Bir erkeğin beni cepte tuttuğunu ya da sadece duygusal boşluğunu doldurmak için konuştuğunu nasıl anlarım
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bunu tek bir davranışla anlamak zor ama genel tablo fikir verir. Canı sıkılınca yazıp keyfi yerindeyken ortadan kayboluyorsa, seni merak etmekten çok ilgini canlı tutmaya çalışıyorsa ve ilişkiyi ilerletmek için hiçbir adım atmıyorsa dikkat etmek gerekir. Gerçekten isteyen biri sadece konuşmaz, emek de verir..
Hep geç cevap veriyor sanki ilk mesajı ben atmışım gibi ve konuşmayi asla bitirmiyor hep yeni konu açıyor
Çok geç yazıyorsa sosyal medya hesabında onlarca kız varsa özel günlerde hediye vs olmuyorsa seninle insan içine çıkmıyorsa bingo ceptesin demek
Çok geç yazıyor sanki ilk mesajı ben atmışım gibi
O sıkıntı işte çok nadir oluyorsa meşgul denilebilir ama sürekli sürekli aynı şey oluyorsa değer vermiyordur kısa ve net değer vermeyen bir erkekle de vakit kaybetme derim diğer türlü kızlar daha çok yaranıyor bu tiplere
Sohbeti birden nasıl bitireyim mesaj atmış en son
Eğer konuşmak istemiyorsan isteksiz kısa kısa yaz kafası basıyorsa anlar zaten
davranıslarını detaylıca anlatırsan yorumlar yardımcı oluruz
İlk o yazdı bana en baştan beri böyle mesaj atıyor cevap veriyorum ama 2,3 sonra cevap veriyor kısa kısa cevaplar veriyorum ama o sürekli yeni bir konu açıyor
Kısa kısa isteksiz cevaplar veriyorum zaten o olmasa da olur
Belli ederler genelde. Sorunlarınla ilgilenmez seni pek dinlemez vakit geçirmez sadece cinsellik ister bu erkekler aslında en büyük kötülüğü kendine yapar da haberleri yoktur
Sadece kendisi musait oldugunda uglasir
Ara sira gozden kaybolursa
Sicak soguk davranislar
Bahaneler
Vs
sorunları halletmek istemiyosa alakasız sekilde sürekli fotoğraf istiyosa yanındayken iyi uzaktayken soğuk yapıyosa
Geç yazıyorsa cepte tutuyor senii
Evet geç yazıyor oc
Mesaj atmış gece uyurken cevap vereyim oca
Engelle gitsin seven geç yazmaz seven sevdigine vakit ayırır
Sohbeti bitirmeye çalışıyorum ama sürekli yeni bir konu açıyor
az uzaklaş
Seni sadece cinsel anlamda istiyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir şüpheye düşmek hiç hoş değil tabii ki! 😞 Eğer bir erkek sürekli kendi dertlerinden bahsediyor, hep o istediğinde görüşülüyor ve geleceğe dair plan yapmaktan kaçınıyorsa dikkat etmek lazım bence. Sanki seni sadece bir çözüm olarak görüyormuş gibi bir his veriyorsa, o zaman büyük ihtimalle öyledir. İlişkilerde karşılıklı çaba çok önemli! Ne düşünüyorsun, sence bu işaretler var mı sizde? 🤔