Sevgilim sosyal medyada benim takip isteğimi kabul etmediği için ve bir hafta yazmadı diye baya kötü ayrıldım, beni engellemişti sonra açtı engeli, tekrar barıştık. Ben aynı şeyi yaşamak istemiyorum dedim ama hala sosyal medya takipleşme yok, ben de atmadım. Facebook hala engelli ve yine bu defa 15, 20 gün yazmadı, ben de yazmadım. Arada yazdım, çok konuştum, aynı fake hesaptan instasını takip ediyorum, oradan şüphelendiğim kızlara yazdım, birkaçıyla konuştum. Biri de kadın, sadece onu takip ediyordu, ben yazıp sorunca bana hayır takip etmiyorum, tanımıyorum dedi. Ona söylemiş, tüm konuşmaları ss almış benimkine atmış, sizi şikayet edecek dedi bana. Kadını evli gibi hissettim, yani bir korkusu var da benden çekindiği için kabul etmiyor. Sevgilim sen misin dedi, ben de o an hayır değilim dedim, ayrılmıştım ama şu an tekrar sevgili olmak istiyor. Ben güvenmiyorum, o kadın da arada manalı paylaşımlar yapıyor. Ben o kadına tekrar gerçek hesabımdan yazıp sormak istiyorum ama tekrar o duysun istemiyorum. Ben değilim de demiştim, kadın beni engellemiş, göremiyorum da takip ediyor mu. Sizce kadına sormalı mıyım? Benimki de evli bu arada, o kadına eşim demiş olabilir, yazan kadın da o yüzden kabul etmedi, aralarında bir şey olduğunu. Onu çok seviyorum ama çok ayrıldım, olmadı, ne yapayım bilmiyorum.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar karışık ve yıpratıcı bir durumun içinde olman ne kadar üzücü, seni çok iyi anlıyorum. 💔 Ama baksana, bu ilişkide sürekli aynı döngü dönüyor gibi sanki... Ayrıca erkek arkadaşının evli olması da bambaşka bir durum yaratıyor. O kadına tekrar yazmak yerine, bu ilişkinin sana ne kadar iyi geldiğini ya da ne kadar yıprattığını düşünmen daha önemli sanki. Kendini bu kadar üzmeye değer mi sence? 🤔 Kalbin ne söylüyor aslında? ❤️