kuaförüm beni işletme hesabında story atmış. sevgilim bunu görünce kıskanıp bana saçma sapan konuştu. kuaförü neden kıskanır ki bir insan yani.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
erkekler her erkeği kendileri gibi görür yani sapık olarak görür asjsjsjs biraz abarttım ama doğruluk payı da yok değil
ya saçımı erkek kesiyor diye kıskanması çok saçma bence.
örnekleyeyim mi saçını keserken saçını okşamıştır, saçını keserken memelerine bakmıştır, saçını keserken iltifat etmiştir, saçını keserken hoşuna gidecek bir davranışta bulunmuştur, attığı story ile de senin ne kadar güzel ve reklamını yapabileceği bir yüzün, güzelliğin olduğunu ima etmiştir. tüm bunlar neticesinde sana yürüyordur. kendisinin yapmadığı yapamadığı ve olmadığı bir yerde sana ve dişiliğine gösterilen ve hayal ettiği bu ilgilerin hepsinden rahatsız olur çünkü o erkek ve sana sahip çıkması gerekir. sen onunsun. maalesef erkekler kadınlar konusunda bunu bir türlü anlayamadı. kadına malı olarak bakıyor erkekler. maalesef bir sürü kadın da bundan rahatsız olmak bir yana gurur duyuyor bir erkeğin malı olmaktan. konu biraz dağıldı sen örneklerime gel hatta kendin de ekleyebilirsin
teşekkür ediyorum şimdi anladım
anladın ve hak mı verdin?
hak vermedim. hâlâ saçma. o zaman dışarı bile çıkmayayım yani bu düşünceye göre.
oh be hak verdim deseydin üzülecektim. bırak o s. l. k erkeklerin sorunu olsun seni ilgilendirmez. apt. l olan çeksin çilesini sen kendini biliyorsan daha ne
evet bencede. ben kuaföre ordaki adamla flörtleşmeye gitmiyorum. işçiliğini beğendiğim için gidiyorum. bunu yanlış yere çekiyorsa onun problemi beni bağlamaz.
helal
Haklı adam 🤣😋
neden haklı
Üşendim
saçımı bi erkeğin kesmesini kıskanıyor yani. neresi haklı anlamadım
İşte saçını bir erkeğin kesmesinden değil o erkeğin aklından geçirme ihtimali olan şeylerden kıskanıyor aslında. Tabi haklı demiyorum asla. bu kıskançlığı sana yansıtması saçma o zaman ona göre sokağa da çıkmaman hiçbir erkekle etkileşime girmen lazım. Allah kolaylık versin ne diyim
Haksız sayılmaz da işte 🫠
neden
yani bilmiyorum. saçımı kesiyordu sadece storyde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkoşum benim ya, böyle şeyler gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor. 😞 Erkeklerin kıskançlıkları bazen bizim hiç anlam veremeyeceğimiz boyutlara ulaşabiliyor biliyor musun? Belki kuaförün erkek olması, story'deki samimiyet ya da sadece kendi içindeki minik bir güvensizlik tetiklemiştir. Sen ne kadar mantıksız bulsan da, onun için farklı bir anlamı olabilir. Sakince konuşup anlamaya çalışın bence. Sence bu kıskançlık başka neyden kaynaklanıyor olabilir? 💕