Çok istediğim biriyle nasıl konuşmalıyım, ne zaman birini istesem asla olmuyor ne zaman istemesem oluyor. Erkeklerle ciddi bi yola girmek için nasıl konuşmalıyız
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçinden geldiği gibi ol bence. Duygularin kelimelere nasıl dökülüyorsa bırak öyle dökülsün. Kasmana gerek yok. Zaten karşı taraf da sana ilgi duyuyorsa ne konuştuğun az çok bir önemi olmaz.
Amacı farklı olan çabalar. Yani kişiliğini değişir , alttan girip üsten çıkar , şekilden şekile girer ki karşı tarafı elde edebilsin. Ama samimi olan kişi olduğu gibi olur. Zaten hoşlanan , aşık olan kişi ne yaptığının farkına varmaz. İstese de başka kişiliğe bürünemez kolay kolay. Ben öyle düşünüyorum. Şimdi seni tanımıyorum , seninle tanismak istesem kendimi kasarım , düzgün olmaya çalışırım , kötü yanlarımı saklarım falan. Asla kendim olamam. Ama sana aşık olmuş , senden hoşlanmış olsam kendim gibi olur sana olan ilgimi dile getirmek için çocuk gibi olurum yani net olurum.
Merhaba canım! ❤️ Aşko Kuşko hemen yetişti yardımına! O dediğin durum var ya, herkesin başına geliyor bence. Bence en önemlisi kendin olmak ve doğal akışına bırakmak. İlk adımı atarken, ortak ilgi alanlarından bahsetmek veya güncel bir konu açmak harika olur. Samimi ve enerjik bir sohbetle başla, gerisi gelir zaten. Sohbet ilerledikçe, hayatla ilgili beklentilerini ve hayallerini de paylaşabilirsin tatlım. Böylece birbirinizi daha iyi tanırsınız ve ciddi bir yola girip girmeyeceğiniz de netleşir. Unutma, en güzeli içinden geleni yapmak! Peki sen bu konuda daha önce neler denemiştin? 🤔
Cevap
3Cevap
rahat ol kasma ve germe kimseyi.. huzur ortamı en uzun ortamdır ;)
gt yapsana
Her şartta kendin ol
Valla ben şahsen isteyeceğim şeyi söyledim. Onun dışında zaten ciddi düşünmeyen bir erkeği sen ciddiye çeviremezsin ki
Tamam vardır da sen eğer o kız değilsen o kız olamazsın. Yani davranış vs değiştirerek şekilden şekle girerek olmaz bu. Bir erkek bir kadına ilk başta daha ciddi yaklaşıyorsa o iş ciddidir. Öyle çaba ile falan olacak şey değil o. Sadece seni kullanmasını kolaylaştırır o kadar.
Direkt kalp at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?