Bi soru sorma furyası mı var?

İnternette görüyorum, hatta psikolog önerileri de var. Sevgilinize şunları sorun, evleneceğiniz kişiye şunları sorun falan. Bence psikologların asıl demek istediği bunları sorun değil de bunları öğrenin olabilir. Öyle sorularak doğru cevaplar alınabileceğini sanmıyorum zaten ve sürekli sormak da karşı tarafın bunalmasına sebep olur... Ama sohbet etmesini bilmeyenler için şu soruları sorabilirsiniz gibi içerikler faydalı olabilir, yine de onları mı ezberleyip gidecek, saçma yani 😂 belki orada okuduğundan aklında kaldığı kadarıyla sohbet açabilir de direkt orada gördüğü soruyu soramaz. Yani sohbet açma açısından faydalı olabilir bu içerikler ama tanıma amacıyla soru sorularak tanınacağını sanmıyorum. Biraz da serbest bırakmak çok kasmamak gerekiyor. Mutluysan devam, seni mutsuz ediyorsa tamam. İlişkiler bizi mutsuz ettiği halde devam etmek zorunda değiliz. Yani ilişkinin doğal parçası sanılıyor bu ama değil. Anne babamızdan sevginin böyle bir şey olduğunu öğrendiğimiz için öyle sanıyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bi soru sorma furyası mı var?