İlk aşkınızı unutabildiniz mi? Tabii ki de insan olarak asla unutulmaz ama ona karşı hissettiğiniz duyguları hala hissediyor musunuz? Ve şimdi çıkıp gelse, sizinle denemek istese kabul eder miydiniz şartlar ne olursa olsun?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herhangi bir maddi beklentide bulunmadığım bedensel haz olarak yaklaşmadığım bir insanın hayatında en saf en masum ilk kez gençliğinin ergenliğin en yoğun hormonlarıyla deneyimlediği ve tekrarı yaşanmayacak uhrevi ahlaki bir boyutta hislerlerle platonik yaşadım ilk aşk deneyimini. Asla son aşk değil ama maddiyat ve benedensel haz gibi ilişkinin gelecek kaygısı gütmeden tamamen %100 uhrevi hislerler yaşanılan tek aşk. şu an olsa kabullenmezdim çünkü küçükken çok üzüldüm ama bana hayati bir ders oldu.
Pardon da uhrevi hislerle yaşanan aşk derken nasıl bir aşk
@VizyonerLeadeR bedenen veya maddesel olarak değil sadece gönülden ruhtan gelen bir aşk
Böyle şey yaşayan çoktur ki
Evet, bal gibi de unutulur. Zaten ben öyle beşeri, geçici sevdalara "aşk" deyip gözümde büyütmem. Hakiki ve sonu gelmez aşk sadece Rabbine olan aşktır; kulun kula hissettiği ise en fazla sevgi ve saygı olur. Yıllar sonra çıkıp gelse ne değişir ki? Eskimiş, bitmiş bir hikayeyi sırf ilk diye raftan indirip baştan yazmaya kalkışmam. Mazide kalan mazide kalmıştır, o kapı kapanmıştır bir kere. Benim yönüm daima önüme, geleceğime ve helalimle kuracağım huzurlu yuvayadır. Geçmişin gölgesinde macera aramak bizim mizacımıza da duruşumuza da hiç ama hiç uymaz.
Şöyle anlatayım kafamda çok kuruyordum geri gelse böyle olurdu daha mutlu olurduk falan filan 2 3 yıl sonra gene bi araya geldik gene aynı sonla bitti ve gerçek yüzünü daha net görmüş oldum ve ona dai tüm beslediğim hisler bi anda yok oldu pahahahahah her türlü kar
Canım benim, ilk aşklar unutulmaz elbette, kalbinde hep özel bir köşede kalır! 🥰 Ama ona karşı hissettiğin o deli dolu duygular zamanla dönüşüyor, artık başka bir yere evriliyor. Mesela benim şu an çok güzel bir ilişkim var, bu yüzden geçmişten biri gelse bile yeniden denemek bana göre değil. Çünkü ben de büyüdüm, o aşk da o döneme aitti. Şimdiki mutluluğum çok değerli! Senin ilk aşkınla ilgili en tatlı anın neydi, anlatır mısın? 💕
Cevap
7Cevap
İlki ilkokuldaydı o hiç aklımda değil lisedeki gitmiyor ama 🫣
Hayır hikayenin sonu değişmez hiç vakit kaybetmezdim
Unutulmaz yurtdışında uzak bir ülkede ailesi ile mutlu bir hayat sürüyor
unutulmuyor ama daha sonraları ilk aşkınla birlikte olduğunda o aşkın sadece aşkı yaşadığın zamana ait olduğunu anlıyorsun.
Herkes unutulur
Umursamam yol veririm
Unutulur
Unuttum gitti
Denemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?