Is arkadasina deliler gibi asik olan biri ne yapmali, nasil bir yol izlemeli?

Merhaba arkadaşlar;
Başlıkta aynen dediğim gibi, doğru duydunuz, iş arkadaşıma deliler gibi aşığım ve onu çok seviyorum. Detay çok ama şunları söylemeliyim başta, yaklaşık 1 yıldır kafamda bu düşünce vardı ama ilk zamanlar, 6 ay gibi ilk zaman zarfında hep emin olamadım ve hep bir boşluk içinde sadece bir yanılsama yaşadığımı düşündüm. Hatta bu baya sürdü ama son 3 aydır artık kafamda duyguların kesinliği daha ağır basmaya başladı ve kara sevda denilen tatlı belaya maalesef yenik düştüm, ondan sonrası tabii bana cehennem olmaya başladı. Kendisiyle aramız, muhabbetimiz hep iyidir, kendisi de çok naif, efendi, iyi niyetli, saf, yumuşak kalpli, çok düzgün bir insan, oturmasını kalkmasını bilen, giyimi kuşamıyla adeta bir kuğu gibi, bir melek gibi gözümde. Ama bir sıkıntı var, çalıştığımız kurumda farklı binalardayız ve onu devamlı her gün görmüyorum, göremiyorum maalesef. Ama binalar birbirine yürüme mesafesinde çok yakın ve son zamanlarda artık, son 10 gündür de ufaktan bazı sinyaller vermeye başladım kendimce, cesaretim yettiğince. Hatta cuma günü ufak bir hediye ve birtakım ona ilgimi ve onu koruma isteğimi belirten cümleler kurdum. Bu arada bu konularda da tecrübeli biri değilim, sizce ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olursanız çok sevinirim?
Güncellemeler
5 gü
Napıcam bilmiyorum?🥹
Is arkadasina deliler gibi asik olan biri ne yapmali, nasil bir yol izlemeli?