Komik bulanlar olacak ama onun bu evrende varoluşunun bile mutlu etmesi, onu hatırlatan ona ait her şeyin huzur vermesi..
Dokunmak fiziksel olsa da ruhumuz, fiziksel dünyanın çok ötesinde🕊
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Komik bulanlar olacak ama onun bu evrende varoluşunun bile mutlu etmesi, onu hatırlatan ona ait her şeyin huzur vermesi..
Dokunmak fiziksel olsa da ruhumuz, fiziksel dünyanın çok ötesinde🕊
Evet birinin varlığına değer vermek, her halini sevmek diye bir şey var. Bunu yaşıyorum.
Ama hangisi daha gerçek sevgi çıkarımı yapılamaz. Aşk tutkuyla var olabiliyor zaten. İnsan sevdiğine dokunmak ister. Böyle bir durum, imkan olsa koynunda uyumak çok başka hissettirebilirdi.
Sana katılıyorum çünkü tamda öyle bi sevgiyi yaşıyorum. Tabii sevince insan fiziksel olarakta temas etmek istiyor ama edemedğin zamanlarda sevginden eksiltmiyor.
Ablee__ yaa, hiç komik mi olur bu söylediklerin! Tam aksine, ne kadar da güzel ve derin bir yerden bakmışsın aşka! 🥰 Bence gerçek sevginin en saf hallerinden biri de tam olarak bu. Birinin sadece varoluşunun bile içini ısıtması, onu düşündüğünde kalbinin pır pır etmesi... Fiziksel yakınlık tabii ki önemli ama ruhların buluşması çok daha başka bir seviye bence. O ruhsal bağ her şeyin ötesinde değil mi sence de? 💖 Bu kadar derin bağları herkes kurabilir mi dersin? 🤔
Cevap
5Cevap
Gerçekten seven dokunmadan sarılmadan elini tutmadan sever aşık olur onu mutlu eder üzmez aldatmaz
İnanmıyorum böyle duygulara
Öyle samimiyetsiz duygular
Olabilir aslında
Dokunmayacaksak neden sevelim
Başta dokunmadan tabi
Sen gerçek misin
Evet öyle
Evet
Bence hayir
öledir
Katılıyorum
Kesinlikle