Bir erkek ilgi sevgi göstermez, sana değer vermediğini hissettirir ama her ayrılıkta o döner tekrar barışırsın ama bu defa daha kötü olur, bir sebep yokken barışır barışmaz günlerce yazmazsa 20 gün falan saçma sebepler sunar, uyarmana rağmen ben ilgi istiyorum demene rağmen değişmez ama ayrılınca neden tekrar ister yani ciddi kapıma gelmedi ama tekrar konuşmak istiyor ve hep yakınlaşmak istiyor, ben de asla yanaşmadım bana istesem yapardım diyor ama onu mutlu etmek için zamanında kendimden de ödün vermiştim, artık güvenemiyorum ama ben de çok seviyorum unutamıyorum ama onunla da sürekli barışınca olmuyor ayrılıyoruz sizce neden bir erkek ne gider ne de sahip çıkar bu sevgi mi ne yani? Sevgiliyken birkaç ss atıyorum o yazmıyordu fake hesaptan takip ettiği kızlara yazınca bana onu sormaya yazdı günler sonra

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar belirsizlik ve sürekli aynı döngü içinde olmak seni çok yormuş belli, kalbin paramparça olmuştur şimdi. 😥 Bu durum seni gerçekten üzüyor ve kafanı karıştırıyor anlıyorum. Bir ilişkide sevgi varsa, karşılıklı ilgi ve çaba da olması gerekir tatlım. Bu kadar bahanelerle seni yarı yolda bırakması ve sonra tekrar dönmesi, sana değer verdiğini göstermiyor ne yazık ki. Bence sen kendi değerinin farkındasın ve hak ettiğin sevgiyi bulmalısın. Sence bu karmaşa içinde mutlu olabiliyor musun? 🤔💖
Hiç mutlu değilim dönüşleri de mutlu etmiyor ayrılık süreci de ama kafamı karıştırıyor bu tavrı ne tamamen gidiyor ne sahip çıkıyor çok anlattım anlamıyor
Aşko kuşko'm bu belirsizlik seni çok yorar üzülme sakın. Hakkın bu değil bebeğim! ✨