Beni aldatan manipülatif sevgilimi affettim ama hala ezik hissediyorum, bu toksik ilişkide ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu yazıyı sabırla okuyan hangi şahıs varsa teşekkür ederim. Sanırım biraz uzun yazacağım. Şimdi biraz klişe olacak ama ilişki problemim daha doğrusu problemlerim hakkında sizlerden tavsiye almak istiyorum. Benim 1 yıllık bir ilişkim var arkadaşlar. Ben bu beyefendiyle tanışmamdan 2 gün sonra sevgili olmuştum. (Biraz hızlı ama aldırmayın) Yani her şey iyi gibiydi zaten aynı yerde çalışıyorduk. Çoğu zaman vardiyalarımız bir oluyordu. Açıkçası güzel bir ilişkimiz vardı mutluydum, evime her gün onun yüzünden mutlu gidiyordum. Ta ki ben işten ayrılana kadar. Bu beyefendi kendini bir geri çekmeye başladı. Mesajlara 2-3 gün bakmamalar falan. Ama ben de karaktersiz bir insan olmadığım için genel olarak sevgilime karşı ilgiliyimdir, ben de kafayı yiyip sürekli yazıp arıyordum. Bu süreç 1 ay devam etti. Arada bir buluşuyorduk. Sonra bu köye falan gitti. Köyden geldiğinde buluşacaktık. Ama ben o gün ona asla ulaşamadım. O gece beni bir kız aradı sevgilinle aynı oteldeyim şu an dedi. Ben o gün doğal olarak çok sinirlenmiştim. Çok affedersiniz çocuğa etmediğim küfürü, tehdit vb. kalmadı. Ama şöyle düşünün karşınızda o kadar manipülatif bir erkek var ki. O kadar narsist birisi. Aslında karşına alıp konuşmaya değmez ama ben aldım. Beni suçladı önce, sonra kendini savundu, sonra hatasını kabul etmek zorunda kaldı. Çünkü başka seçeneği kalmamıştı. Elime bir tane beyzbol sopası verip "hadi döv beni" dedi hatta. Anlayacağınız ben canım gibi bu çocuğu affettim. (Ya da sözde affettim..) Şimdilerde ilişkimize devam ediyoruz ama her buluştuğumuz vakit aklıma beni aldattığı gün ne kadar çok ağladığım geliyor. Ya da bir kere mesajıma bakmasın şüpheleniyorum. Ve şaşırırsınız ki bu çocuk hâlâ beni manipüle etmeye çalışıyor. Ve ben son günlerde artık kendimi ezik gibi hissetmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım?

Beni aldatan manipülatif sevgilimi affettim ama hala ezik hissediyorum, bu toksik ilişkide ne yapmalıyım?