Daha yeni ayrıldığım çocuk hemen başka kızları ekleyip takipleşiyorsa bu aldatılmak mı ex mi peşinde koşmak mı?

Arkadaşlar merhaba, mental olarak çökmüş durumdayım. Bir buçuk ay önce biriyle tanıştım sosyal medyadan ve gayet iyi ilerledi. Fikirlerime saygılı, işte gezmeme, evlilik benim için erken, benim için en az bir yıl vs dememe hep saygı gösterdi. Buluştuk, daha çok bağlandı ve "beni ailene anlat, beni arkadaşlarınla tanıştır, işine geleyim, beni görsünler, işte herkes sevgilin olduğunu bilsin" vs'ler başladı. Hayır dedim, yani 1 ayda seni ailemle tanıştıramam, senin iş yerimin oraya gelmeni kabul edemem. Bunları kabul etti. En son 10 gün önce beni görüntülü aradı, dışarıdaydım açmadım, bir de çok sevmem görüntülü konuşmayı. İşe geçtim aradım, çok kızdı diye bu sefer de "sen telefonlarımı ben aradığım an açacaksın" falan deyip bağırdı. "Sen işine gelmemi istemiyorsun, sen ailenle tanıştırmıyorsun" falan. Ben de dedim, bunları halletmiştik zaten. Telefonla konuşmayı da sevmiyorum ama senin sitemlerine karşılık yine seni aradım dedim ve baya büyük kavga ettik. Bitirdik. Sonra gidip benim arkadaşlarımı ekledi, ben de aradım dedim, amacın ne? Daha büyük bir kavga ve yine bitirdik. "Ben yoluma bakacağım" dedi. Şimdi de gitmiş birkaç kız eklemiş, biriyle takipleşiyor, o kızın takip ettiği tek erkek bu. Sizce ex'i olabilir mi? Yani kızla takipleşti, sonra çıktılar, sonra yine takipleştiler. Aşırı canım yanıyor, daha kaç gün oldu ya?
Daha yeni ayrıldığım çocuk hemen başka kızları ekleyip takipleşiyorsa bu aldatılmak mı ex mi peşinde koşmak mı?