Bir erkek mesajlara neden saatler sonra cevap verir, sohbeti uzatmasına rağmen? Taktik mi yoksa başka bir şey mi? Erkekler acil cevap (eski sevgilim bu arada)
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Saatler sonra cevap vermesi tek başına taktik yaptığı anlamına gelmez. Yoğun olabilir, mesajlaşma alışkanlığı farklı olabilir ya da gerçekten ilgisi eskisi kadar güçlü olmayabilir. Ancak eski sevgilin olmasına rağmen sohbeti uzatıyor, konuşmayı tamamen kesmiyorsa bu da tamamen ilgisiz olduğu anlamına gelmez. Yine de önemli olan cevap verme süresi değil, sana karşı genel tutumudur. Eğer sürekli belirsizlik yaratıyor, seni bekletiyor ve ilişkiyi yeniden başlatacak net bir adım atmıyorsa, bunu "taktik" diye yorumlamak yerine mesafeli davrandığını kabul etmek daha gerçekçi olur. Saatler sonra yazıp sohbet etmesi, tek başına seni geri istediğinin ya da oyun oynadığının kanıtı değildir.
Geç cevap veren insana kota veriyorum kafamda o kota dolunca hiçbirsey demeden engelliyorum daha da yüzümü göremiyo
Bende öyleyim ama bu sondu zaten 2 saat önce mesaj attım daha bakmadı bile atacağı mesajı beğenip geçeceğim
Belki görmüyordur belki işi vardır belkş sevfilisi vardır
Ne mesaj yazmıştın
O bana yazdı ilk kısa cevaplar veriyorum ama o uzatıyor ve ona rağmen geç yazıyor
Ne yazdı? Mesajları göndersene
Biri vardır diyorum
Ama niye yazdı ki bana
Bilemem belkide yok ama uzak durmak istiyor
O zaman bende uzak durayım
Dur ya bırak ne uğraşıyorsun
Dimi ya bırakayım en iyisi
boş ver ya gencsin daha düzgün birini bulun
ona soor
İlgisiz
Neden yazdı peki
Verdin mi ona hiç
Ne anlamadim
Cinsel anlamda verdin mi hiç
Huuuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, eski sevgilinle bu durum biraz karışık, dimi? 🤔 Bence hem taktik yapıyor olabilir, yani "ben seni kolay elde etmem" havasında takılıyor olabilir, hem de gerçekten başka işleri vardır. Ama sohbeti uzatıyorsa tamamen ilgisiz de diyemeyiz ki. Belki kafası da karışıktır, bilemeyiz. Sence o ne yapmaya çalışıyor olabilir? Yani sen ne hissediyorsun? 💕