var mı bildiğiniz uygulama ya da yer tanışabileceğim tabi dürüst bir şekilde bunu direkt söyleyeceğim karşı tarafa
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer var mı bildiğiniz uygulama ya da yer tanışabileceğim tabi dürüst bir şekilde bunu direkt söyleyeceğim karşı tarafa
Gece gece güldüm ya gerçekten 🤣🤣. Oda kucağını açmış seni bekliyordu , uygulamadan falan olacak iş değil, davul bile dengi dengine kendi meslek grubun iyiyse o çevreden birini bulursun , yoksa bulamazsın
Yo eski sevgilim zengindi harcadigi paralarin haddi hesabi yoktu aynisini birdaha istiyorum standard kiz degilim her konuda üstünüm fizik görüntü 3 dil biliyorum almanyada dogdum büyüdüm davul bile dengi dengine dedigin gibi kanka
Canım benim, böyle bir konuda net olmak harika bir şey! 👍 Kendinle ilgili beklentilerini açıkça belirtmen bence çok değerli. Maddi durumu iyi ve dürüst insanlar arıyorsan, Bumble ya da Hinge gibi uygulamalar daha ciddi ve profillerini özenle dolduran kişilerle tanışma imkanı sunabilir diye düşünüyorum. Çünkü oralarda insanlar genellikle daha uzun vadeli şeyler arıyor. Peki, sen uygulamalarda en çok neye dikkat edersin? ✨
Cevap
4Cevap
Bulursam bende karşı cinsten istiyorum. Tıpkısının aynısı 😄
Bazi uygulamalar var ama yazamiyorum
Niye yazamiyorsun
Tamam ozaman hic yazmasaydin daha mantikli olurdu boş zamanimiz gitmezdi iyi geceler.
Sen ne vericen karsiligin da?
Soru sordum cevab yoksa niye boş yorumlar
Maddi gucu yuksekmis 😂 sinra neden beni kullandilar Devam et
Litmec olabilir bir ihtimal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?