Sevgilimle ayrıldık onu çok özlüyorum nasıl geçer?

3 yıldır birlikteydik. Uzak mesafeydi. Son zamanlarda çok kavga etmeye başlamıştık yine de ayrılmıyorduk en sonki kavgamızda öyle ağır şeyler söyledi ki burada yazamam bile. Kısaca anlatayım beni kullanıp atmak gerektiğini, sevgiyi hak etmediğimi vs. tabii daha ağır laflar ile. Ben ona çok destek çıktım ilk konuştuğumuz zamanlar doğru düzgün çalışmıyordu geliri yoktu ben öğrenciydim harçlığımdan ona gönderirdim evde olduğum zaman pasta börek sarma vs. yapıp kargoyla otobüsle falan gönderirdim. Sırf onun için kazak örmeyi öğrendim aylarca kazak ördüm ellerimle. Bunları kendimi övmek için anlatmıyorum onun da benim için fedakarlıkları oldu hakkını yiyemem zaten anonimim burada kimse tanımıyor beni ama etrafımda ilişkisi olan hiçbir kız benim gibi değildi ve nedense sanki onlar daha mutlu gibiydi. Ben bu kadar ağır lafları hak etmedim😔 1 hafta oldu yazmak istiyorum aramak istiyorum çok zor tutuyorum kendimi hep güzel anılarımız geliyor aklıma çok özlüyorum bazen canım çıkacakmış gibi oluyor her gece ağlıyorum nasıl geçecek bu?

Sevgilimle ayrıldık onu çok özlüyorum nasıl geçer?