Bir erkek instagramdan tanıştığı ve ilk seferinde akıcı sohbet eden kızı kolay kız olarak görür mü?

Instagramdan istek atanlar oluyor bazılarıyla konuşuyorum. Sohbet çok akıcı oluyor. Ben genel kültürüm iyi olduğu için birçok konuda sohbet edebiliyorum. Fikir belirtebiliyorum. Karşımdaki kişi de sohbetimin güzel olduğunu söylüyor. Dış görünüş olarak yüzümü gözlerimi falan beğeniyor. Profilimde fotoğraf paylaşmıyorum. Sadece profil fotoğrafım oluyor. Boyum kısa ve şişmanım ama profilimde sadece yüzüm var, ona bakarak beğendiğini söylüyorlar konuştuğum kişiler. Sohbetimi de beğeniyorlar. Çok kültürlü, bilgili biri olduğumu da söylüyorlar. Ama sonrasında yazmıyorlar. Benim onlara mı yazmamı bekliyorlar yoksa ilgi çekici mi bulunmuyorum bilmiyorum. Ben de yazmıyorum. Bazılarına telefon numaramı verdiğim oluyor ama onlar da WhatsApp'tan yazmıyorlar. Ben de yazmıyorum. Sonra öylece kalıyor. Bu neden olabilir?

Bir erkek instagramdan tanıştığı ve ilk seferinde akıcı sohbet eden kızı kolay kız olarak görür mü?