Erkek arkadaşım Snapchat şifresini vermiyor, güven sorunu mu yoksa ben mi abartıyorum?

2 yıldır sevgiliyiz kendisi gayet ilgili beni sevdiğini de hissediyorum, ilişki için emek de veriyor çabalıyor da görüyorum ama lakin Snapchat şifresini vermiyor bu konu yüzünden birbirimize girdik şu an konuşmuyoruz Instagram şifresi bende var benim de onda var ama ben Snapchat şifresini de istiyorum vermiyor bana, Snap'te snap puanı artıyor gördüm sinirleniyorum, Snap'ten konuşmuyoruz ekliyiz ama puanın niye artıyor, kimle snaphleşiyorsun diye sordum kavga ettik snap'ini ss attı kimler ekli mesaj kısmını vs erkek arkadaşı var yanımdayken bir şey de saklamıyor, Snap'e giriyor görüyorum, snap'ini de erkek arkadaşıyla 4 5 kere snaphleşmiş ondan puan artıyordur diyor bir arkadaşıyla da bazen snap atıyor dedi ondadır dedi ama inanasım gelmedi, annesinin babasının konumuna bakıyor Snap'te haritada, onlarda da snap ekli o yüzden vermek istemiyor yok babamın profiline bakarsın yok başıma bela açarsın elin rahat durmaz diyor kırgın hissediyorum aşırı şu an konuşmuyoruz, görüldü attım ona dünden beri konuşmuyoruz aşırı kırgın hissediyorum o benden istese verirdim o vermedi bana koydu bu durum kavga ederken dedi ki vermeyeceğim yok ister kız gönül koy yolları ayır vermeyeceğim dedi iş inada bindi kendisi inatçı biri ben de inat ettim vereceksin diye bana güvenmeyi öğreneceksin içinden gelmesi lazım dedi vermeyeceğim dedi kendim ne zaman istersem o zaman veririm dedi yazmayı düşünmüyorum kırgınım ona

Erkek arkadaşım Snapchat şifresini vermiyor, güven sorunu mu yoksa ben mi abartıyorum?