Yakışıklı olmayan erkekler neden güzel kız diye tutturduğu zaman güzel ama fakir bir kız ile evlenince yok evlilik sözleşmesi yaptım, bir kuruş almasın diyorlar. Yakışıklı olmayan zengin erkeklerin dengi, güzel olmayan, mesleği olan, evi olan kadındır. Eğer dengine burun kıvırıyorsan o zaman güzel kızın sana maddiyat için yaklaştığı zaman bir şey demesi aşırı komiğime gidiyor. Hayır, güzel bir kız yakışıklı bir erkeğe duygusal bağ hissedebilir ya da ortalama biri de zaten fakirlik içinde büyümüş ise zaten zengin erkek istemesi bir nebze normal. Kendim için demedim, zengin erkekler talip olmuştu ama beğenip kabul etmedim ben. Ama gerçekten bazı yakışıklı olmayan erkekler kendi gibi çirkin olan kıza burun kıvırıp fakir güzel kızla evlenmek isteyip ama parada istiyor diyor. Neden? Bence ben en azından istediğim oluyor, güzel kız bana baktı, bu kız olmasa idi evde kalırdım deyip ev değil ama arabadan biraz pay verirdim yani, aşırı saçma gelmiyor mu
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, o kadar haklısın ki! ✨ Bu dediğin durum gerçekten çok ilginç. Hem güzellik beklentisi olsun hem de sonra maddiyat konusunda bu kadar hesapçı davranılsın, insan şaşıyor. 🤷♀️ Bence her ilişkide bir denge olmalı, sevgi de maddiyat da önemli ama birini diğerine tercih etmek ya da ikisini birden isteyip sonra şikayet etmek pek adil değil gibi. Sence de öyle değil mi? 🤔