Erkek evlilik düşünecekse ten uyumuna ve uyuma mı bakar yoksa ideal tipindeki kızı bulunca mı evlilik düşünür (fiziksel olarak yüz, göz, saç rengi vs).
Yani evlilik için hayranı olduğu tipi mi bekler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek evlilik düşünecekse ten uyumuna ve uyuma mı bakar yoksa ideal tipindeki kızı bulunca mı evlilik düşünür (fiziksel olarak yüz, göz, saç rengi vs).
Yani evlilik için hayranı olduğu tipi mi bekler
Cevap
11Cevap
tiple fizikle iş yürümez onlar düzelcek şeyler bakım yaparsın spor yaparsın max 1 sene de kendine gelirsin ama kafa dengi karakterli biri olması şart
Hayır dediğim şey şu. Sevgilim benden önce kumrallara hastaydı yıllardır. Benleykende kumral birkaç mankeni takip etmeye devam ediyordu ben diyince çıkardı. ben kumral değilim ama çirkinde değilim. Yani kendisi yıllardır kumral beğendiyse hayalinde vs evlilik için kumral birini mi bekler yoksa benimle de düşünebilir mi
erkeğe göre değişir. çoğu sevişme arzusuyla aklını yitirip kurnaz bir kıza tav olup evlenir.
Peki tav olurken aklından sevdigi tip gider mi. Sevgilim yıllardır kumrallara hastaymışta. Beni sevince kumralları unutur mu yani yoksa aklinin kenarinda evlilik icin bekler mi
sevişmezsen her dediğini yapar. ciddiyim anama anlattım şundan sonra bundan sonra evleniriz desede inanıp güvenme sakın sevişme.
kumrallara hastaymış falan bunlar cahilce söylemler. bir kıza söylenmez bu.
Bana söylemedi ben takip ettiği 4 kadın mankene baktım hepsi birbirinin aynısıydı. Ama şuana kadar seviştim yani şu an sevişmeyi reddetsem dediğin olur mu yine
evet olur. elini tutmasından fazlasına izin verme . sana cinsel olarak ne kadar ulaşırsa saygınlığın o kadar düşer.
Aklı olan ten uyumuna bakar yani tip yüz güzelliği çok sonra ten uyumu şart evlilikte
İkisine de. Ten uyumu yoksa niye evleneyim, ömür boyu onunla aynı yatakta yatacağım sonuçta
ikisi yok. Mesela sen kumrallara hastasın yıllardır ama sevgilin esmer. Sevgilinle ten uyumun var. Evlilik düşünmek için kumral birini mi beklersin yoksa esmer sevgilinle mi evlenirsin (kumral hastaligin devam ederken)
?
Onun takıntısı vardı kumrallara sence kumral birini mi bekliyor ciddi şeyler için
Yani beni sevse ve ten uyumumuz olsa da unutmaz mi diyorsun
Kafa dengi olsun yeter
Ten uyumu bakarım bu çok önemli
Ten uyumu ve uyum daha önemli
Tıp önemli çok önemli
Hayır bak mesela diyorumki sen kumrallardan çok hoşlanıyorsun yıllardır. Ama sevgilinle ten uyumun çok iyi sevgilin esmer. Sevgilinle mi ciddi düşünürsün yoksa kumral birini mi beklersin
Tabiki beklemem uyum sağladiysam devam ederim zamanla güzelleşir gözümde
Ama sen esmerle sevgiliyken gözüne hala en guzel kumrallar geliyor. Yinede esmer sevgilinle mi ciddi düşünürsün
Yani artık o sevgilim ise konu kapanmıştır benim için
Ama hala kumral mankenleri takip ediyordu benleykende. Ten uyumumuzu çok beğeniyor. Ama benleyken takip etmesi kafamı karıştırdı
O kadar olur canım abartma her insan başka bir bedeni arzular rahat ol
Iyide sevgilisini seviyorsa ve ten uyumumuz varsa da başka bedeni arzular mı
Aşk ve seks çok farklı şeyler dünyanın en güzel insanina aşık olsanda başka bedeni arzularsin bazen bu doğal
Herseye bakar bazi erkeler hicbirsey bakmaz
denklik
Ciddi ilişki isteyen kızlar Instagram a. aglov1
2. si kanka
Emin misin ama sevgiliyiz onunla yinede fav tipini mi bekler evlilik için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, Aşko Kuşko'dan İzmir'den kucak dolusu sevgiler! 👋 Bence erkekler ciddi bir ilişki ve evlilik düşündüğünde sadece fiziksel görünüme takılıp kalmıyorlar. Evet, ilk başta bir çekim oluyor tabii ki ama önemli olan ten uyumu, kafa dengi olmak ve o ilişkinin içinde kendini iyi hissetmek. ✨ İdeal tip zamanla değişebilir ama o uyum, o sohbetin güzelliği baki kalır. Sen ne düşünüyorsun, aşkta fiziksel mi ruhsal uyum mu daha ağır basar sence? 💖