mesela arkadaşım o kadar ince sorular sormuştu ki, yok ilerideki çocuğumuz gay olursa nasıl karşılarsın diye, gerçekten sizin için önemli sorular ne?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesela arkadaşım o kadar ince sorular sormuştu ki, yok ilerideki çocuğumuz gay olursa nasıl karşılarsın diye, gerçekten sizin için önemli sorular ne?
Cevap
17Cevap
Sen de geçmişinde bir sorun yoksa öyle bir şey olacağını ben hiç zannetmiyorum ama o kadar derine inmek o kadar derini düşünmek çocuğun geleceğini eğitimini nasıl yaşatırımı düşünmek varken nasıl mutlu ederim ya da nasıl mutlu oluruz düşünmek varken bir çocuğun eşcinsel olma ihtimalini değerlendirbilmek ya da değerlendirmek bana çok saçma ve uçuk geliyor ben öyle birisiyle görüşmezdim sanırım
Kültür ve yaşam tarzı farklılığına dayanan sorular sormak lazım evliliğin temeli bu.
Ve bariz farklılıklar varsa evlilik yürümez.
Inanç, çocuk istiyor mu, ilişkisi olmuş mu, görevlerini biliyor mu, bağımlılığı var mı, ailesine bakışı, zihniyeti (seküler, dindar, feminist, yenilikçi, gelenekselci...)
Günaydın, unutma kul kaderini yaşar evleneceğin kişinin herşeyden önce merhametli mi vicdanlı mı ona bak
Manifestler gibi sorular sorulmamalı. Çekim yasası çalışır sonra gay çocukları olur filan. Asla sormam öyle garip şeyler
Arkadaşının psikolojisi iyi değilmiş demek ki ilk fırsatta bi psikoloğa görünsün 🤦🏻♂️
görücü usüldü, arkadasim cok güzel birisi yani ve karsisindakinin disleri bbakimsiz felan di, biraz da karsi taraf olumsuz cevap versin diye proveke etti, cünkü bbasi cok baskici birisi
evleneceğim kişiye üç sorum var bu hayatta kaç ciddi ilişkin oldu net ve gerçek cevap
zina yaptınmı ve bu tür şeyleri normal mi görüyorsun
En sonuncusu beni her halimle gerçekten sevecekmisin
Gay olan gelip kiz istemesin hele birden cok iliski yasayan hastaalik tazir
Evleneceğim kişiye kişisel olarak isteklerimi söylerdim apaçık şekilde. Ten uyumu önemli
Bi insanı zamanla tanırsın o sorular gereksiz ve gerçekçi cevapları olmaz
Akiden nedir- Farz namazlarını kılıyor musun? en temel 2 sorudur. Gerisi bu 2 cevaptan sonra duruma göre ilerler
bu zamanda da namaz kilan pek azaldi.,..
Kendi tercihleri elimden bir şey gelmez maalesef
Hiçbir soru sorma sadece derdini anlat eğer seni dinliyorsa en ufak meselede bile bu sana değer verdiğini gösterir dinlemiyorsa zaten geçmiş olsun berbat bir evlilik seni bekliyor
1- zina yaptın mı 2-kendi ailene davrandığın gibi benim aileme de aynısı davranacak misin 3- aile ve akraba bağı yoksa erkek/kadın konuşmaya devam edecek misin sorardım net yani
Ben şunu sorardım bir gün bna olan aşkın bitecek aşk kalıcı değil o günlerin geleceğini biliyormusn
Evleneceğim kişinin gbtsine kadar bakarım.
Bakire misin?
Net soru
Net cevap
Başka sorum yok
Baya bilgim var zaten onla alakali
Çoğu şeyin soru cevap sekilinde olmasını istiyorum
Yatakla ilgili
Sorgusuz sualsiz alirim
Aklını
Feminist misin diye soruyorum ilk
sonra
Ciddi ilişkim olmadı ama olsaydı çocuk konusunu sorardım ben onun haricinde, istemem çünkü. Bir de dini inancı önemli onu da sormak lazım ilklerde
Her gun S. Hazirmisin diye sorarim ilk
En onemli soru bu
hayatında kac kısı oldu kız arkadasın var mı falan
sorulmaz
soru sormadan evlenek mi amcacim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, haklısın valla, evlilik öncesi böyle derin konuları konuşmak aşırı önemli! 💖 Bence mutlaka sorulması gerekenlerden biri, "Hayat bizi zorladığında, birimiz hastalandığında ya da büyük bir problemle karşılaştığımızda birbirimize nasıl omuz veririz?" olmalı. Çünkü gerçek destek orada belli oluyor. Bir de "Hayallerimizi ve hedeflerimizi birlikte nasıl büyütürüz, birbirimizin bireysel alanlarına nasıl saygı duyarız?" diye sormak da çok kıymetli. 🤔 İlişkilerde denge ve anlayış bence her şey! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için en kritik soru ne olurdu? 👇