Sevgilimle ilgi sorum var?

Arkadaşlar, sevgilim 27, ben 33 yaşındayım. Başta peşin peşin ilişkimizde özel yakınlık olmayacak diye konuştu, kabul ettim, ilki olacağım için ve ciddi olduğum için de sorun etmedim. Evlenmek istediğim düzgün biri çünkü. Neyse, her isteğini kabul ediyorum ama romantiklikten hiç hoşlanmıyor. Geçende tersledi yok sürekli bana romantik oluyorsun ben sevmiyorum. Ben de dedim galiba bu yaştakiler sevmiyor, neyse buluşuyoruz sohbet ilerlemiyor deyip kalkalım diyor. Her şeyi yapıyorum mutlu olsun diye hediyeler çiçekler sürprizler filan ilk defa sevinçten beni aramayan o kadar sevinmeyen birini görüyorum neyse bana diyor Retro'dan sonra sen gidersin retro ne onu da bilmiyorum ama çözemedim, ne yapayım?

Şimdi de akşam teldeyiz aile dostumuz bir abi çağırdı erkek kardeşim de orada ben gideceğim dedi kapadı gitti haberin olsun sonra sorun yapma dedi. Dedim iyi de, senin kardeşin de olsa orada erkek muhabbeti sonuçta elin adamıyla bu gece vakti konuşacak neyin olabilir? Dedim... Kaldı ki seni nasıl çağırıyor? Dedim, o da ya o benim amcam gibi dedi hem erkek kardeşim de yanında dedi, ben de dedim bana ters böyle şeyler. Neyse başka konu bir de erkek 2 tane kardeşim dediği arkadaşı var, bazen bunlarla buluşuyor sonra eve onlar bırakıyor. Dedim; "Sen o çocukların sağ koltuk prensesi mi oluyorsun, tek başına arabalarına mı biniyorsun? Bu nasıl genişlik?" dedim. Sadece adı yok sen benim yan koltuğumda kız kankamla görsen ne derdin diyorum ne diyeceğim saygı duyarım diyor sinir krizine gireceğim bana bir şeyler deyin. Şimdi de kavga ettik. "Ben düşüneceğim bir süre konuşmayalım." dedi. Şimdi terk mi edildim, yoksa zaman mı istiyor, onu bile soramıyorum. Ben mi geri kafalıyım, yoksa normal mi benim tepkilerim? Lütfen siz mantıklı çerçeveden bakarsınız bana bir şey söyleyin.

Bu arada kendisi okuyamamış ben mühendisiyim kariyerimin zirvesindeyim şu an ve tip olarak da arkadaşları bile çok yakışıklı olduğumu söylüyor o da farkında ama beni kaybetmekten korkusu yok... Ne eksik bende diye kendimi sorgular oldum.

Sevgilimle ilgi sorum var?