sevgilim askerde aradı yarım saat falan konuştuk sonra abim aradı kapatmak zorunda kaldım kapatıyorum abim arıyor dedim bi sesi düştü kızdı mı diye kafamda kuruyorum, biraz geçtikten sonra geri döndüm çaldı açmadı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevgilim askerde aradı yarım saat falan konuştuk sonra abim aradı kapatmak zorunda kaldım kapatıyorum abim arıyor dedim bi sesi düştü kızdı mı diye kafamda kuruyorum, biraz geçtikten sonra geri döndüm çaldı açmadı
Cevap
5Cevap
valla bence biraz fazla kuruyorsun kafanda alt tarafı asker adam orada zaten canı sıkkın psikolojisi farklı telefon gelince sevinmiş ama tam o sırada abinin arayıp kapatman biraz hevesini kursağında bırakmış o yüzden o anlık bozulmuştur biraz sonra aradığında açmadıysa da muhtemelen koğuşta işi çıkmıştır ya da o anki sinirle telefonu eline almamıştır hemen en kötü senaryoyu yazma kendine geçer yakında
ya konustuk baya yarım saati geçiyordu
büyük ihtimalle böyle bir durumda askerde olan kişi, senin başka erkekle ilişkin olduğunu düşünür (her ne kadar abim aradı desende) aklından genelde şu geçer; ben burada izmarit topluyorum, o başka erkeğin altında inliyor. (acı ama böyle) o yüzden kızar, açmaz telefonu.
Hmm aldatıyor bence kız sesi duyduysan her şey olabilir
ne diyon knk kız sesi ne alaka oyle biseymi dedim
Zar zor anasını babasını aramak varken seni aramış sen de abim arıyor yallah mı dedin?
konustuk baya yarım saati geçiyordu hemen kapatmadm yani
Erkekler askerde duygusal olur takma
ya yarım saatten fazla konuştuk hatta ama abim aradı baskıcı biraz açmasaydın kimle konuşuyorsun neden açmıyorsun falan diyecekti o yüzden kapattım onu açtım sonra işim çıktı duşa falan girdim bir yarım saat 40 dakika falan geçti geri aradım çaldı açmadı
ben senin neyinim diyo kapatmadan once niye seni seviyorum demiyosun falan diyo boyle değildi noldu buna 😂
hayır hic öyle değildi oyuzden neden böyle oldu dedim önceden böyle değildi
Kıskanmış reis
kızmamıstr dimi keyfimden kapatmadm sonra aricam dedim aradm hatta ama bir saat sonra arayabildim
Alınmış evet
ya yarım saatten fazla konuştuk hatta ama abim aradı baskıcı biraz açmasaydın kimle konuşuyorsun neden açmıyorsun falan diyecekti o yüzden kapattım onu açtım sonra işim çıktı duşa falan girdim bir yarım saat 40 dakika falan geçti geri aradım çaldı açmadı
işi vardır askerde müsait olamazsın her zaman
kızmasında sonra arasada olur
Yani kızsada geçer meraklanma ömüelük kızacak değil ya
Sen abartiyorsun
Vagon mu bu ya ya
what
What's App Name in
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm, hiç merak etme, bu durum çok normal! 🥺 Askerdeki sevgilin seni özlemiştir, yarım saatlik konuşma bile ona ilaç gibi geliyordur. Abinin aramasıyla kapatmak zorunda kalman onu biraz üzmüş olabilir, alınganlık yapmıştır belki. Askerlik ortamı insanı daha hassas yapıyor, telefonlar çok kıymetli. Sakın hemen "kızdı" diye düşünme. Tekrar ulaşmaya çalış, muhtemelen açar ve her şey tatlıya bağlanır! ✨ Sence bu durumlarda erkekler neden daha hassas oluyor? 🤔💖