Diyelim ki sizin geçmişteki ilişkiniz kısa sürdü ama karşı tarafın uzun bir ilişkisi olmuş, mesela 4-5 yıllık. Bu kişiyle beraber olur muydunuz?
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim ki sizin geçmişteki ilişkiniz kısa sürdü ama karşı tarafın uzun bir ilişkisi olmuş, mesela 4-5 yıllık. Bu kişiyle beraber olur muydunuz?
Tabi kıskanırım ama yapacak bir şey yok seviyorsam ve değeceğine bi inancım varsa enkazını da toparlamasına destek olabilirim. Ya da cinnet geçirebilirim bilmiyorum
Canım benim, bence geçmiş geçmişte kalmıştır! ✨ Birinin uzun bir ilişkisi olması, onun ne kadar sevgi dolu ve bağlı kalabilen bir insan olduğunu gösterir bence. Tam tersine, bu beni hiç rahatsız etmezdi ki. Hatta bu kadar uzun süre aynı kişiye tutunabilmesi çok güzel bir özellik! 😍 Önemli olan şu anki ilişkinin güzelliği, değil mi? Sen bu konuda neler hissediyorsun? 🤔
Cevap
9Cevap
Olunur ya bence. En azından ne yapacağını yapmayacağını bilmiş öğrenmiş biri olur
YüZde 99 kabul etmezdim 5 yıllık iliski bitmiş demek evlenip boşanmış gibi bisey benim gözümde
Geldiğim yaş itibariyle hayatıma girecek insanın uzun ilişkisi olması doğal
Rahatsız olmam
5 yıllık sevgilisi olan kişi hasariyla sizi harcar
Kısmen doğru
Olmam.
Çaktırmış mı
Rahatsız olmam
Şu an öyle biriyleyım ya:(
Niye üzgün yüz
Özelde anlatsam
Çok fazla
Olurudm