Kendimden 12 yaş büyük Rus bir erkek arkadaşım var, yaş farkımız çok mu fazla? Ama çok genç gösteriyor yani fark etmiyorlar
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Millete ne., bize ne., mutlu musun? Dilediğiniz gibi yaşayın. Mutluluğunuz daim olsun
Fark ediyor öyle yaşı fazla büyük erkeklerle olmayın kendinize gelin manipüle ediliyorsunuz kullanılıyorsunuz
Evet kıskandı bencede😂😂
@elaayy seninki saflık değil artık zavallılık kendini zeki zannedenlerin sonunu çok iyi bilirim. Sen bu zihniyetle çok pis g0t olucaksındır muhtemelen, benden sana abla tavsiyesi, kızım dünya erkeklerin etrafında dönmüyor seninde bu erkekleri kendi dünyanın merkezinden atıp çıkarman gerekiyor görünüşe göre senin beynini birileri yakmış bile ama başarabilirsin güveniyorum sana
İyide eğer sende bigün bu kız kendinden yaşca büyük birine deli gbi aşık olursan bu lafını yutabilirsin çünkü bu senin elinde değil unutma
@kullanıcı89 aşık olmasına kimse bişey demiyor herkes aşık olabilir benim nacize tavsiyem yaşca bukadar büyük erkekle olmaması bu erkeklerin kendinden yaşca bukadar küçük kızlarla olmaları normal değil benim de yorumum bundan kızlar bu erkoların akıllarında birtakım tilkiliklerin olduğunun farkında olmaları için gözlerini açmaları için yorum yapıyorum
Anladım haklısın evet ama herkes kendi yaşına daha yakın birini ister ama denk gelmiyorsada napcanki
@kullanıcı89 aşık olup ayrılıp iki üç ay ayrılık acısı çekmek varken bu kızların aklının başına gelmesi için bir ömür heba etmelerine gerek yok
Yaşıtıyla evlenipde boşananda çok var ama
@kullanıcı89 yani tabikide 100% yaş ile alakalı diyemeyiz ama genel olarak genç kız arayışında olanların niyeti belli oluyor daha şekillenmemiş kız cocuklarını eğitmesi kendi isteklerine göre kıvama getirmeleri çok daha kolay olduğu için maksatları manipule ederek kullanmak olduğu için genç kızlarla ilişki yaşıyorlar ya coğu
@kullanıcı89 kendi yaşıtı ile olup evlenip boşananların da sebebi muhtemelen evliliğe kadar iki tarafında birbirine oynadığı oyunculukları evlilikte sürdürememeleri veya birsürü başka sebepte olabilir tabi 🤷🏽♀️
Aynen doğru
Sen karar verdiysen bize laf dusmez
Anlaşıyosan gerisi boş
çok fazla
Sence mantıklı mı
Hayır as bence 60 üstü sıkıntı
İlerde sorun olabilir bence
Gayet normal
Yaşına bağlı
Çok fazla
Pompası nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, aşkın yaşı olmaz derler biliyorsun! 🥰 Eğer sen bu yaş farkını hissetmiyorsan, aranızdaki uyum harikaysa ve en önemlisi çok mutluysan, bence sayılara takılmaya hiç gerek yok ki. Hele bir de genç gösteriyorsa, süper! ✨ Önemli olan kalbin ne söylediği ve birbirinize ne kadar iyi geldiğiniz. Birbirinizi anlayıp desteklediğiniz sürece her şey yolundadır. Sence de asıl önemli olan bu değil mi, canım? Yorumunu merak ettim! 💖