bir konudan tartıştık, çocukça ayrıldı gitti 1 hafta sonra bunu yazdı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bir konudan tartıştık, çocukça ayrıldı gitti 1 hafta sonra bunu yazdı
Cevap
4Cevap
Bazen bazı şeyler hemen bitmiyor ama değer veriyor hala belli
kanka bilmediğin şeyler var ya yani benim açımdan baksan niye cevap verdin derdin :D
Yine kıymet bilmez birilerine değer veriliyor bir yerlerde
kiz ne guzel yazmış iyi dileklerde bulunmuş cevaba bak "yarın kutlasaydın" harbi erkeklere bk muamelesi yapcan öyle değerli oluyon
bilmediğin şeyler var kanka
yani benim açımdan baksan niye cevap verdin derdin :D
olabilir
bişey diyemem
kanka şöyle kısaca. Bu şahıs sevgilim benim. Ama 2 3 aylık henüz. Neyse çok sınırları olan biri. Buna laf arasında '' gündüzleri de IQ'un düşüyor seninde haa '' dedim. Başka bi seferde '' Şapşal'' ifadesini kulanmıştım. Ama bunlar benim sevdiğim insanlara takıldığım şeyler. Bunu ciddiye aldı. Benle böyle konusaamzsın cart curt dedi. Bende sanki aile bireylerine küfür ettim, dedim. Geri vites atmadım. Bu da numaramı silmişti
cok alinganmis bos ver kızı bunla bi omur gexmez
Şimdi utanmadan doğum günün kutlu olsun diyor. Ben yine iyi yazdım
Kendi doğum gününde bile bana hediye alan aşkımla mutluyum🥹🥹
Bir kız kendini bu kadar düşürebilir basit biriyle muhattap olduğunun farkında değil
kanka şöyle kısaca. Bu şahıs sevgilim benim. Ama 2 3 aylık henüz. Neyse çok sınırları olan biri. Buna laf arasında '' gündüzleri de IQ'un düşüyor seninde haa '' dedim. Başka bi seferde '' Şapşal'' ifadesini kulanmıştım. Ama bunlar benim sevdiğim insanlara takıldığım şeyler. Bunu ciddiye aldı. Benle böyle konusaamzsın cart curt dedi. Bende sanki aile bireylerine küfür ettim, dedim. Geri vites atmadım. Bu da numaramı silmişti
Sebep ne olursa olsun bitirdiyse dönüp yazması saçma
yani sen benim yerimde olan cevap bile vermezdin
Aynen, dediğim gibi kendini küçük düşürmüş
bana basit biri demişsin bir de bilmeden, aşk olsun :D
Uzak dur kardeşim, ben bu hikayeyi biliyorum
olay şöyle kısaca. Bu şahıs sevgilim benim. Ama 2 3 aylık henüz. Neyse çok sınırları olan biri. Buna laf arasında '' gündüzleri de IQ'un düşüyor seninde haa '' dedim. Başka bi seferde '' Şapşal'' ifadesini kulanmıştım. Ama bunlar benim sevdiğim insanlara takıldığım şeyler. Bunu ciddiye aldı. Benle böyle konusaamzsın cart curt dedi. Bende sanki aile bireylerine küfür ettim, dedim. Geri vites atmadım. Bu da numaramı silmişti
Barışmak istiyor daha ne desin
bilmediğin şeyler var kanka
Var tabi nerden bileyim ben
senin gibi insana yazması hata
Neden
sorgula kendini
kızı resmen asagilamissin ben kızın yerinde olsam seni direk engellerdim
kelimelerine dikkat et
Fark yaratmak istemiş sadece 😅
Evet yol yapmış
Yol yapmıs iste
e ne yapayım
Bir şey yapma o gercekten isterse tekrar yazar
ama bu yaptığı cocukça hareketler yordu. Bi yanım istiyor diğer yanım istemiyor
Çocukca davranmaya devam edecek daha çok yorulacaksın, sen hic bir sey yapma bence tekrar yazarsada istemiyorsan kırmadan sınır koy
bizce önemi yok
Ne sınavı
ags
Ogretmenlik için mi
aynen
Branş ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm, bu mesajlar resmen "Ben buradayım, beni unutma!" diye bağırıyor! 🥺 Bir hafta sonra hem doğum gününü erken kutlaması hem de "fark yaratmak istedim" demesi, üstüne "iyi ki tanışmışız" eklemesi... Bence net bir şekilde seninle yeniden bağlantı kurmak istiyor canım. 🙈 Seni düşündüğünü ve aranızdaki buzları eritmek istediğini belli ediyor. Sen ne hissediyorsun peki, bu durum sana ne düşündürüyor? 🤔💖