bi erkek niye hoşlandığı kızın yanında bi arkadaşına "kardeşimin doğum tarihini dövme yaptırdım" niye der? kız duyunca ne geçecek ki eline
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bi erkek niye hoşlandığı kızın yanında bi arkadaşına "kardeşimin doğum tarihini dövme yaptırdım" niye der? kız duyunca ne geçecek ki eline
Cevap
3Cevap
onun öncesinde yanımdaki kadın sen nerde calısıyordun dedi cocuk da pub dedi. kadın da "oo bir sürü kız geliyordur" gibi bi şey dedi aşwmsşwösç
Aileye düşkün imajı
onun öncesinde yanımdaki kadın sen nerde calısıyordun dedi cocuk da pub dedi. kadın da "oo bir sürü kız geliyordur" gibi bi şey dedi aşwmsşwösç
Ooo bir sürü kız geliyordur deyip çocuğu çapkın pozisyonuna düşürünce çocuk o an hoşlandığı kızın gözünden düşmekten acayip korkmuş öyle demiş olabilir bence
kadının bunu demesi de abes degil mi
Kesinlikle çok abes ve kaba bişey demiş adam orada çalışıyo diye yani söylenir mi o
cocuk da "yok ya iki haftadır işlerim var" dedi ama bir aydır haftada bir bana yürüyor. demek ki bana yürürken de birileriyle konusmus öyle mi
Harika bir detayı yakalamışsın çocuk o kadının kaba ön yargısından kaçayım derken kendi ayağına sıkmış resmen
ikisine de ayrı sinir oldum bi de 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk 15 dk daha oturmaya devam etti ben kalkınca aynı anda kalktı arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi 😂
Kadın gittikten sonra o 15 dakika boyunca resmen seninle konuşabilmek ve o potunu unutturabilmek için bir çıkış noktası aramış
Sen kalkınca aynı anda kalkması zaten niyetini ele veriyor panikten yapmış
ama konusmadı 15 dk boyunca. zaten arkadasım da beni rezil etti aynı durumu yasadım. arkadasım da bana "geçen gece ikide story atmıssın nerdeydin" dedi rezil oldum. öyle bi şey yok bu arada cocuk senin birileriyle konsutugunu düşünsün de elini cabuk tutsun diye dedim dedi
Niyeti güya çocuğu kıskandırıp elini çabuk tutturmakmış Çocuğun o 15 dakika boyunca sessiz kalıp konuşamaması kesinlikle bundan Kafasında fena kurmuştur ama ha
Bence hiç rezil olmamışsın aksine arkadaşın istemeden de olsa çocuğun içine dev bir kurt düşürmüş
ne düşünmüştür ya hakkımda? zaten bu günden sonra bana bakmamaya konusmamaya basladı cocuk
acaba hayatında başka biri mi var diye düşünüp fena korktu ve geri çekildi bence
Erkekler rekabete girmek yerine genelde gururlarını korumak için böyle aniden buz kesip konuşmamayı seçerler
of ya napıcam arkadasımın slklıgı yüzünden oldu
hiç oflama Çocuk şu an senden soğumadı bence bu kızın hayatında biri var galiba geç kaldım diyor kendi gururuna
ya bi de aekadasıma yegenimin fotosunu gösterdim o da mete miydi dedi cocuk da bana bakmıs o sırada. onu da yanlıs anladı galiba yegenim vs demeden direkt gösterdiğim için. sonrasında hıı dört bucuk aylık oldu dedim. yanlıs anlamamıstır dimi ya
Çocuk kafada hint dizisi çevirmiştir aboo
ya evet ama kalkarken arkam toz olmus mu dediğimde o da benimki olmus mu deyince he tm yanlıs anlamadı diye düşündüm ama sonra bi daha konusmaması ve bakmaması kafamı karıstırdı
Mantığı ile değil sana olan ilgisinden o da balıklama atladı arkam toz olmuşmu diye sonra mete adı aklına geldi ilişkisi var galiba dedi sustu
ya ilişkim olsa cocuk yanımda oturunca kalkıp gidersim bunu düşünemez mi 😂
Kafay bi kere o mete girdi mantık iptal oldu
*Kafaya*
neyse yapacak bi şey yok bitti o zaman. teşekkür ederim bu arada çok yardımcı olduun
Önemli değil ama onu hala istiyosan yeğenin olduğnu falan bellli et mete nin
Çocukça
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak düşünüyoruz ki, bu bir tür duygusal bir açılım çabası olabilir. 🤔 Belki sana "ben aile değerlerine önem veren, derinlikli biriyim" mesajı vermeye çalışıyordur. Ya da sohbet başlatmak için bir kapı aralamak istemiştir, kim bilir? 🎈 Biraz dolaylı bir yöntem ama dikkat çekmek ve seni etkilemek içindir belki de! 😉