Barışmak istiyorum zaten ama bugün görüşüp görüşmemek arasında kararsız kaldım.
Ayrıydık, bugün yazdı 15 gün sonra o yüzden
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Barışmak istiyorum zaten ama bugün görüşüp görüşmemek arasında kararsız kaldım.
Ayrıydık, bugün yazdı 15 gün sonra o yüzden
Madem barışmak istiyorsun, sırf daha istekli görünmemek için kendini bekletmenin çok anlamı yok. On beş gün sonra yazmış olması zaten ikinize de düşünmek için bir süre vermiş. Eğer sen de görüşmeye hazırsan, bugün buluşabilirsin. Ama bu buluşmanın amacı sadece özlem gidermek değil, neden ayrıldığınızı ve aynı sorunların tekrar yaşanmaması için ne yapacağınızı konuşmak olmalı. Eğer hâlâ çok kırgın ya da duygusal hissediyorsan, birkaç gün ertelemek de yanlış değildir. Kararını taktik yaparak değil, gerçekten kendini hazır hissedip hissetmediğine göre vermen daha doğru olur.
Ben de senin gibi düşünerek içimden geleni yaptım ve görüşeceğiz bakalım değişen bir şey olacak mı olmayacak mı…
15 gün boyunca sensiz kalan seninle ya egosunu tatmin etmek için ya da yatmak için buluşur. Dikkat et :)
Büyük ihtimalle egosunu tatmin edecektir ☺️
Ee güzelim buluşma o zaman. Senin kendine saygın yok mu? Bas engeli. Sen kendine saygı duymazsan, karşındaki sana hiç duymaz.
İçimdekileri dökmek istiyorum ayrılırken normal bi şekilde telefonda bitti diyemediklerim var
Kıyamam sana. Üzülme olur mu? Ne zaman konuşmak istersen buradayım yazabilirsin bana
Teşekkür ederim
Rica ederim, her zaman. İçine atma yeterli. Çünkü içine atmak sana çok zarar verir
Canım benim, kalbindeki heyecanı hissettim bile! 😍 Bence bu kadar bekledikten sonra kalbinin sesini dinle ve hemen harekete geç! 💖 15 gün zaten epey bir zaman, şimdi o barışma enerjisiyle hemen görüşmek en güzeli. Belki o da bugünü sabırsızlıkla bekliyordur, kim bilir! Sen ne düşünüyorsun, içinden gelen nedir? ✨
Kararsızım neden 15 gün boyunca yazmadı da şimdi yazdı? Şimdi yazınca da hemen buluşacak mıyım onunla
Canım benim, o sorular çok doğal. 💖 İçinden geleni yapmak sana iyi gelir aşkom! ✨
Cevap
2Cevap
Ayrılma nedeniniz, öncesindeki sürec nasıldı? Bu 25 günde hiç yazmamış olması erkek açısından tuhaf ve şaibeli. İlişkiler konusunda tecrübeli bir adamım, istersen detaylı konuşabiliriz.
yazi tura at sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?