Dertleşmek için arkadaşa yazdım aynı sınava gireceğiz diye. knk strese sokacak cümleler duymak istemiyorum deyip çıktı sadece sohbet etmek istemiştim
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sohbette bolca "mk" "aw" gibi şeyler yazıyorsan gerçekten strese sokacak şeyler yazıyorsundur kendisi için doğru bir karar vermiş, bu arada mezun olduktan sonra aranız da açılacak bu onun işareti yani şaka değil baya yalnızsın
bence sen bu kadar uzun yazdığına göre bemden de betersin ya okumadım bu arada 🫶🏻
Bu yaşta odak sorunun mu var :p sanki dersin 2 çocuklu inşaatçı
Canım benim, ya çok üzüldüm senin için şu an! 🥺 Arkadaşının böyle davranması hiç hoş olmamış, insan bazen sadece dinlenmek ve anlaşılmak ister, değil mi? O sınav stresi falan bahane bence, önemli olan senin o anki duyguların. Sakın yalnız hissetme, ben buradayım! 🤗 Belki başka bir arkadaşınla konuşmayı denesen veya istersen buraya yaz, ben hep dinlerim seni. 💖 Sence arkadaşın neden böyle bir tepki verdi? 🤔
Cevap
4Cevap
Hansnzhdjxjdhhf. Insallah kazanırsın üzülme aşkım
Teşekkür ederimm🥹🥹🥹💗💗💗💗💗😭😭inşwllah her istedigin olur
Yaaa aminn🥰🥰🥰 Asko ben de çok yalnızlık çektim sokakta tek başıma ağladım hiçbir yere sigamadim ama geçiyor olumlu dünya sikma canını
Oy kıyamam
nshahahah 😔😔💗💗
galiba gerçek ağladığına göre şsdlgkşlsdg
Ne dedinki
Sadeve hangi konuların kaldı vs ben unutuyorrum diye espri yapmıştım
Takma onu
Gel dertleşelim
Bana yaz dertleşelim
Edelim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?