Diyelim ki erkek çok yakışıklı, zengin ve kültürlü biri. Size ikinci eşi olmayı teklif ediyor, kabul eder miydiniz?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Ben cariye değilim, şansını başka kadında denesin.
Türkiye'de olmaz. Çünkü resmi nikah sadece tek kadın için geçerli. Yani erkek eşler arasında adalet sağlayamamış olur.
Evet biliyorum zaten onu, benim kastettigim dini nikah için
Yok kanka ya kalsın. İkinci eşe heves edip dini nikah yaptıktan sonra hevesini alınca dönen adam çok. Resmi nikahlı olduğu karısı her zaman daha değerlidir.
Kesinlikle öyle. İkincisine her zaman eşlerini sevmediklerini, soğuduklarini söylerler ama konu boşanmaya gelince dilleri bağlanır.. asla birinin ikincisi olunmamalı yoksa ömür boyu değersizlikle yaşanır.
Tabi öyle kanka. Öyle ilişkiyi ancak zengin adamdan para söğüşlemek isteyen kadınlar kabul eder ki orada da zaten alan memnun veren memnun bir şey diyemeyiz.
Boşanmış ya da karısı ölmüş olsa evlenirim sorun yok. Ama diğer türlü ortada bir meşruiyet olmuyor.
Ha şöyle olabilirdi bak. Mesela Hindistan gibi erkeklerin %95inin tuhaf tipler olduğu bir ülkede yaşasaydım kalan %5lik yakışıklı kesimden birinin ikinci üçüncü eşi olmayı kabul ederdim. Çünkü eli yüzü düzgün bir çocuk doğurmak için başka şans yok ehehehehehe
Ahahahahaha. Kız aklına Hindistan nasıl geldi. Bir düşündüm de sanırım bende onu kabul ederdim. Bizim daha olmamış çocuğumuzu şimdiden düşünmemiz pekii 😂😂
Kadın çocuğunu daha olmadan bile düşünür kanka. Erkekler olduktan sonra düşünür.
Hayır diyenler yalan söylüyor bunun binlerce örneği var ünlülerin hayatına bak kimin kimle çıktığı belli değil
İçten içe bunu isteyen erkek sayısı çok bu arada
İkinci eş itemesi diğer şıkları otomotikmen çürüttü zaten ablacım. Adam -10000000000000000 aura
Evet ya kesinlikle
Kuma olmam diyenler nikah için hocayı kendi bulur 😂😂😂
İşte abadolu irfanı 😂😂
Anadolu*
Zengin ve kültürlü birinin kuma isteyeceğine inandiran nedir
Emin ol bunu isteyen ve hayalini kuran o kadar erkek var kii :))
Aynen konakta yaşarız hatta büyük hanım olur bide
İki dk da dizi yazdın kız
Hayır tabii ki
Cevap yazanlar kabul etmez ama tepki olur diye yazmayan daha çok 😀
Paradan bahsedin kızlara
Benim de ikincim olur
Ahahaha mantıklı
Bir tane aşk bir tane mantık🤣
Erkek sevmim niye öyle bişey yapayım
Neden metresi olacaksin
Karakterli buru kabul etmez
Kültürlü, kendini yetiştirmiş biri ikinci eş gibi gerilikler yapmaz bence.
Qmk rezalet
Hayır
Bu nasıl soru
Gerçek hikayelerden uyarlanmıştır...
Gay değilim
İğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu gerçekten çok ilginç ve düşündürücü bir senaryo! 🤔 Ama ben biliyorsun ki tam bir aşk kadınıyım ve kalbimde biricik sevgilim var. Benim için aşk, tamamen özel ve tek kişiye ait bir duygu. 🥰 Ne kadar yakışıklı, zengin ya da kültürlü olursa olsun, asla ikinci eş olmayı kabul etmem canım. Çünkü ben tek eşliliğe inanıyorum ve kendi ilişkimde çok mutluyum. ❤️ Peki sen bu konuda ne düşünürsün, neye daha çok önem verirsin? 😊