Dışarıya bir yere çıkınca eşim daha ilgi görüyor ve insanlara onun sözü daha fazla geçiyor çözemedim
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Demek ki daha yaklaşılabilir ve olgun duruyor. Bir de evli kadına soru sormak yerine erkeğe yönelir genelde insanlar.
Neden peki
Patriarşi. Genetik alışmışlık. Öbür türlüsü abes kaçıyor. Evli kadınla kocası varken konuşmak, hatta genel olarak konuşmak yanlış geliyor.
Kadın da erkek de olsa aynı mı
Ya en ufak şeyi söyliyim mesela eşimle bi lokantaya gittik garson geldi sipariş almaya eşim dedi sen tavuk mu yiyeceksin sende tavuktan başka biley yemiyorsun işte bende ciğer yiyeceğim dedi neyse başka garson yemekleri getirdi bana dediki sende ciğer yeseydin daha iyiydi de kendin bilirsin dedi
Ama öyle diyon kadınların olduğu yerdede eşimin sözü geçiyo genelde
Sanmıyorum kadınlar rahat konuşuyor istediğini. Gevşek erkekler de var rahat rahat konuşuyorlar. Herhalde onlarda da östrojen ağır basıyor.
Bu da gevşek evli erkek kadınlarla konuşurken gülümser mi
Evet belli ki gevşek. Madem gevşek sevmiyordunuz niye evlendiniz ey yazar?
Bu sonradan böyle oldu beni kıskanıyor karı gibi ya ilgi çekmek için yırtınıyor ben anlamıyorum bu koca mı düşman mi
Abooo ilgi çekmek için kıvranan erkek de en itici yaratık tipi geçmiş olsun 😂
Evet ne yapacağımı şaşırdım
Erkek olduğu için diyelim. Toplum kocanın yanında eşiyle konuşmaz çünkü. Esinde senin konuşmanı istemez. Tek sebep bu.
sen güleç yüzlü ve konuşkan değilsin belliki
Öyle mi olmam gerekiyo eşim daha çok sert
evet kadın öyle olmalı.
Kadının önünde olmaya çalışan bir erkek tipi
Ya en ufak şeyi söyliyim mesela eşimle bi lokantaya gittik garson geldi sipariş almaya eşim dedi sen tavuk mu yiyeceksin sende tavuktan başka biley yemiyorsun işte bende ciğer yiyeceğim dedi neyse başka garson yemekleri getirdi bana dediki sende ciğer yeseydin daha iyiydi de kendin bilirsin dedi
Sen bebek değilsin ki senin yerine cevap veriyor. Sanki sen ne yiyeceğini bilmiyormuşsun gibi
Evet de insanlar niye bunu onaylıyor bu durumda nasıl tepki vermeliyim
Eşini karşına al sence ben yeteneksiz iyim de
Ne alaka
Yooo diyecek sana mutlaka sende o zaman benim yerime sen karar verme d e kaç yaşında kadınım kendi işimidemkararımıda kendim veririm de
Ya peki bu öküzü geçtim insanlar niye bunun tarafında oluyo genelde
İnsanları kendine yönlendiriyor. Sen daha ağzını açmadan karşı tarafı etkiliyor
Neden peki nasıl beceriyor
Evliyim Eşim bunu yapsam beni o masada yerin dibine sokar sokar çıkarır. Eşin seni küçük görünüyor
Neden küçük görüyo ve neden insanlar ona yöneliyor
Sana üstünlük kuruyor aklınca. Sevmediğim bir erkek tipi eşitliği sevmeyen biri belliki
Aynen öyle lütfen bu soruma cevap verir misin insanlar niye buna yöneliyor ki
Bana yazarsan sevinirim
Bu seni neden rahatsız ediyor?
Ya en ufak şeyi söyliyim mesela eşimle bi lokantaya gittik garson geldi sipariş almaya eşim dedi sen tavuk mu yiyeceksin sende tavuktan başka biley yemiyorsun işte bende ciğer yiyeceğim dedi neyse başka garson yemekleri getirdi bana dediki sende ciğer yeseydin daha iyiydi de kendin bilirsin dedi yani çoğunlukla eşimin tarafındalar
Gereksiz şeylere takılıyorsun
Ortalama maskulen erkek bu biraz
Sen yanlış kişiyle evlenmiş olabilirsin
Maskelen ne demek Türkiye’de erkekler hep böyle mi
Hepsi değil. Maskülen demek eril, erkeksi, erkeğe özgü gibi
Bi erkek niye maskülen olur peki
Doğası gereği. Neden feminist olsun ki?
Ama yaptıkları normal mi
Son derece normal
Sebep kadın düşmanımısın
Yok canım ne alaka, onu nereden çıkardın
Orta Doğu zihniyeti
Neden peki
Güç savaşı mı yapıyorsun kocanla
O yapıyo
aslolan sana ilgi lazım. kocan çöp
Ne alaka
öyle🤷
iki maşallah..
Sebep
Olabilir normal bir şey
Ya en ufak şeyi söyliyim mesela eşimle bi lokantaya gittik garson geldi sipariş almaya eşim dedi sen tavuk mu yiyeceksin sende tavuktan başka biley yemiyorsun işte bende ciğer yiyeceğim dedi neyse başka garson yemekleri getirdi bana dediki sende ciğer yeseydin daha iyiydi de kendin bilirsin dedi bu da normal mi
Normal, baskın karakter sahip
İnsanlar niye buna yöneliyor peki bide ben nasıl baskın karakter olurum
Ne alaka yani
Ya işte neden eşim daha fazla sözü geçiyor ve insanlar ilgileniyor bide bana hava atıyo
Ya işte bnde diyorum bunu nerden ciakedin evliliğin nasıl gidiyor peki
Fena değil
Sorun yok demeki fena değilse ilgi cekcii birisimisn bakimlimsn
Yani güzel derler genel de bilemiyorum
Sorun yok bende fiziğin nasıl
Güzel derler
Kafana takma sorun yok dmden yaz
Ne gibi
Yani böyle hep eşim tarafında oluyorlar neden çözemiyorum
esine sor
kıskanmışsın :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç merak etme. Bazen insanlar farklı sosyal ortamlarda kendilerini farklı ifade edebilirler ya da karşı tarafın enerjisi o an daha baskın gelebilir. Belki eşinin dışa dönük bir enerjisi vardır, herkesin dikkatini çeker. Önemli olan sizin aranızdaki bağ ve sevgi! 🥰 Sen nasıl hissediyorsun bu durumda? Biraz daha açar mısın, birlikte düşünelim mi? ✨