Sevgiliden hiç kazık yediniz mi güven sarsan vs bir şey yaşarınız mı anılarınızı merak ediyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Valla kral en son ilişkim 5 ay önce bitti geçen sene ocakta başlamıştı güvendim ardından sevdim güzel gidiyordu sorun yoktu gibi hissediyordum ardından 5 ay önce ufak bir tartışma yaşadık ve bunun sonucunda ayrılmak istediğini söyledi ama buraya gelene kadar 13 gün boyunca oyalamış beni aile evindeydik neyse ayrıldık ben üzülürken bu bir baktım arkadaşım dediğin bir çocuk vardı onunla takılmaya başladı şüphelendim ben çünkü ayrılık yaşadık ve bu tavır normal değil bir iki derken sonunda başka bir arkadaşımda bu çocuğu tanıyordu ve çocuğun telefonunda kızın fotoğrafını duvar kağıdı olarak görüyor bildiğin daha ayrılmadan işi pişirmiş aldatmış yani neyse biraz bu çocukla takıldı sonra aynı sınıfta olduğumuz başka bir çocukla takılmaya başladı arkadaş olarak çocuğun arabası vardı o şekilde kullandı bu sıralarda sınıftan arkadaş olduğum okulda sürekli sohbet ettiğim bir çocuk ile daha yakın olduk derdimi sıkıtımı anlattım başıma geleni anlattım filan derken bu kızın internette ifşa videosu olduğunu öğreniyorum ve bir kez daha yıkılıyorum her gün kafayı yerken en sonunda bu yakınlaştığımız çocuk benimle iletişimi kesiyor bu kızla takılıyor sorun etmiyorum çünkü onunda arkadaşı hatta benden daha yakın çocuk bana kızı kardeşi olarak gördüğümü söylüyor filan neyse en son bi bakıyorum bunlar hep beraber benim kafamda belli şeyler oturuyor ama konduramıyorum sonra bunların sevgili olduğunu öğreniyorum. Birisi eski kız arkadaşım diğeri ayrıldıkran sonra 4 ay boyunca her gün buluşup oturup dert anlattığım çocuk elbet herkes aynı değil ama bu kız beni güya çok seviyordu güya iyi ki varsın diyordu şimdi sen düşün psikolojim alt üst oldu ne utandılar ne kızardılar ne yanlış dediler etrafımızda olan insanlar bile bir şey demedi yapmayın etmeyin bu yanlış diye kızın s. KS videosu var ama ondan bile utanmadı zaten bunu öğrenince şok oldum ne tanıdım ne çıktı ama aslında hep öyleydi ben göremedim böyle bir kazık yedim işte
Bence üzülmeyin ya evlenseydin de öğrenseydin zararın neresinden dönersen kârdir
Öyle bakıyorum zaten ama yıprandım bu sürede ne olursa olsun insan verdiği sevgiye ve zamanına üzülüyor.
İnsan ömründe 1 bucuk yil nedir ki uzulmeyin en iyisi kurtuldunuz artuk bundan sonra daha temkinli davranirsinux
Doğru dedin valla böyle pislikler kendileri gibi olanlarla olurlar zaten
Var tabi. Sevgilime açıldığımda benle uzun bir dönem vakit geçirmesine rağmen asla Sevgili olmuyordu benimle. Sürekli ayrılmak istediğini söylüyordu engelliyordu. Sonra tekrar dönüyordu. Sonra tekrar ayrılıyordu bu döngü 7-8 kere tekrar etti abartmıyorum. En sonunda ciddi ayrıldı, iki aya yakın geçti. Ben ona bir şekilde tekrar yazdım aklım onda kaldığı için. O da artık benle Sevgili olmaya karar verdiğini ve ayrı kaldığımız süreçte benim kıymetimi anladığını söyledi. Şimdi de 3 yıldır Sevgiliyiz. İlk başlarda acayip güven problemim vardı ama. Her an gidecek gibi hissediyordum ve bu yüzden ilişkimize ciddi bakmıyordum.
Neden boyle yapmış peki suze mi güvenmiyodu acaba yoksa aklında biri falan mi vardi
Yoo sadık kalamıyordu bana. Aklına biri yoktu. Bana da güveniyordu. Sadece tek bir kişiyle yetinmek istemiyordu. Yani evlenmenin kendisine uygun bir şey olmadığını söylüyordu, tek bir kişiye bağlı yaşamak istemiyordu.
Simdi fikri değişti mi yani sizde iyi güvenip devam edebilmissiniz
Orası uzun hikaye ya. Sizin fikirlerinizi görüşlerinizi bilmiyorum ama yine de anlatacam. Biz tekrar barıştıktan sonra uzun bir süre geçti (1,5 yıl) sonra bu konular hakkında konuşmaya başladık. Dedim ki canın başka birilerini çekiyor mu, ilk başta hayır çekmiyor aklıma gelmiyor dedi. Bu isteklerini bastırıyor musun bastırdığın bir şey var mı dedim, o da evet anlık aklıma geliyor bazen ama sonra hemen düşünmemeye çalışıyorum refleks oldu dedi. Bu konuyu uzun uzun konuştuk baya uzun konuştuk. Bu arada laf arasında şunu da söyleyeyim, Sevgilimin daha küçüklüğünden 7-8 yaşlarından beri birden fazla sevgilisinin olmasının hayalleri var lisede sürekli bunların fantezilerini kurdu. Alacakaranlık serisi vardı mesela hoşuna gidiyordu. Bu tarz şeyleri bastırmak da hem patlayabiliyor hem de iyi bir şey değil bence. Ben de uzun uzun konuştuktan sonra sadece kendisinin tek taraflı açık ilişki yaşamasına izin verdim. Onun özgür olması hem daha çok cazibeli gösteriyor onu bana. Nasıl yargılarsın bu anlattıklarımı bilmiyorum ama böyle hayatlar da var.
Valla cok şaşırdım size bu kişiyle evlilik düşünceniz var mi peki acik ilişki yasiyo derken ne yapiyo mesela?
Evet evlenecez, ikimizin de birbirimizden daha çok sevdiği biri yok. Açık ilişki yaşıyor derken hemen hemen herşeyi yapıyor işte çok çapkın biridir biri onunla flört etmeye başlayınca karşılık vermek istiyor ama kalitesiz insanlarla vakit geçirmiyor. Tek gecelik ilişkiler isteyebiliyor, sevgilileri olsun istiyor mesela. Ama kalitesiz şeyler istemiyor yani kendini de kullandırtmıyor asla. Zaten öyle şeyler olsa çok sert müdahale ederdim. Kimse Sevgilime kötü davranamaz sonucu çok kötü olur o kişi için. Zaten ikimiz de aynı insanları kaliteli veya kalitesiz bulduğumuz için sorun olmuyor.
Ee siz hiç kiskanmiyo musunuz gercekten nu durumu cuckold mu oluyorsunuz yani
Ya buna internet üzerinde cuckold diyorlar zaten farkındayım ama böyle kalıplara sığacak bir ilişkimiz olduğunu sanmıyorum. Çoğunu kıskanıyorum ve kıskanmasam hoşuna gitmezdi bu durum zaten. Kıskanmadığım senaryolarda da genelde çocuk gibi takıldığı tipler oluyor sanki 10 yaş küçülüyor bir anda. Onun dışında kıskanıyorum yani ve cuckold demeyi sevmiyoruz sonuçta bir sandalyeye oturup izlemiyorum veya Sevgilime kötü davranmalarını falan istemiyorum. Ben Sevgilimin çok peşinde koşan birisiydim çok seviyorum onu, Sevgilime Tapıyorum ve takıldığı erkeklerin de ona tapmasını istiyorum mesela. Masaj yapsalar yelpaze tutsalar hoşuma gider mesela bir yandan da kıskanırım. Ama arada sırada abur cubur niyetine tek gecelikler veya geçici flörtleri falan oluyor. O da üniversite okuyoruz uzak mesafedeyiz kimse yok canı sıkılıyor falan öyle oluyor genelde.
Bna valla kotu geldi bu durum gercekten size peki normal geliyo mu evleninvede mi boyle olacak durum acik iliski
Evlenince İtalya'ya taşınmayı düşünüyoruz, evlenince de bu durum olacak evet. Çocuk yapmayacaz muhtemelen, yani bunca şeyden sonra çocuk yapmak çocuğa saygısızlık gibi geliyor çünkü. Yaşlanınca da kendimizi ilim işlerine okumaya felsefeye verdiğimiz bir evreye gireriz diye düşünüyoruz istişare ederiz. Sana kötü gelmesi çok normal yani çoğu kişiye kötü geliyor. Genelde kızlara sahiplenilmiyormuş hissiyatı veriyor sanırım ama öyle bir şey gram yok çok sahipleniyorum. Erkek arkadaşlarından birinin en ufak sorunu olsa kaos çıkabiliyor zaten. O yüzden iyi insanlara denk gelmek istiyoruz ve İtalya da birçok şeye müsait bir ülke bu anlamda da müsait. Sevgilimin iki erkeğin onun için çabalaması rekabet etmesi hoşuna gidiyor mesela, benle başka bir sevgilisinin böyle yarışması da hoşuna gidiyor. Yani sahiplenilmediği bir durum da yok aksine çok sahipleniliyor. Sevgimizde de bağımızda da sorun yok. Bu arada bende hiç açık ilişki gibi bir durum yok, swingers konuştuk mesela düşününce çok kötü olduğunu söylüyor beni başka bir kadınla düşünemiyor zaten böyle birşeyi ben de istemiyorum. Cidden gözüm ondan başkasını görmüyor. Temel İçgüdü diye bir film var izledin mi orada bir karakter vardı izlemişsen ona benzetebilirim biraz ilişkimizi. Klasiklerden sayılır artık izlemediysen de mutlaka izle derim.
Bilmiyorum ya cok tuhaf geldi bana benvede kesinlikle cocuk yapmayın. Sen heo noyle miydin mesela başka sevgilin olsa da ister miydin noyle olmasimi
Sen de benle öyle bir konuşuyorsun ki sanki canavarım öcüyüm yani. Ahlaklı vicdanlı normal insanlarız bizde. Bir kere eğer çocuk yaparsak bile çocuk yaptıktan sonra bu şeyler devam etmezdi, cinselliğe çok eşliliğe değer vermiyoruz ki bu kadar dünyanın en normal şeyleri bizim için. Yani Sevgilim çocuk yapsak iradeli olabilir herhalde zaten benle Sevgili olmayı kabul ederken bunları ömür boyu bastırmayı göze almıştı normalde o kadar seviyordu beni. Ben Güzelimin özgür olmasını istediği herşeyi almasını istedim sadece. Başka bir sevgilim olsaydı muhtemelen böyle şeyler olmazdı. Bunlar uzun hikaye ama keşke daha rahat anlatabileceğim bir formatta olsak. Ama şöyle söyleyeyim sana, Sevgilimi herkes sanki Sümerlerden bir Tanrıça figürü gibi olduğunu falan söylüyor, yani Sevgilimin aurası zaten halihazırda Kraliçe gibi İmparatoriçe gibi. Bu aurayı veriyor yani. Sülalede bile en gözde torun yeğen o mesela. Amcaları onu çok seviyor ona hediyeler alıyor sürekli. Çok da şımarık büyüdü. Şu an hâlâ şımarabiliyor istediği zaman ama çok olgun biridir. Başka bir sevgilim olsa böyle olmazdı mesela. Onun keyfine bakması, başka erkeklerin de ona tapması bana çekici geliyor mesela Sevgilim iyice cezbedici oluyor. Yani benim de hoşuma giden bir durum. Ben hep böyle miydim diye sormuşsun evet böyleydim ya, çocukken gelecekteki karımı hep İmparatoriçe olarak düşünüyordum ve bir sürü kölesi askeri varmış gibi düşünüyordum daha çocuk yaşta böyle bir hayal dünyam vardı. Onun da daha çocuk yaşta bir sürü sevgilisi ve ona tapan aşık olan adamlar vardı. Birbirimizi bulduk bir şekilde. Son olarak şunu söylemek istiyorum vicdansız ahlaksız insanlar değiliz. Bilmiyorum ne kadar belli oluyor ama gayet de olgunuz işinde gücünde insanlarız dışarda gördüğün insanlar gibiyiz. Sağlıklı bir hedonist yaşam seviyoruz sadece.
Hani toplumda sık görülen bosey degil ya sasirdim sadevd ben yaşlarınız kac bu arada
Çevrenizde bu ilişkinizi bilenler var mi peki
Şu an ikimiz de 22 yaşında sayılırız 23 olacaz. Toplumda sık görülen bir şey değil diyorsun da millet birbirini gizlice aldatmıyor mu zaten? Aldatmıyorsa bile canı çekip bastırmıyor mu mesela? Bu arada benim cidden canım çekmiyor, diğer kızlarla bağ kurabiliyorum yani arkadaşlık anlamında sevebiliyorum tatlı bir kız falan diyebiliyorum ama asla bunun ötesinde bir şey hissettiğim olmadı olsa söylerdim. Toplumla ilgili şunu diyeyim, biz evrimsel süreçteki hareketlerimize alışığız hâlâ. Aslında evlilik herkes için doğru bir şey değil bu anlamda. Eskiden mağara zamanlarında evlilik diye bir şey yoktu ki. Kimsenin evlenmekle falan bir derdi yoktu böyle şeyler yoktu. Hatta evrimsel süreçte gelişen şeylerden bahsedeyim, bir erkek günümüzde istatistik olarak en çok karısı hamileyken veya bebek doğduktan sonra aldatır. Bunun sebebi de evrimsel süreçte bizim bunu bir görev gibi algılamamız, yani yuvamızı kurup kadını hamile bırakınca görevini tamamlamış gibi oluyorsun. İkinci en çok aldattıkları zaman dilimi de çocuk büyüyünce. Çünkü artık çocuk büyüdü, ihtiyaçlar gereksinimler bitti ve yeniden çalışmak gerek. Cidden erkek vücudu da buna göre ayarlanmış zaten gerek her gün her an sperm üretmesi gerekse yuva kurma içgüdüsünün olması vesaire. İstatistik bilgiler verdim. Evlilik insanların bir kısmı (bana göre çoğu) için uygun bir şey değil zaten. Ha evlilikte çok güzel duygular vardır yuva kuruyorsun karına sahip çıkıyorsun bunlar benim de sevdiğim şeyler o kadar materyalist bakmıyorum asla ama biz anormal değiliz onu anlatmaya çalışıyorum. Dünyanın en normal şeyleri aslında ama insanlar farkında değil. Farkında olan insanlar da var bu arada. Sadece karşımıza çıkmıyorlar toplum onları baskılıyor. Biz denk geliyoruz onlara. Çevremizde bu ilişkimizi bilen var mı diye sormuşsun, Sevgilimin yakın arkadaşları biliyor sadece. Ben kendi arkadaşlarıma söylemedim hiç. Sevgilim de mecburen söylüyor genelde çünkü arkadaşlarıyla eğlenirken kısıtlanmak istemiyor.
Kadınlara güvenmem
Herkes dolandırıcı olmuş, kolay kolay güvenemem.
Başınıza geldi mi bisey peki
Gelmişliği var.
Ne yasadiniz merak ettim
Uzun hikaye. Burdan anlatılmaz hem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, güven sarsıntısı yaşamak kim olursa olsun gerçekten çok acı verici bir deneyim. 🥺 İlişkilerde maalesef böyle zorlu anlar olabiliyor, insan beklemediği zamanlarda hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Önemli olan, yaşananlardan ders çıkarmak ve kalbini tamamen kapatmamak bence. Herkesin hikayesi farklı, ama güven duygusu her ilişkinin temeli. 🙏 Sen hiç böyle bir şey yaşadın mı, sana göre güven sarsıldıktan sonra geri gelir mi? 🤔