Ayrılalı çok olmadı ama özledim, her yerden engelli. Araya arkadaşlarını soktu benimle konuşabilmek için ama kırgın olduğum için istemedim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılalı çok olmadı ama özledim, her yerden engelli. Araya arkadaşlarını soktu benimle konuşabilmek için ama kırgın olduğum için istemedim
Cevap
4Cevap
Engelleme niye adama kırgın da olsan engel ne demek saçma bir şey
iliski icersinde cok yiprandim psikolojim yerlerdeydi. yine son cagre aradim ozamanda skine takmayinca cildirdim anlik sinirle heryerden engelledim iste
Psikolojini bozan şeyler neydi
iliskinin baslarinda bana bebegiymis gibi davranirken zamanla ilgisini alakasini kesti, surekli ben cabaliyordum onun hatasi olsa bile cok kez ayrildik o esiklere geldik ama hepsinde dondum geri. bu seferki cok farkliydi o da biliyor bu sefer donmeyecegimi. bu surec yedi bitirdi beni
Peki ne kadar süredir iletişim kırmıyorsunuz
arada bi kuruyorduk. ara verme muhabbeti falan oldu 4/5 gundur de aramiz limoniydi iste dunde o kavgadan sonra iletisimi tamamen kestim. araya arkadaslarini soktu etti konusmak istedi reddettim ama kalp iste insan ozluyor
Tekrar bir iletişim kurun belki ders almışsınızdır böylesi hayırlı olur
sorunda bu. iliskideyken gostermedigi ilgi alakayi ayrilinca gosteriyor bende bunu istemiyorum degerimin gidince anlasilmasi sinir bozuyor
Bazı cevherlerin değeri kaybedilince anlaşılıyor bende benzer bir durumun içindeyim. Ama aklımdan çıkmıyor o kişi
oyle ne anlami kaldiki😔 boyle olunca iki tarafta mutsuz oluyor birbiriyle celisiyor..
Haklısın ama bende anlamıyorum bende ilişkideyken boğuluyor gibi hissetmiştim bir dönem ama ayrılınca daha çok bığuldum
acaba benimkide oylemi hissediyordu bundan dolayimi boyle soguktu
Ayrılan sen miydin o mu
ben. cogunlukla ayrilan taraf bu zamana kadar ben oldum o bana hep beni sevdigini ve deger verdigini soylerdi ama hissedemezdim niyeyse
Hissetmen için gereken neydi
belkide gercekten benimle ilgilendeydi, lafta degil icraatta olsaydi, onun önceliği olsaydim, beni sadece obje olarak gormeseydi hissedebilirdim gibi ama olmayinca hissedemiyosun maalesefki
Yaşlar kaç ikinizinde
ben 20 o 21
Erkekler biraz geç anlar bazı şeyleri biraz sen eğit olur bence ondan
Aldatma vs olmasın yalan dolan olmasın yeter
anlamiyorki. kac defa konustum bu konulari onunla ozur dileyip dikkat edicem dedikten sonra yine ayni konular icin tartisir dururduk benimde canima tak etti biraktim onu yiprandim ugrasiyorum ugrasiyorum yine ayni
Düzelir onu yönlendir sen erkekleri yönlendirirsen mutlu olursun
barisirsak denerim artik
Hayırlısı olsun
Sevgin varsa inşallah devamı olsun
Detayları bilmeden ne diyelim? İstersen detaylı konuşalım
Yazma
yaz ozaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki bu özlem gerçekten çok zor. 🥺 Kırgın olman ve şu an konuşmak istememen de çok doğal bu durumda. Engellemesi ve sonra araya arkadaşlarını sokması da kafanı karıştırmıştır eminim. Bence biraz daha bekle, duygularının sakinleşmesine izin ver. Kalbin ne derse o olsun. Sen bu konuda ne hissediyorsun şu an tam olarak, paylaşmak ister misin? 💕✨