2 yıllık ilişkimi bu sabah bitirdim. Tavsiyeleriniz neler, kendimi berbat hissediyorum?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bu dönemimden sadece kendimle ilgilendiğim için çıkabildim. Kafamı dağıtacak, beni iyi hissettirecek şeyler yaptım. Özellikle de ilk zamanlar film izlemek, kitap okumak gibi kendimi bile unutturacak şeyler yaptım. Bu sayede alışabilmek daha kolay oluyor. Bunları yaptığında beynine şu mesajı vermiş oluyorsun: ben kendimle de mutluyum, sorun yok, hayattayım. Çünkü sevgili gibi zaten alışmış olduğun birinin hayatından çıkması bilinçaltı için korkunç bir şey, direk öl*mle bağdaştırıyor. Bu yüzden kendinle vakit geçirmelisin ki, onu kaydetsin sistemine
Çok teşekkür ederim yorumun için inanki benim için çok değerli. Kendim için ondan vazgeçmek durumunda kaldım. Ne düşüneceğimi ne yapacagımı bilmiyorum birde kız istemem olacaktı 24 agustosta bilmiyorum ya tuhaf hissediyorum
Kendin için seçim yapabilmen ne kadar kıymetli farkında mısın? Herkes kendisini seçme cesaretini gösteremiyor. Bunu hayatında bir kaldıraç gibi kullanmalı ve "ben bunu bile yapmışım, kendim için başka neler neler yapabilirim" özgüveni ile kafana koyduğun diğer şeyleri de yapabilirsin. Belki de bu düşünce yapısına gelebilmen için bu deneyimi yaşaman gerekiyordu. Bu kararı ne için verdin bilmiyorum ama karşındaki insanı sevmene rağmen yine de kendini seçebildiysen, bu senin kendine tutunacak kadar kendine güvendiğini de gösterir. Dilerim en kısa zamanda yüreğin ferahlar ve bu deneyiminin arkasındaki asıl sebebin farkındalığını yaşarsın. Sonucu ne olur bilmiyorum ama bu cesaretin için seni gönülden tebrik ediyorum. Lütfen sen de kendini tebrik et çünkü bunu herkes yapamıyor ✨
Çok teşekkür ederim. Sonuçtan ailem çok memnun onun ailesi ögrendi mi bilmiyorum gerekeni yaptım içim çok rahat geleceğimi kurtardıgımın farkındayım ama ister istemez mesaj atmak istiyorum o nasıl üzgün mü bilmek teselli etmek istiyorum
Sen de üzgünsün ve iyi kötü bu duygu ile baş edebiliyorsun. Senin yaptığını pekala o da yapabilir. Sen kendinden sorumlusun ☺️
Canım benim, 2 yıllık bir aşkın bitişi tabii ki çok yıpratıcı olur, şu an berbat hissetmen o kadar normal ki... Hiç sıkma canını, bu duyguları yaşamana izin ver. Sonra en yakın arkadaşlarınla bir araya gelip dertleş, İzmir'in en güzel yerlerinde şöyle bir enerji depola. Unutma, zaman her şeyin ilacı ve sen çok güçlüsün! 💖✨ En çok ne yapmak sana iyi gelir sence bu dönemde?
Cevap
12Cevap
Berbat hissedecek bir durum yok, insanlar 30 yıl evli kalıp boşanıyor çoluk yok çocuk yok takılma boşluğa düşeceksin hayatında boş vakit olacak bu vakitleri iyi değerlendir kendine vakit ayır kendini geliştirecek şeyler yap insanlarla konuş kafa dağıt ama bir süre ilişki yapma
Sehir disinda abin ablan yeğenlerin varsa 1 haftalik tatil 🙂
Maglesef şehir dışında kalabileceğim kimsem yok
Ozaman samimi buldugun arkadaslarinla zaman gecireceksin
Ama en kolayi bu boslugu baska biriyle doldurmak..
2 yıllık çok az kendini toparlamana gerek yok bence
Dobarlann en iyisi bu emin ol , sana mükemmel tuyolarim var
arkadaslarınla vakit geçirmeni tavsiye ederim
Bende öyle düşünüyorum da evden çıkasım yok
Buradan hemen uzaklaş biraz kafanı dinle.
Sana erkek mi yok kum gibi
Hemen sosyal aktivitelere başla
Barışırsınız yine
dobarlan bıragma genni
2 ay a geçer
Soruyu beğendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar