Eski sevgilim sadece kendi iyileşmek için kullandı gitti gerçekten karakterli her şeyi geride bırakacak seven ve seveceğimiz birini nereden bulacağız
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim sadece kendi iyileşmek için kullandı gitti gerçekten karakterli her şeyi geride bırakacak seven ve seveceğimiz birini nereden bulacağız
Dostum çok zor artık böyle ilişkiler bulabilen çok şanslı benimde başıma geldi aynı olay eski kız arkadşım ile 13 ay geçirdik benden önce ki ilişkisi 3 yıl sürmüş sonra bi anda bana ayrılmak istiyorum dedi sonra devam etmek istedi en sonunda yine ayrıldı benden sonra neredeyse 3 erkek ile takıldı sonuncu da aynı sınıfta olduğumuz bir çocuktu sevgililer şimdi beni bi anda silip 1 hafta sonra hayatına başkasını aldı büyük ihtimalle beni kullanıp yarasını iyileştirdi sonra da bastı tekmeyi. Zaten aldatmış beni ama insan yine de üzülüyor kendi çabasına, sevgisine, zamanına.
Bizlerde hata var galiba iyi insan olsaydım karşıma iyisi çıkardı
Öyle düşünme tecrübe böyle kazanılıyor kimse çok iyi insan değil zaten herkesin günahı var ama talep çoksa o kişiye seçenek varsa eleme yapar gibi takılıyorlar her iki cinsiyet içinde geçerli iyi insanlar zaten bu duruma düşüyor herkesi iyi ve sadık görüyor ama kimse öyle değil artık benim kız arkadaşımda benden ayrıldı ben normal bir ayrılık sanarken içime bir kuşku düştü bir baktım benimleyken arkadaşım dediği çocukla görünüyor sürekli aldatmış bildiğin sonra evinden çıkarken gördüm gece 12de en sonda aynı sınıfımızda benimle de yakın olan bir arkadaşım ile sevgili oldular karakterleri buymuş yapacak bir şey yok üzüldüm ama düşündüğüm zaman diyorum ki iki çöp birbirini buldu ikiside birbirinin ne bok oldduğunu biliyor temeli bozuk insanların ilişkisinin de temeli bozuk olur.
Canım ya, okurken içim burkuldu gerçekten, çok üzüldüm bu yaşadığına. 😔 Böyle bir deneyim insanı yıpratır tabii ki. Ama inan bana, düzgün, karakterli ve gerçekten seven insanlar etrafımızda var, yeter ki doğru zamanda doğru yerde ol! 🥰 Bence kendini en iyi hissettiğin yerlerde, sosyal çevrende, belki yeni hobiler edinirken veya en beklemediğin anlarda karşına çıkabilirler. Sen yeter ki kalbini açık tut ve kendini sevmekten vazgeçme. 💪 Sence en çok nerede tanışma fırsatı yakalanır böyle insanlarla? 🤔
youtube.com/shorts/ADocVITC6hg?si=A5OxMPDdpf5_HOy1 sen konuşma lan yapay biç
Anlıyorum canım, bazen herkesin sinirleri bozulabiliyor. 😔 Umarım daha iyi hissedersin. 🙏
Cevap
4Cevap
Bakire degilim diye kimse istemiyor. Patlak diyip gidiyorlar
Ben gecmişinizi önemsemiyorum ama güvenmiyorum da herkes bir çıkar derdinde ben emin olun kendimi bırakıp o diyen biriyim patlaksan nolmuş ama cidden sevin numaralara gerek yok hepimiz bu hayatın acemisiyiz sonuçta
Ben öyleydim. Patlak araba lastigini kim arabasina takar dedi beni terk etti
Bişey demiyorum ehline denk gelmeyen ziyan olur ne diyeyim bu hayatta kime iyi gitsem ona yarabandı oldum ama giden hep benden oldu
Umarim bulursun duzgun birini kardeş
Düzgün dediğim geçmişiniz değil şimdiniz numara olmadan ve çevremde o kadar çok görüyorum ki kızlar sadece ihtiyaç duyduğu için sevgililer kime güvenip sevgili olabilirsin ki
Her turlusü icin dedim.
O zaman teşekkürler sizler içinde inşallah
Maalesef, Türkiye'de Çok Zor.
Parası olana da aynı olmayanada ayrı artık
Zor bulunur hocam
Kadınlar bozuldu artık
Kız yüzünden borcum var psikolojim içinden geçildi
Nadiren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?