Eski sevgilimin takip ettiği kadına tekrar yazmalı mıyım yoksa tamamen bırakıp yoluma mı bakmalıyım?

Sevgilim sosyal medyada benim takip isteğimi kabul etmediği için ve bir hafta yazmadı diye baya kötü ayrıldım, beni engellemişti sonra açtı engeli, tekrar barıştık. Ben aynı şeyi yaşamak istemiyorum dedim ama hala sosyal medya takipleşme yok, ben de atmadım. Facebook hala engelli ve yine bu defa 15, 20 gün yazmadı, ben de yazmadım. Arada yazdım, çok konuştum, aynı fake hesaptan instasını takip ediyorum, oradan şüphelendiğim kızlara yazdım, birkaçıyla konuştum. Biri de kadın, sadece onu takip ediyordu, ben yazıp sorunca bana hayır takip etmiyorum, tanımıyorum dedi. Ona söylemiş, tüm konuşmaları ss almış benimkine atmış, sizi şikayet edecek dedi bana. Kadını evli gibi hissettim, yani bir korkusu var da benden çekindiği için kabul etmiyor. Sevgilim sen misin dedi, ben de o an hayır değilim dedim, ayrılmıştım ama şu an tekrar sevgili olmak istiyor. Ben güvenmiyorum, o kadın da arada manalı paylaşımlar yapıyor. Ben o kadına tekrar gerçek hesabımdan yazıp sormak istiyorum ama tekrar o duysun istemiyorum. Ben değilim de demiştim, kadın beni engellemiş, göremiyorum da takip ediyor mu. Sizce kadına sormalı mıyım? Benimki de evli bu arada, o kadına eşim demiş olabilir, yazan kadın da o yüzden kabul etmedi, aralarında bir şey olduğunu. Onu çok seviyorum ama çok ayrıldım, olmadı, ne yapayım bilmiyorum.
Eski sevgilimin takip ettiği kadına tekrar yazmalı mıyım yoksa tamamen bırakıp yoluma mı bakmalıyım?