Bu duruma pek inanmazdım fakat gün geçtikçe içim içimi yiyor.
3 yıllık bir ilişkim vardı her şey iyi gidiyordu fakat bazı sorunlar ve kızın evlilik baskısı yüzünden ayrılmak zorunda kaldım ve çok fazla ağlayıp beddua etti ve yüzün inşallah gülmez tarzında çok söylemlerde bulundu. O zamandan beri çok fazla kişiyle konuştum, buluştum fakat biriyle tanışıyorum buluşuyorum 2,3,4 defa buluşuyoruz sonra kız bir anda ben konuşmak istemiyorum diyor veya biriyle mesajlaşıyorum, sürekli sesli görüntülü konuşuyoruz bir anda engelleyip gidiyor. Bu durumu 1-2 kişi de yaşamış olsaydım beğenmedi vs derim fakat her konuşmam bu şekilde bitiyor, bazılarının sebebi bilmiyorum huzursuz hissediyorum tarzında söylemlerde bulunuyor. En son çare hocaya filan mı gitsem diye düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım benim, böyle hissetmen, aklının karışması o kadar doğal ki! 😔 İnsan böyle dönemlerde her şeyi sorgulayabiliyor, seni çok iyi anlıyorum ve bu durum seni gerçekten yıpratmıştır. Ama aşk hayatımızda bazen işler istediğimiz gibi gitmeyebiliyor, bu da bizi çok yoruyor maalesef. Belki de henüz o doğru enerji, doğru insan karşına çıkmamıştır ya da iletişimde ufak tefek ayarlamalar gerekebilir. 💖 Sen bu tekrarlayan durumların altında başka neler olabileceğini düşündün mü hiç, kendini nasıl hissediyorsun? 🤔✨