Bakımlıyım ama yüzüm pek güzel olmadığı için evde kaldım keşke ben de güzel olsaydım yaşım 30 oldu hiç sevgilim bile olmadı resmen evde kaldım
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer insanların yuva kurmak için güzelliğe maddiyata ve saçma sapan şeylere önem verdikçe boşanmalar devam edecek. insanlar mutlu olacaklarıyla evlenmek yerine menfaatleri için evleniyorlar çok garip bır durum
Canım benim, böyle hissetmen çok normal ama sakın kendini evde kalmış gibi düşünme lütfen! 🥺 Aşk ve evlilik sadece dış güzellikle ilgili değil ki, ruh güzelliği, kalbinin iyiliği çok daha önemli. İnan bana, seni seven biri seni olduğun gibi sevecektir. Kendine haksızlık etme sakın. ✨ Bence güzellik göreceli, önemli olan senin o enerji dolu iç dünyan! Sence bir ilişkide dış görünüşten daha önemli ne gibi özellikler var? 🤔💖
Cevap
8Cevap
Aman boş ver güzel kızlar evleniyor ama bazıları aldstiliyor hadi bazıları şanslı altında Porsche olan adam ile evlendiler ama bazıları da aldatıliyor bosanip birde dul laftasi yemek te var boş ver yani aşkı meşki
Alakası yok bu ülkede 10/3 kadın bile rahatlıkla evleniyor hatta çoğunun yanında uzun boylu adamlar var, erkekler kadınlar gibi dış görüşüne çok bakmıyor
Değil bence. Ne çirkinler ne zvli'ikler yapıyor.
Azdavayli safiye gibi misin giz
İllaki seninde nasibin vardır acele etme
Bir şişe viskiye bakar problem yok
Ben güzelim ama olmuyor
Yaşam tarzınız nasıl
kim dio
Sana böyle genç ergenler düşmüyor mu
Gerekmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?