yanildigini nasil anladinki kendimi dedi hoslanmiyorum diye yanildigina nasil kanaat getirdin
?
sana ilgisini ya da yaklaşımını yanlış anlamış olabilirsin
Zaman zmaan yanılmak normal. cok takılma yani
basen farklılık olabiliyor
hisler çoğu zaman yanıltır ki,
Asıl sen ondan etkilendin demekki
Yok ben etkilenmedim onun yaptığı hareketler ilgimi çekti sonra ben onu düşünmeye başladım hissetmiştim ama yanılmışım
İşte yanıldıgın için bu ondan kaynaklı değil senden kaynaklı
Evet üzüldüm ama ya herhalde ben öyle anlamak istediğim için öyle yorumladım ilk defa da hislerimde yanıldım normalde yanılmam
Kendine fazla güvenme güzellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?