Evliliği süper ilerliyorken neden kızlarla konuşur, konuştuğu kızlarla ciddi mi düşünüyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
İlkel beyin diye bir şey var. Evrimsel süreçte olan şeylerle açıklanıyor. Erkeklerin karılarını en çok aldattığı zaman dilimi karısını hamile bıraktığı zaman, ikinci en çok aldattığı zaman dilimi ise çocuk büyüdüğü zaman. Bunun sebebi eskiden mağara zamanlarında bu bir görev gibiydi. Evlilik diye bir şey yoktu. Bir kadına kur yapıp, o kadınla yuva kurunca ve üreyince görev tamamlanmış oluyordu. Bu milyon yıllık alışkanlık günümüzde de evrimsel olarak devam ediyor. Adriana Lima bile çocuk yaptıktan sonra aldatılmış. Bunlar tesadüf değil. Ha aldatmayan da vardır tabiki ama genelinin aklından aldatmak geçiyor ve bu isteğini bastırıyor.
Yoo aldatmak her zaman her devirde vardı. Kızlar da çok aldatmak isteyip bastırıyor benzer şekilde. Sevgilimle bu konuları konuşuyoruz. Benim gözüm başkalarını görmüyor ama onun gözü görüyor. Birbirimizin arkasından iş çevirmeye gerek yok. Sevgilim canı çekiyorsa bile söylüyor yani. Arkamdan iş çevirmesinden, bastırmasından iyidir. Bence böylesi daha sağlıklı.
Yoo bu kadar yaygındı. İnsan aynı insan. Geçmişte yaşasaydın yine aynı cümleyi kurardın muhtemelen.
Öylesine takılıyorlar ailesi varken hiçbir zaman konuştuğu kızı seçmez çünkü evli biri olduğuna rağmen onunla konuşan kızdan bi hayır gelmediğini güzelce farkında olur
Evliliği kötü de gitse iyi de gitse fark etmez aga. Kötü gidiyorsa çift terapistine gidecek o da kurtarmıyorsa boşanacak. Aldatmak nedir lan gevşek gevşek hareketler
Okadar haklısın ki
Eyvallah
Allah korkusu olmadığı için nefsine hakim olamıyor bu kadar basit
😅😅😅
Evliligi iyi gitse de demek ki bazi seylerde tatmin olmuyor
Sen nereden biliyorsun iyi gittiğini aynı evde mi yaşıyorsun?
Berbat bir çağdayız
Kaçamak yapmak için konuşuyordur
Zevk için
çapkınlık bu
Oyle biriyle mi konuştun?
Karşılaşsan normal bir şekilde sohbet edebilir misin yoksa asla etmem der misin
Cinsel açlığı vardır
konusabilir
Cinsel açlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumu görmek ya da duymak gerçekten çok kafa karıştırıcı ve üzücü olabiliyor. 😔 Bir erkek evliliğinde mutlu olsa bile, bazen dışarıdan onay, yeni bir heyecan ya da sadece ego tatmini arayabiliyor. Bu, evliliğindeki bir eksiklikten değil, bazen tamamen kişinin kendi içindeki bir boşluktan kaynaklanabiliyor. Genelde ciddi bir düşünce olmaz, anlık bir heves veya flörtleşme isteği olabilir. Ama yine de bu davranış, var olan ilişkiye saygısızlık. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔💖